- 21 Mayıs 2012
- 2.278
- 2.275
Mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Siz de muhtemelen ameliyat oldunuz. Umarım her şey yolunda gitmiştir ve istediğiniz görüntüye ulaşmışsınızdır.Çok geçmiş olsun bu arada 26 ağustosta bende karın germe amaliyati olacağım araştırma Hastanesi'nde benim vücut yapım sizin vücut yapınıza benziyor önceki haliniz size sorum olacaktı iç karın kasinizi diktilermi bel bölgesinden yağ aldilarmi bu arada çok iyi görünüyorsunuz bence mukemel görünüyor inşallah istediyiniz gibi bir goruntuye sahip olursunuz bence gayet güzel olmuş sigara kulaniyormuydunuz amaliyatan sonra ne yaptınız eğer kullanıyorsanız amaliyatan önce birakmamizmi gerekir bana bu konuda herhangi birşey söylenmedi tekrar geçmiş olsun şimdiden teşekkürler
Ben genel olarak çok memnunum. Bir iki ufak sorun var henüz kontrole gitmedim bakalım doktorum ne diyecek. İç kaslarım dikildi. Sigara sosyal içiciyim. Ameliyat öncesi neredeyse 4-5 ay hiç içmedim. Ameliyat sonrası da 2 ay kdr içmedim.Sigarayı bırakmanızı veya ara vermenizi öneririm. Ben sosyal içici olmama rağmen 3. Günden sonra öksürük yaşadım. Öyle bir acıydıki hatırlamak bile istemiyorum. Eğer içiyorsanız öncesi sonrası mutlaka ara vermelisiniz.