- 18 Kasım 2022
- 51
- 23
Bence normal degil, benim iki hafta oldu istesem de karnimi icime cekemiyorum kaslarim cok gergin. Ablamin 1 sene oldu, onun da karni hala cok gergin hic katlanmiyor.Arkadaşlar bir şey danışacağım karın germe olalı bugün 51 gün olacak.
Karnımı içime çekme ihtiyacı hissediyorum dümdüz olması için eğer tamamen kendi haline bırakırsam hamile gibi şiş oluyor
Bir de oturuken de dik ve karnımı çekerek oturursam dümdüz oluyor fakat kendi halime bırakıp oturursam kat kat oluyor.
Sizce bu normal mi???
Ben niyeyse karın germe olduktan sonra hiç nefesimi içime çekmeden de dümdüz olacağını hayal ediyordum ya da otururken de hiç katlnma olmayacağını hayal ediyordum
Yani oturunca kendimizi dikleştirmediğimizde normal en rahat şekilde bile dümdüz değil mi?Bence normal degil, benim iki hafta oldu istesem de karnimi icime cekemiyorum kaslarim cok gergin. Ablamin 1 sene oldu, onun da karni hala cok gergin hic katlanmiyor.
Evet iyileşirken cok kaşınıyor,lipo da yapıldıysa o da çok kaşınıyor iyileşirken.Karin germe yaptiran arkadaslar bir yardimci olabilir mi? Gobek deligime tramisin suriyorum. 10 gun oldu ameliyat olali. Daha ne kadar surecegimi sordum 1 ay dedi dr un hemsiresi. Ama bazi yerlerde kremin kurumayi engelledigini, iyilestirmeyi geciktirdigini yazmislar. Ablamin da dikisleri acilmisti gecen sene ondan korkuyorum. Sizler gobek deligi bakiminizi ve dikislerin bakimini nasil yapiyorsunuz? Bir de asiri bir kasinma var iyilesme kasintisi mi bilemedim sizlerde durum nasildi?
benim de 13. gun benim gobegime doktor bi kac defa pansuman yapti. Bana bisey sur demedi. Ama krem yazmisti. Ben 2 gune bir suruyom geri kapatiyorum, ama doktor sotledigi icin degil yani.Karin germe yaptiran arkadaslar bir yardimci olabilir mi? Gobek deligime tramisin suriyorum. 10 gun oldu ameliyat olali. Daha ne kadar surecegimi sordum 1 ay dedi dr un hemsiresi. Ama bazi yerlerde kremin kurumayi engelledigini, iyilestirmeyi geciktirdigini yazmislar. Ablamin da dikisleri acilmisti gecen sene ondan korkuyorum. Sizler gobek deligi bakiminizi ve dikislerin bakimini nasil yapiyorsunuz? Bir de asiri bir kasinma var iyilesme kasintisi mi bilemedim sizlerde durum nasildi?
sizin durum nedir gobek deliginizin icinde soyah biseyler olusuyor mu? nasil temizlityrsunuz? Bantlar duruyor mu cikartil dimi, onlara bi krem falan suruyormusunuzBence normal degil, benim iki hafta oldu istesem de karnimi icime cekemiyorum kaslarim cok gergin. Ablamin 1 sene oldu, onun da karni hala cok gergin hic katlanmiyor.
Evet oturdugumda duz herhangi bir katlanma yok. Dr um omer ekin. Ablam da ona ameliyat olmustu.Yani oturunca kendimizi dikleştirmediğimizde normal en rahat şekilde bile dümdüz değil mi?
Bencede bende normal olmayan bir şeyler var ama çevremde örnek alabileceğim kimse yok çok da yeni olduğum için çözemiyorumsiz hangi doktora olmuştunuz?Ablanızın doktoru da aynı mı?
Bantlari kendim cikarttim 1 hafta sonra. Belklesem de olurdu sanirim. Banyoda cikarttim. Gobek deligimi kulak pamugu ile ve batikomla temizliyorum ama benim de gobek deligimde siyahliklar var ve temizledikten sonra gobek deligim kizariyor ben de tramisin suruyorum. Siz diger dikislerinize bir sey suruyor musunuz? Bir de dikisleriniz eriyen dikislerden mi? Benim dikislerim duruyor ama kendisi de almayacak sanirim dusmesini bekliyorumsizin durum nedir gobek deliginizin icinde soyah biseyler olusuyor mu? nasil temizlityrsunuz? Bantlar duruyor mu cikartil dimi, onlara bi krem falan suruyormusunuz
Bantlari sali gunu yeniden degistirecek, bantli oldugu icin bisey süremiyorum. Degistirdikten sonra yine bantli olcak yine bisey suremicem. Gobegim cok sis benim sizin nasil?Bantlari kendim cikarttim 1 hafta sonra. Belklesem de olurdu sanirim. Banyoda cikarttim. Gobek deligimi kulak pamugu ile ve batikomla temizliyorum ama benim de gobek deligimde siyahliklar var ve temizledikten sonra gobek deligim kizariyor ben de tramisin suruyorum. Siz diger dikislerinize bir sey suruyor musunuz? Bir de dikisleriniz eriyen dikislerden mi? Benim dikislerim duruyor ama kendisi de almayacak sanirim dusmesini bekliyorum
Bantlari sali gunu yeniden degistirecek, bantli oldugu icin bisey süremiyorum. Degistirdikten sonra yine bantli olcak yine bisey suremicem. Gobegim cok sis benim sizin nasil?
