Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

spora ne zaman başlamak lazım acaba?
Buna genelde hastanın durumuna göre karar veriyorlar ama ben 2 ay sonrasında hafif pilatese başlamıştım, tatile gidip bol bol yüzmüştüm. Tam randımanlı antreman yapmaya başlamam 3-4 ay sonrasıydı. Ancak göbek deliğimde acı hissetmeden ancak 7-8 ay sonra spor yapabilmiştim.

Sorabildin mi doktoruna?

Merhaba bende 1 ay önce karın germe oldum ama kas

Merhaba bende 1 ay önce karın germe oldum çok büyük bir göbeğim yoktu çatlak ve sarkmada yoktu. Sivri gergin bir göbeğim vardıç1.5 yağ 1.5 deri alınmış doktor kas dikmekten falan bahsetmedi ben soruncada yırtık varsa dikiyoruz dedi. Birde karnım yemeklerden sonra yine göbekliymişim gibi düz durmuyor. Ödemdenmi kaslara dokunmadığı içinmi bilmiyorum. Sizin 1 ay sonra böyle hafif çıkmış bir göbeğiniz varmıydı sonradan geçiyormu bilgi verirseniz çok sevinirim

1 bucuk ay oldu yemek yedigimde hala şişiyo :) zaten ödemlerde sürekli oynak şu an .. 6 ay sonucunu beklemek lazım hatta 1 sene ..

Merhaba, neden karın germe oldunu tam anlayamadım. Kas yırtılması+sarkma gibi durumlarda yapılıyor bu ameliyat eğer ikisi de yoksa vaser liposuction yapıyorlar. Benim göbeğimde de yemek sonrası şişme oluyor hatta ben fazla yemek yendiğinde rahatsız oluyorum. Gerginleşiyor çünkü. Ama genel anlamda çok memnunum. Eskiden 36 beden pantolon aldığımda göbek kısmı çok sıkardı ama bacaklar da tam olurdu. Şimdi bel kısmı bol oluyor. Kıyafetlerim rahat rahat oluyor hatta bayağı bol olan giyemediklem var. Nerdeyse 3 ay oldu ameliyat olalı. Henüz spora başlayamadım, aslında yürüyüş ile desteklemek de önemli, liposuction yaptı mı?

Hangi hastanede hangi doktora yaptırdınız?
Merhaba doktorunuz kimdi birde foto atabilirmisiniz bende dört gün sonra okucam çok tedirginim

Valla onu bende anlamadım doktor öyle yaptı aslında mini germe yapabilirmiş ama bahsetmedi bile benim doktorum sağ olsun bilgilendirme sıfır. Evet lipo yapıldı 40 gün oldu ama dümdüz falan değil karnım sizinki nasıl? Kas yırtığım yoktu ama 3 doğum yaptığım için kaslarında deforme vardır elbette ve kas onarımı yapmamış ben onun için düz olmadığını düşünüyorum uğraşmak istemedi bence. Zaten sonradan gördümki tek derdi hemen ameliyatı bitirip diğer hastayı alıp 3-4 ameliyat yaptıktan sonra apartopar ofisine gidip yeni hastalarla görüşmek. Ameliyat sonrası ve ertesi sabah ameliyat ettiği hastaların yanına uğramadığından belli acelesi. Ben doktorum da hiç memnun kalmadım 2 ayı geçti muayeneye bile çağırmadı. Dikişlerim eğri özensiz. Meme protez + lipo ve karın germe 1 saat 45 dakika sürdü bende hiç bişey anlamadım

1 bucuk ay oldu yemek yedigimde hala şişiyo :) zaten ödemlerde sürekli oynak şu an .. 6 ay sonucunu beklemek lazım hatta 1 sene ..
Ben doktorumdan bilgi alamıyorum kontrolü bile asistanı yapıyor oda net bilgili değil. Peki siz sordunuzmu doktorunuza normalmiymiş bu. Zamanla dümdüz olacakmıymış

Yalnız bi yerlerde büyük bir sorun var. Meme küçültme/dikleştirme (protezsiz) + karın germe yaptırdım. Gitmeden önce saate saate baktığımda saat 12:30'du. Kendime geldiğimde baktım 18:00'di. Had ayıldım bayıldım, ameliyathaneye indirildim filan.. ama en az 4 saat üzerimde çalışmıştır doktor - ki bana lipo yapılmadıç Acaba farklı bir doktordan görüş mü alsanız ya da doktoru mu sıkıştırsanız? En azından size hangi işlemlerin uygulandığını bilirsiniz?

yani ameliyat çok kısa sürmüş enteresan. ben sadece karın germe oldum 3 saat sürdü. karın germe + meme olanlar vardı benden sonra 5 saat sürdü onların. kesinlikle kasları onarmalıydı. 3 doğum yapmışsınız zaten. bir de karın germenin en önemli özelliği kasları düzeltmektir. instagramda ollaluna diye bir fenomen var. 2 çocuğu var. yakın zamanda 2. karın germe ameliyatını oldu. ilkinde onunda kaslarını dikmemişler ve dikişini çok kötü yapmışlar. kadın yaklaşık 2 ay önce 2.sini oldu. Maalesef doktor seçimi çok önemli. benim karnım dümdüz şuanda. özelden atarım foto.

