Çok teşekkürler yorumunuz içinŞöyle düşünün ilk zamanlar dikişlerin iyileşmesi için dinlenmek hayati önem taşıyor. Mikrop kapabilir, açılabilir vs vs. Böyle durumda iyileşme süreci çok uzuyor. Forum da bu tarz durumlar yaşayan ve yazanlar var okuyabilirsiniz. Bu kısmı atlattıktan sonra iyileşme çok hızlanıyor. Burada iyileştim diye düşünüp ev işi yapan (makineye bulaşık yerleştirme gibi) ve sonrasında dikişlerinde sorun olan bir bayan vardı mesela, önceki mesajlarda okuyabilirsiniz. Siz yatmaya devam edinsonrası güzel olacak
ben hari harfne aynı durumdayımn.acaba ben mi yazdım diye baktım hatta ameliyatımın 7. haftasındayım göbek duruyor beğendğim tek şey doktorun dikişleri.Benim 25.günüm karnım da ayva göbeğinden daha büyük görünüyor şuan kilomda pek düşüş yok ameliyata girdiğim kilodayım hala 4-5 kg alınmasına rağmen
Aynı durumdayım dikişlerş bende beğendim 52.günüm bitti inceldim ama karın şişliğin hala var yüksekben hari harfne aynı durumdayımn.acaba ben mi yazdım diye baktım hatta ameliyatımın 7. haftasındayım göbek duruyor beğendğim tek şey doktorun dikişleri.
5.haftam bitti dün, hala dik yuruyemiyorum , çabuk yoruluyorum , dikislerim düşmedi ve göbek deligimin içi simsiyah korkunc görünüyorHerkese selam bugün ameliyatımın 17. Günü ve ben çok sıkıldım ağladım yeterrr diye psikolojik olarak yoruldum bu halde olmaktan gerçekten çok zormuş. Tahmini olarak ne zaman iyi ki ameliyat olmuşum diyeceğim ben ne zaman crop giyemedim ne zaman geçecek arkadaşlarameliyatım çok güzel geçti dikişlerim çok güzel iyilesiyor göbek deliğim iyileşti bile muhteşem bir iş çıkardı doktorum ama ne zaman bitecek bu korse bağımlılığı tam anlamıyla dik yürüyemiyorum bir se hala of çok sıkıldım
Dik yürüyemiyorum dediniz beni bitirdiniz o değil nasıl halvete giricez böyle bu sekil ya5.haftam bitti dün, hala dik yuruyemiyorum , çabuk yoruluyorum , dikislerim düşmedi ve göbek deligimin içi simsiyah korkunc görünüyor
Daha başındasıniz bana göre, az sabır
Bir de ben korseyi çok seviyorum , onsuz sanki göbeğim düşüyor gibi hissediyorum
Valla pek mümkün değil gibi birkaç hafta dahaDik yürüyemiyorum dediniz beni bitirdiniz o değil nasıl halvete giricez böyle bu sekil ya
Doktorunuz kim acabaHerkese selam bugün ameliyatımın 17. Günü ve ben çok sıkıldım ağladım yeterrr diye psikolojik olarak yoruldum bu halde olmaktan gerçekten çok zormuş. Tahmini olarak ne zaman iyi ki ameliyat olmuşum diyeceğim ben ne zaman crop giyemedim ne zaman geçecek arkadaşlarameliyatım çok güzel geçti dikişlerim çok güzel iyilesiyor göbek deliğim iyileşti bile muhteşem bir iş çıkardı doktorum ama ne zaman bitecek bu korse bağımlılığı tam anlamıyla dik yürüyemiyorum bir se hala of çok sıkıldım
Oncelikle çok geçmiş olsun Nerede ne kaça yaptırdınızMerhabalar tekrar, bugün doktor randevum vardı. 28. Günüm ve yaralarım tamamen iyileşmiş durumda. FİTO yara kremi kullanıyordum doktor bırak başka krem de kullanma dedi. Hatta izler için krem kullansam falan diye üsteledim hayır dedi. Bulursan doğal kantaron yağı sürebilirsin onun dışında hiç bir şey sürme dedi. Yürüyüşlere başlayabilirmişim. Korseyi bir hafta sonra çıkar dedi. Ona da şaşırdım erken değil mi dedim, hayır düzelmiş karnın gerek yok dedi. Karnımda su toplama falan da hiç yokmuş. Çok beğendi hattayalnız arkadaşlar kendime nazar değdireceğim ama oradaki hemşireler de 28. Güne göre çok iyi dediler. Sanırım biraz bünye ile alakalı ben çok çabuk toparladım. Sigara kullanmıyorum. Düzenli spor yapıyorum falan sanırım bunların etkisi var. Araştıranlar için yanlış yönlendirmek de istemem. Bir de çok merak ettiğim konu cinsellikti. Ona da dikkatli olmak ve çok sert olmamak koşuluyla sorun yok dedi Yani benim sürecim böylelikle tamamlanmış oldu diyebilirim, çok şükür.
