Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhabalar benim de 1 hafta oldu karin germede. Zor bir surecti bence ya da ben zorlamdim. Gobek deligi pansumani ve dikislerin pansumani icin ne dedi dr unuz? Gobek deligini kulak cubugu ile temizle dedi. Dikise de bepantol sur dedi ama bir cok kisi yagli kremlerin dikisin acilmasina sebebp oldugunu yazmis kafam karisti

Merhabalar benim de 1 hafta oldu karin germede. Zor bir surecti bence ya da ben zorlamdim. Gobek deligi pansumani ve dikislerin pansumani icin ne dedi dr unuz? Gobek deligini kulak cubugu ile temizle dedi. Dikise de bepantol sur dedi ama bir cok kisi yagli kremlerin dikisin acilmasina sebebp oldugunu yazmis kafam karisti
Merhabalar bende karın germe ameliyatı oldum 14.günümdeyim. Bana iz giderici krem kulandırmaya başladı. Dikişlerimin yarısı duruyor. Akşamları acayip bir gerginlik olmaya başladı iki gündür sanki göbeğime bir ağırlık koyulmuş gibi normal mi bilemiyorum :KK43:

benim bantlar duruyor haftaya degistircek gobek deligimi de kendisi pansuman yapiyo furacin krem surup kapatiyor.

Merhabalar bende karın germe ameliyatı oldum 14.günümdeyim. Bana iz giderici krem kulandırmaya başladı. Dikişlerimin yarısı duruyor. Akşamları acayip bir gerginlik olmaya başladı iki gündür sanki göbeğime bir ağırlık koyulmuş gibi normal mi bilemiyorum :KK43:
Geçmiş olsun ödemler şişlikler oluyor benim hala alt karnım öyle ama 1 . Ayın sonrasında şişlikler ödemler hızla inmeye başlıyor
Tabi tam şekillenme 6 ay 1 yıl arası deniyor bakacagız

Geçmiş olsun
Benim bantlarım bırkac hafta durdu ben hıc pansuman yapmadım sonrasında doktorum bantlarımı çıkarttı ve krem vermişti hem dikişlerm hem göbek deliğim için

Geçmiş olsun
Benim bantlarım bırkac hafta durdu ben hıc pansuman yapmadım sonrasında doktorum bantlarımı çıkarttı ve krem vermişti hem dikişlerm hem göbek deliğim için
Ben erken mi davrandim bantlari cikarmak kcin beklemek mi gerekirdi:KK43: dr um bana banyjoda islansin cikiyorsa cikart dedi. Ben de cikartmak daha iyi herhalde dedim banyoda kendim cikarttim. Bir hafta durmus oldu bantlar. Bant varsa iyilesmez sandin ama yanildim sanirim.

Ben erken mi davrandim bantlari cikarmak kcin beklemek mi gerekirdi:KK43: dr um bana banyjoda islansin cikiyorsa cikart dedi. Ben de cikartmak daha iyi herhalde dedim banyoda kendim cikarttim. Bir hafta durmus oldu bantlar. Bant varsa iyilesmez sandin ama yanildim sanirim.
Bende bant 2 gün durdu sonra dr çıkardı. batikonla pansuman yapmam söylendi. Ama internetten araştırdım yara izi bandı diye geçen iz giderici bantlar satılıyor olmadı onlardan alacağım

Bana da yardımcı olurmusunuz lütfen bende olucam

Bana da yardımcı olurmusunuz lütfen bende olucam Şubat'ta çok korkuyorum
Agridan korkuyorsaniz korkmayin, yag aldircaksaniz zayiflayin lipo yaptirmayin nacizane tavsiyem, kan seviyenizi yuksek tutun, kesinlikle yanininizda size yardimci olacak evde size bir kac hafta bakicak biri olsun, cunku dikislerden dolayi yatarken kalkarken destek şart. Bence benim kanimin dusmesine de bacagimin yan kismindaki hissislik de lipo yapilmasindan kaynaklaniyor.

Karin germe yaptiran arkadaslar bir yardimci olabilir mi? Gobek deligime tramisin suriyorum. 10 gun oldu ameliyat olali. Daha ne kadar surecegimi sordum 1 ay dedi dr un hemsiresi. Ama bazi yerlerde kremin kurumayi engelledigini, iyilestirmeyi geciktirdigini yazmislar. Ablamin da dikisleri acilmisti gecen sene ondan korkuyorum. Sizler gobek deligi bakiminizi ve dikislerin bakimini nasil yapiyorsunuz? Bir de asiri bir kasinma var iyilesme kasintisi mi bilemedim sizlerde durum nasildi?

Yaptıran arkadaşlar doktor tavsiyesi İstanbul da ben Ömer sağır ile görüştüm ama bu forumdaki kötü yorumlar korkuttu beni en makul fiyatı veren doktor bu arada astronomik rakamlar Metin Aksüt hayati Akbaş bunların dolarla verdiği rakamlar çok yüksek bütçeyi aşıyor Ömer sağır hakkında güncel yorum bulamadım bu doktora yaptıran var mı

X