2. Ameliyat hem maddi hem manevi çok ciddi bir külfet geliyor bana zaten dünya para bu işler aynen öyle karın germe de en önemli şey kas onarımı ama yanlış doktor seçimi işte. Instagram'da TV de her yerde çıkıyor bu doktor beni bu yanılttı malesef. Resim atarsanız çok sevinirim kıyas şansım olur. Birde düşünün benim karnımda sarkma çatlak hiç birşey yoktu. olsa nasıl yapardı Allah bilir

Doktoru göremiyorsunuz ki sıkıştırasınız. Kas işlemini kas yırtığı olana yapıyoruz dedi çıktı asistanı deforme diye bişi var illa yırtıkmı olması lazım dkişler eğri çamaşır üstünde diyorum yoo çok güzel diyor uğraşılmıyor yani sinir bozukluğu yaşamamak için gitmemeye karar verdim

Merhaba karın kaslarım dikilmemiş demişsiniz ben 3 doğum yaptım 60 kg ile karın germe ve lipo oldum benimde dikilmemiş deforme olmaması imkansız değilmi kaslarımın . Zaten karnımda çatlak ve sarkma yoktu kaslarım öne geldiği için göbeğim dimdik duruyor diye ameliyat olmuştum. Sizin nasıldı ne için oldunuz çünk 600 Gr yağ çıkmış sizden sorununuz neydi ve şimdi nasıl durumunuz bilgi verirseniz çok sevinirim

Merhabalar,karar verebildiniz mi doktora?Ben de Ufuk Bilkay,Can Kopal arasinda kaldim..Can Kopal foto paylasmiyor hasta mahremiyetinden dolayi..Arif beye de yazdim henuz haber gelmedi..Meme diklestirme de yaptiracagim ayni zamanda..

Evet minnieye katılıyorum en az 6 ay 1 yıl beklemeniz gerekiyor vucudun toplanması için. Ben devlet hastanesinde oldum. İstanbuldaysanız yardımcı olurum. Toplamda 4000 bin liraya oldum.
Merhabalar hangi hastane hangi doktor acaba memnun kaldınız mı ? Ben karın germe ameliyatı oldum ancak daha sonrası için meme silikonu düşünüyorum da bilgi almak istedim sizden

arkadaşlar selam,
özelden şimdi nasılsın diye yazanlar oluyor:))) 4. ayı bitiriyorum. tamamen normal hayatıma döndüm. yüzmeye başladım, karın kaslarımı yüzerken çok hissediyorum ama kötü anlamda değil:)) kilomda değişim olmadı hala 54 kiloyum ama artık belim ince. dikiş izim de pembeleşti. bikiniden hiç belli olmuyor. biraz ödem var dikiş yerimde, özellikle yemeği fazla kaçırınca falan biraz rahatsıızlık hissediyorum. ama yine de karnım şişmiyor. şimdiye kadar ameliyattan hiç pişman olmadım. umarım yıllar geçtikçe de olmam. kıyafetlerim gayet düzgün oluyor. göbekten kapanmayan elbiselerim falan vardı artık giyebiliyorum. hatta bir çok kıyafetim belden bol oluyor. düz bir karnım var. yediklerime pek dikkat etmiyorum, etsem belki daha bile incelebilirdim. göbek deliğim eskiye nazaran sanki biraz daha büyük gibi. fakat beni rahatsız etmiyor. zamanla belki o da küçülebilir. etrafındaki dikiş izi uçuk pembe, eğer zamanla kaybolursa tamamen normale döneceğini düşünüyorum. amaeliyatı tam zamanında olmuşum diyorum çünkü yaza rahat girdim. yazın korse çok sıkıntılı olurdu.
araştıran herkese faydalı olmasını diliyorum:))

Merhaba
Ben 12 kasımda ameliyat oldum lipo ve karın germe son 2 aydır karnımın üst tarafı yaygın bir şişlik oluştu doktorum başka bir şehirde yediklerime dikkat ediyorum ams geçmedi
Bu tarz şikayeti olan varmı ne yapmalıyım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…