İstanbul da nerde oldunuz acabaEvet minnieye katılıyorum en az 6 ay 1 yıl beklemeniz gerekiyor vucudun toplanması için. Ben devlet hastanesinde oldum. İstanbuldaysanız yardımcı olurum. Toplamda 4000 bin liraya oldum.
Nerde oldunuzMerhabalar 9 gün önce devlet hastanesinde karın germe oldum. Tam karın germe ile mini karın germe arasında bi operasyon geçirdim. Boy 164 kilo 56 ikiz gebelikten sonra alt karnım sarkmişti. Bakıldıgında ince fit görünen biriyim ama alt karnım ve göbek deligimin üzerindeki büzüşüklük ve yırtık beni çok rahatsız ediyordu. Doktorum mini karın germeye karar verdi, ameliyat esnasında göbek deligimi de o büzüşüklüklerinde gitmesine karar vermişler ameliyattan çıktıktan sonra göbek deligim yenilenmiş ve o buruşukluklar gitmişti. Çok sevindim hersey yolunda gidiyor. Ameliyata 56 kiloyla girdim suan da 55.50 kilo problemim yok fakat çok şişliklerim var midemin üstü gögsümün altında kabarıklık şişlik var ve o bölge morardı normalmi bilmiyorum. Yeni konu açmaktansa buradan yazmayı tercih ettim. Merak edenlere de seve seve yardımcı olurum
bende de kg aynı gibi alt genişlediMerhaba kızlar 11. Haftamdayım.ödemler karnımda baya azaldı ama anlamadığım basenlerim genişledi yani bu bir aydır falan var ödemler oradada olur mu acaba ? 6 7 cm fazla çıkıyor ölçümlerimde. Kilo da almadım. Neyse gelelim karnıma baya daraldım inceldim tam istedigim gibi.Korseyi iki hafta takmadım doktorum çıkar demişti. Benim korsem çok kaba oldugu için istesemde daha fazla takmak istemedim. Kıyafetlerin altından belli olmayan agraflı bir korse buldum kancalı onu alıp gece gündüz takıyorum taktıkça daha da inceliyorum sanki.Sizler nasılsınız? Nasıl gidiyor durumunuz?
Merhaba tam karın germe yani karın kası ayrılığı mı vardı? İkiz bebeklerim olduktan sonra bende karın kası ayrılığı oldu ameliyat olmak istiyorum ama çok tedirginimMerhabalar
Herkese geçmiş olsun umarım biran önce toparlanırız
Ben de geçen hafta tam karın germe,bel ve karın liposuction,protezsiz meme dikleştirme oldum.
Bir hafta yatarak geçti ama bugün kendimi iyi hissediyorum.
Bugün kontrolüm vardı.Her şey yolunda bir tek göbek deliğimde kızarıklık göüldü o nedenle de antibiyotikli krem süreceğim günde bir defa.
Duş alabilirmişim artık.
Çarşamba günü tekrar kontrolüm var.
Merhaba bende izmirde ameliyat olacağım siz memnun kaldınız mı doktorunudanSelam arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün 5.gunum ameliyatımi Medicana İzmir'de oldum ama ameliyattan sonra forumu okumaya başladım keşke daha önce aklıma gelseydi bakmakşu anda sanki hiç dik yuruyemicekmisim gibi hissediyorum bir kaç bişey merak ediyorum ne zaman yan yaticatiyoruz malum o kadar spor yaparak toparladigim popom jöleye dönüşüyor bide dikişlerledeki iç kaslardaki sızılar ne zaman geçer ortalama herkeste farklıdır ama
Merhaba ameliyat oldunuz muMerhaba ben de izmirde karin germe olmak istiyorum kime olcagimi karar veremiyorum gorkem caliskan ve ekol hastanesinde arif bey arasında kaldım siz kimi önerirsiniz bende ikiz bebeklerden sonra lipo arti karin germe olcam kimleri tavsiye edersiniz