Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Evet öyle olacak sanırım. Benım ayaklarım ve genital bölgem baya dış müdahale varmış gibi şişti. Bakalım nasıl mücadele edeceğim
Ben de liposuction ameliyatı oldum beşinci günümdeyim genital bölgem inanılmaz şişti. Ve çok fazla morardı. Senin şişlik ne zaman gitti? Çok korkuyorum geçmeyecek gibi geliyor

Ben de liposuction ameliyatı oldum beşinci günümdeyim genital bölgem inanılmaz şişti. Ve çok fazla morardı. Senin şişlik ne zaman gitti? Çok korkuyorum geçmeyecek gibi geliyor
Merhaba 10. Günlere doğru gözle görülür şekilde şişlikler indi. Merak etmeyin hepsi geçecek

aldım canım benim umarım hepimizin güzel geçer ben muğla eğitim araştırma hastanesinde olacağım doktor çok bilindik ve yaptığı işlemleri gördüm ince temiz ve başka bi hastaya yaptığı 1 aylık işlemini gördüm şok geçirdim ameliyat olmak için kesin karar vermem için sebep oldu korse seçimini bana bıraktı ve anti emboli çorabı istedi benden geri kalan her şeyi biliyorsunuz yanıma havlu çorap ıslak mendili iki adet gecelik pijama takımı terlik vs alacağım
Merhaba bende 6 aralikta Şükrü Kasap ta karın germe ameliyati olacağım sureciniz nasıl geçti ve korselerinizi nereden aldınız bilgi verirseniz sevinirim

Ben de 360 derece lipo oldum o katlanma bende de var benim 13.günüm su an. Şişlikler yavaş yavaş iniyor bol su içmeyi ihmal etmeyin

Dikişler normal iyileşiyor fakat iki yanda dikiş uçlarında biraz dalgalanma potluk var , zamanşa düzeleceğini söyledi doktor. İşin olayı ödem bence . Burada yazılanlata göre şuan aşırı ödem olmamasına rağmen yinede rahatsız edici. Herkesin süreci farklı ama karın germe ameliyatı her bakımdan zor bence, özel hayat konusunda da heralde 3 ay cinsel hayat yok gibi.
Dar kotlar falan giyemiyorum 25.de 2 ay olcak. Hissizlik olduğundan çok sıkar farketmem gibi , ve huzursuz oluyorum. Kabullendim bu amelşyat en az 6 ay ve tamamen eskiye dönüş forumda yazılan ortalamaya göre 1 yıl. Yinede iyi ki kurtuldum o ölü derilerden tabi🙏
Merhaba, sizin potluklar geçti mi? Ben de karın germe oldum kenarlarda kulakçık gibi potluk, deri sarkıklığı var

Evet minnieye katılıyorum en az 6 ay 1 yıl beklemeniz gerekiyor vucudun toplanması için. Ben devlet hastanesinde oldum. İstanbuldaysanız yardımcı olurum. Toplamda 4000 bin liraya oldum.
Canım merhabalar bana yardımcı olabilir misin ben karın germe ameliyatı olmak istiyorum devlet hastanesinde tabii kafam çok karışık 🥴 ne yapacağım bilmiyorum 🤷‍♀️ bana yardımcı olur musun 🌹❤️

Karın germe ameliyatının üzerinden neredeyse iki yıl geçti ama dikiş yerlerim çok kötü kaldı kabsrikliklar mevcut renkte açılma yerine daha da koyulaşma oldu .Dr um yağmur Reyyan Erol ddu.dr uma 65 yaşındaki annemin estetik olmayan dikislerinin çok daha cabuk ve incecik beyaz bir çizgi halinde kaldığını söyleyince yaşlı insanlar da iyileşmenin daha hızlı olduğunu söyledi den sonra birşey demedim.buyuk ihtimalle kullanılan ipin kalitesiyle yada yapılan dikişle alakalı bir sıkıntıydi sorun..çünkü ilk günlerde bijac yerinde ağrılı sislik yaomisti ipler.kendi birkaçını almıştı.sizler de iz nasıl acaba? Birde meme dikleştirme ameliyatı olan arkadaşlar iz durumulariniz halkinda bilgi verebilirseniz sevinirim🙋

Karın germe ameliyatının üzerinden neredeyse iki yıl geçti ama dikiş yerlerim çok kötü kaldı kabsrikliklar mevcut renkte açılma yerine daha da koyulaşma oldu .Dr um yağmur Reyyan Erol ddu.dr uma 65 yaşındaki annemin estetik olmayan dikislerinin çok daha cabuk ve incecik beyaz bir çizgi halinde kaldığını söyleyince yaşlı insanlar da iyileşmenin daha hızlı olduğunu söyledi den sonra birşey demedim.buyuk ihtimalle kullanılan ipin kalitesiyle yada yapılan dikişle alakalı bir sıkıntıydi sorun..çünkü ilk günlerde bijac yerinde ağrılı sislik yaomisti ipler.kendi birkaçını almıştı.sizler de iz nasıl acaba? Birde meme dikleştirme ameliyatı olan arkadaşlar iz durumulariniz halkinda bilgi verebilirseniz sevinirim🙋
Meme dikleştirme deki iz hiç rahatsız etmiyor. Ben karın germe ve meme ameliyatı olalı 1 ay oldu ama göğüsteki iz çok ince belli belirsiz. Yataydaki iz zaten altta kalıyor o hiç görünmüyor

Sigara kullaniryoymuydunuz acaba

Meme dikleştirme deki iz hiç rahatsız etmiyor. Ben karın germe ve meme ameliyatı olalı 1 ay oldu ama göğüsteki iz çok ince belli belirsiz. Yataydaki iz zaten altta kalıyor o hiç görünmüyor
Geçmiş olsun bende karin germe oldum bugün 1 hafta oldu izlerim epey belli ne zaman siliklesmeye başlar acaba sizde günden güne farkediyor mu izlerde iyilesme

X