bilmoyorum ki öyle dedi bant getir dedi ama o krem yerine bant takmayi tercih esoyor sanirim, benim dikislerim estetik eriyen dikis bu arada. karnım sert ve sis benim ya ne zaman iner ki? Sizde odem yok o zaman bisey kullaniyormusunuz odem icinCok sis degil benim gobegim. Dikislerimin altinda kalan bolgede bir sislik var. O normalmis. Bantlari degistirince neden yenisini takacak acaba onu anlamadim. İyilesmesi icin acik birakmasi gerekmiyor mu
Benim de estetik dikismis ama daha dusmedi. Benim belimde iki korse var. Bir tanesi cengelli, digeri ise cirt cirtli. İki sekilde sıktıgı icin mi yoksa drenleri 6 gun tuttu ondan mi bilmiyorum cok odemim yok ama karnim benim de sert. Kaslari diktigi icin de olabilir.bilmoyorum ki öyle dedi bant getir dedi ama o krem yerine bant takmayi tercih esoyor sanirim, benim dikislerim estetik eriyen dikis bu arada. karnım sert ve sis benim ya ne zaman iner ki? Sizde odem yok o zaman bisey kullaniyormusunuz odem icin
Bende tek korse var citcitli, cirtli da taksammi ustune acaba? Sizde kasinti var mi kasiniyo benim karnim, odem icin ananas yiyorum ama karnim hic ameliyat olmamisim gibi kocamanBenim de estetik dikismis ama daha dusmedi. Benim belimde iki korse var. Bir tanesi cengelli, digeri ise cirt cirtli. İki sekilde sıktıgı icin mi yoksa drenleri 6 gun tuttu ondan mi bilmiyorum cok odemim yok ama karnim benim de sert. Kaslari diktigi icin de olabilir.
Bence takabilirsiniz. Ne kadar sıkı olursa o kadar iyi sanirim odem icin. Bir de cok su icmek lazim ama onu ben de ihmal ediyorum. Ben de ananas ekstresine baslamayi planliyorum. Kasinti isi fena. Bazen dayanamiyorim bepantenin kasinti kremini suruyorum dikislere ya da yag damlatiyorum ama kasinti isi geci. Ablam da aksamlari antihistaminik surup ic yat dedi o da iyi geliyormus kasintiyaBende tek korse var citcitli, cirtli da taksammi ustune acaba? Sizde kasinti var mi kasiniyo benim karnim, odem icin ananas yiyorum ama karnim hic ameliyat olmamisim gibi kocaman
siz tam olarak Araligin kacinda oldunuz ben 20 sinde oldum. Birbirimize yazsak olurmu durumlarimizi? Sizde kilo eksildimi benden 3 kilo falan alinmis ama kilom ayni, boyum 168 kilom 66.8Bence takabilirsiniz. Ne kadar sıkı olursa o kadar iyi sanirim odem icin. Bir de cok su icmek lazim ama onu ben de ihmal ediyorum. Ben de ananas ekstresine baslamayi planliyorum. Kasinti isi fena. Bazen dayanamiyorim bepantenin kasinti kremini suruyorum dikislere ya da yag damlatiyorum ama kasinti isi geci. Ablam da aksamlari antihistaminik surup ic yat dedi o da iyi geliyormus kasintiya
Ben de araligin 20 sinde oldum:) benim kilomda hic azalmadi. 1,5 kilo yag aldim dedi ama tartida ayniyim. Benim boy 1,63- kilo 54. Tabi yazisalim, dikislerin bakimi onemli. Ogrendigimiz bilgileri paylasalim mutlakasiz tam olarak Araligin kacinda oldunuz ben 20 sinde oldum. Birbirimize yazsak olurmu durumlarimizi? Sizde kilo eksildimi benden 3 kilo falan alinmis ama kilom ayni, boyum 168 kilom 66.8
Anladım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinEvet oturdugumda duz herhangi bir katlanma yok. Dr um omer ekin. Ablam da ona ameliyat olmustu.
Siz yanlis okuladiysam daha onceki bir yorumunuzda karin kaslari onarilmadan tam karin germe yapildi dediniz. Sebebi nedir?Anladım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinÇok geçmiş olsun sizlere de
Evet karın kaslarımı dikmemişler iyiydi kasların dediler ama iyi olacak bir vücut yapım ya da spor geçmişim yokSiz yanlis okuladiysam daha onceki bir yorumunuzda karin kaslari onarilmadan tam karin germe yapildi dediniz. Sebebi nedir?