Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba dr kimdi acaba bilgi verirmisiniz

Selam arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün 5.gunum ameliyatımi Medicana İzmir'de oldum ama ameliyattan sonra forumu okumaya başladım keşke daha önce aklıma gelseydi bakmak şu anda sanki hiç dik yuruyemicekmisim gibi hissediyorum bir kaç bişey merak ediyorum ne zaman yan yaticatiyoruz malum o kadar spor yaparak toparladigim popom jöleye dönüşüyor bide dikişlerledeki iç kaslardaki sızılar ne zaman geçer ortalama herkeste farklıdır ama

Selamlar,size özelden de yazdım,buradan da yazayim..ben de 11 Ağustos ta medicana İzmir de can kopal,a ameliyat oldum..meme diklestirme de yaptirdim..hala tam dik degilim ben de,1-2 haftaya dikelmeyi umuyorum ,maalesef benim de popom bacaklarim salmaya başladı kendini,herseyin bir bedeli var maalesef,bir kac ay sonra spora donunce toparlarız dikis acisi cok uzun sürmüyor aslinda,ilginçtirki 3. Haftadan itibaren cok cok daha iyi oluyorsunuz..gecmis olsun size de

Aynı sorun bendede var birkere çektirdim yine birikti şişiyor böyle su balonu gibi oynuuor ilk çektirdiğimde 1 lt gelmişti sizin sorununjz geçtimi acaba

Doktorunuz kimdi?

Ben medicana Hastanesi'nin plastik cerrahına ameliyat oldum aslında biraz karışık kadın hastalıklarından dolayı bir ameliyat olcaktim karin germede birlikte oldu. Bugün 15.gun dik durabiliyorum artık dikis acisida çok kalmadı dikislerim çok kaşınıyor sadece dikişimin tam orta kısmında hafif bir kanlı akıntı var doktor çok önemli değil dedi bir krem verdi birde asıl beni rahatsız eden karnimda şişlik oluyor sanki çok yemişim gibi şişiyor karnım zaten birazda ödem var normal mi bu durum yada benim yedkklerimden dolayı mi oluyor 3. 4. Haftaları iple çekiyorum herşey normale dönsün bı an önce sizede çok geçmiş olsun

Odem cok normal,aksamlari ben de sisiyorum,ilk zamanlar sustigim icin diken gibi batiyordu..gida da onemli,az yemek lazim bakliyat bulgur glutenli gidalar laktoz rahatsiz edebilir,bu donem ben de uzak durmaya çalışıyorum..insallah yakinda cok daha rahat edecegiz..size de cok gecmis olsun..umarim harika sonuclar elde ederiz

Kime neredekine oldunuz bence oldum ?

Merhabalar yeni üyeyim yorumları şimdi okuyorum ödemleriniz geçti mi ameliyatınız hakkında bilgi verir misiniz yaptırmalı mıyız pişman mısınız

Arkadaşlar merhaba, benim ameliyatımın üstünden 6 ay geçti. Şuana kadar hiç sorun yaşamadım ve kesinlikle yaptırdığım için gayet memnunum. ödem hiç kalmadı diyebilirim. ama arada şişlik oluyor. genellikle sağlıksız beslenme, alkol, tuzu fazla kaçırma, asitli içeçek içme gibi durumlarda yaşıyorum bu şişlikleri. önümüzdeki günlerde düzenli spora başlayacağım, beni zorlayacak mı bilmiyorum ancak yüzme ve yürüme, koşma da sorun olmadı. dikiş yerim şimdiden aşağı inmeye başladı, zamanla bayağı kaybolacak diye düşünüyorum. uzun vadede nasıl olacağını merak ediyordum, pek uzun sayılmaz ancak şuanda bile ameliyat olduğumu unutuyorum çoğu zaman. bana ağrı, sızı, vs. hissettirmiyor o nedenle eskiye döndüm diyebilirim. Ben şuana kadar hiç pişman olmadım, hatta iyiki ameliyat oldum diyorum. Tabi kişiden kişiye değişebilir bu süreç.

Benim 25.günüm karnım da ayva göbeğinden daha büyük görünüyor şuan kilomda pek düşüş yok ameliyata girdiğim kilodayım hala 4-5 kg alınmasına rağmen

Merhaba ameliyatinizi hangi şehirde oldunuz dr ismi yazarmisin

Merhaba , yürüyüş yapmaya kaçıncı haftada başladınız? Benim bugün 10.gunum hala dik bile duramıyorum, bir an once yürüyüşe başlamak istiyorum

Merhaba , yürüyüş yapmaya kaçıncı haftada başladınız? Benim bugün 10.gunum hala dik bile duramıyorum, bir an once yürüyüşe başlamak istiyorum
Daha çok yeni, sakın zorlamayın. Vücudunuz size zaten sinyal verecektir. Ben çok çabuk toparladım ama yürüyüşe falan hemen başlamadım. 2. Ay yürüyüş 4. Ay yüzme 6. Ay pilatese başladım diyebilirim.

Çok sıkıldım hareketsizlikten gerci ağrılarım da arttı iki gündür, yatmaya devam

Çok sıkıldım hareketsizlikten gerci ağrılarım da arttı iki gündür, yatmaya devam
Şöyle düşünün ilk zamanlar dikişlerin iyileşmesi için dinlenmek hayati önem taşıyor. Mikrop kapabilir, açılabilir vs vs. Böyle durumda iyileşme süreci çok uzuyor. Forum da bu tarz durumlar yaşayan ve yazanlar var okuyabilirsiniz. Bu kısmı atlattıktan sonra iyileşme çok hızlanıyor. Burada iyileştim diye düşünüp ev işi yapan (makineye bulaşık yerleştirme gibi) ve sonrasında dikişlerinde sorun olan bir bayan vardı mesela, önceki mesajlarda okuyabilirsiniz. Siz yatmaya devam edin sonrası güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…