Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok teşekkürler yorumunuz için
Moral oldu gerçekten, yapı olarak yerinde duramayan bir insanim , çok bunalıyorum yatmaktan ama bir an once iyileşmek için yatmaya devam o zaman

Benim 25.günüm karnım da ayva göbeğinden daha büyük görünüyor şuan kilomda pek düşüş yok ameliyata girdiğim kilodayım hala 4-5 kg alınmasına rağmen
ben hari harfne aynı durumdayımn.acaba ben mi yazdım diye baktım hatta ameliyatımın 7. haftasındayım göbek duruyor beğendğim tek şey doktorun dikişleri.

Herkese selam bugün ameliyatımın 17. Günü ve ben çok sıkıldım ağladım yeterrr diye psikolojik olarak yoruldum bu halde olmaktan gerçekten çok zormuş. Tahmini olarak ne zaman iyi ki ameliyat olmuşum diyeceğim ben ne zaman crop giyemedim ne zaman geçecek arkadaşlar ameliyatım çok güzel geçti dikişlerim çok güzel iyilesiyor göbek deliğim iyileşti bile muhteşem bir iş çıkardı doktorum ama ne zaman bitecek bu korse bağımlılığı tam anlamıyla dik yürüyemiyorum bir se hala of çok sıkıldım

5.haftam bitti dün, hala dik yuruyemiyorum , çabuk yoruluyorum , dikislerim düşmedi ve göbek deligimin içi simsiyah korkunc görünüyor
Daha başındasıniz bana göre, az sabır
Bir de ben korseyi çok seviyorum , onsuz sanki göbeğim düşüyor gibi hissediyorum

Dik yürüyemiyorum dediniz beni bitirdiniz o değil nasıl halvete giricez böyle bu sekil ya

Doktorunuz kim acaba

Oncelikle çok geçmiş olsun Nerede ne kaça yaptırdınız

Nerde oldunuz

bende de kg aynı gibi alt genişledi bu ara spora başladım. yeni halden memnun kalıp saldım herhalde kendimi.

Merhabalar
Herkese geçmiş olsun umarım biran önce toparlanırız
Ben de geçen hafta tam karın germe,bel ve karın liposuction,protezsiz meme dikleştirme oldum.
Bir hafta yatarak geçti ama bugün kendimi iyi hissediyorum.
Bugün kontrolüm vardı.Her şey yolunda bir tek göbek deliğimde kızarıklık göüldü o nedenle de antibiyotikli krem süreceğim günde bir defa.
Duş alabilirmişim artık.
Çarşamba günü tekrar kontrolüm var.

Merhaba tam karın germe yani karın kası ayrılığı mı vardı? İkiz bebeklerim olduktan sonra bende karın kası ayrılığı oldu ameliyat olmak istiyorum ama çok tedirginim

Merhaba bende izmirde ameliyat olacağım siz memnun kaldınız mı doktorunudan

Benim karın kasımda sıkıntı yokmuş o yüzden dokunmamışlar.Ben de çok tedrgindim ama bir şekilde de artık karar vermem gerekiyordu oldum.Daha çok yeni 10. günüm ama iyi ki de olmuşum.İnşallah ilerleyen zamanlarda da aynı şekilde düşünürüm

Merhabalar
İlk doğumdan sonra toparlayan karnım ikinci gebelikte hiç toplayamadı ve iri de bebekti kaslar dayanamadı sanırım taşımaya. Üç sene geçti doğumumdan ve bir ara 55 kg olmama rağmen (170 boyum) hala göbeğim vardı. Sinir oluyordum . reformer pilatese de gittim aylarca ama yok çare olmadı. O karın düzleşmedikçe de oturur yiyordum ne anlamı varki eski haline gelmedikçe diye. Karnımda çatlaklar yok benim buruşuk derim de yoktu. En son dayanamadım gittim mini karın germe oldum ve o göbek sebebi olan karın kası ayrılmasını diktirdim. Aynı anda da burun deviasyonu ameliyatı oldum.
Öncelikşe söyleyeyim asla ikisini birlikte olmayın. Meme olur mesela ama burun asla. Nefes alamadıkça karnım ağrıdı resmen. Bir hafta tamponlarla durdum. Genzim aktığı için öksürük oluyordu ve karnımı çok zorladı bu durum yoksa sadece karın olsa bence dert değil. En zoru burundu bence. Karnımdaki dren 6 gün kaldı. Çıktığıöda korse giydirmişlerdi. Çift korse vardı bende. Bacaklı tüm bir korse ve belde ekstra cırt cırtlı korse. Ameliyat 5 saat sürmüş eşim kafayı yemiş tabi.
İlk 3 gün kabus gibi. Sonra rahatlanıyor. Ben burnumdan kaynaklı rahat yemek yiyemedim. Bilaç gün bişi yiyemeyince kabızlık oldu. Karnımdanda ıkınamadığımdan ölcem sandım en son lavman yaptım da rahatladım sonra katı yiyeceklere geçtiğim için sorun olmadı. Bugün 22. Günüm. Burnum iyi ama ben bu sayfa karın germe için olduğundan esas bundan bahsedicem. Karnım gergin ve dike yakın yürüyorum hala çift korseliyim. Dikişler kapanmıştı aslında ama dün banyo sonrası bir baktım siyah bi nokta delik şeklinde. Hemen dr uma attım resmimi. Eriyen dikiş yeri orası antibiyotikli krem sür dedi ona başladım. Bu güne dek başka bişi sürmemiştim batikon vs dahil çünkü hiçbişi sürme demişti. İçteki korse bollaştı ama kilomda değişiklik yok. Bel kısmımda lipo var bir de iç bacakta azıcık. Ne kdr yağ gitti bilmiyorım ama şu an 64 kg yum. Öncesinde ölçülmedim. Ameliyat gününden beri de diyetteyim. Ödem için bromelain kullanıyorum. Adet de oldum yarın bitecek belki daha da düşer kilom tartılmadım henüz adetim diye. Üç hafta annem kaldı benle evde iki çocuk var malum. Ama geçen gün gitti. Haftasonu eşim yardım etmesine rağmen yorulmuşum. Bitim kanlandı herhalde iyi hissediyorum diye. İşte o delik gibi şeyi görünce dur kızım dedim kendime daha iyileşmiş olamazsın. Sonra açtım bu topiği sabah beri okuyorum acaba benle aynı süreçten geçenler var mı diye.. çok sorularım var size. Dikişin resmini de atıcam.
Birincisi ben eski halime tam olarak ne zmn döncem? Yani artık çocuklarla yerde boğuşacak zamana, evi süpürüp temizlicek zamana ne zmn gelicem?
Cinsel ilişkiyi sormuştım dr a 1 ay sonra demişti ama bnm 22. Günüm hiç 1 hafta sonra olabilcek gibi gelmiyor. Deneyen var mı bir ay sonunda?
Dikiş için sizin dr lar ne demişti pansuman vs?
Korselerden cırtlı olanı çıkardım. Forumda bir kan dolaşımını durdurduğundan yaralar zor iyileşiyor demiş. Alttaki bollaştı rahat ztn o kaldı bi. Bugün böyle kalayım dedim. Korkuyorum dikişler açılcak diye ya

Resimi buraya ekliyim. O siyah kısım işte orası açıldı erimiş dikişin dedi dr antibiyotikli merhem verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…