Yaa.. Çok üzüldümDamla da olsa pansumanda sıvı izi oluyor, ilk günler acımdan bakamadım. İlk kez dün gördüm. Resmen çöktüm Sıkarak temizlediği bölge çökmüş, delik de şekilsiz görünüyor. Yarın tekrar açtığımda özelden sana foto göndereyim becerebilirsem. Estetik oldum sözde, hiç de estetik durmuyor
Yani düzeltilebilir muhakkak. Dikiş izi kötü iyileşenleride zaman sonra revizyon yapıp o bölgeyi tekrar dikiyorlar. O zaman daha ince güzel bir kesi izi oluyormuş. Belki erken müdahale ilede yapılabilir ama önemli olan enfeksiyonun tamamen kuruması öncelikle.Ben de çok üzgünüm, ümidim dikişle düzeltebilmesi. Karnımın düzeldiğine sevinemedim maalesef
Yani düzeltilebilir muhakkak. Dikiş izi kötü iyileşenleride zaman sonra revizyon yapıp o bölgeyi tekrar dikiyorlar. O zaman daha ince güzel bir kesi izi oluyormuş. Belki erken müdahale ilede yapılabilir ama önemli olan enfeksiyonun tamamen kuruması öncelikle.
Dopumdan sonra karnınızı gerdirir kurtulursunuz üzülmeyinMerhabalar,epeydir karın germeyle ilgili doktor araştırıyorum,2.doğumdan sonra karnım çatladı ve sorun yaptım kendime sırf bu yüzden karın germe ameliyatı olmak istiyorum ve sonraki sürecinden izlerden korkuyorum,yazdıklarınızı sürekli okuyorum takıntı haline geldi,3. Çocuğuma hamile kaldım sürpriz oldu 1 ay sonra doğum yapacağım,doğumdan 6 ay sonrasına aldığım kiloları verip hemen yaptırmak istiyorum ama sonuçları kötü olur diyede korkuyorum.bı kadar yorum okuduktan sonra ercan beye gitmeyi düşünüyorum,samimiyetime güvenip izlemeye alırsanız beni çok memnun olurum belki tam kararımı verip içimi rahatlatabilirim,yoksa böyle kafayı sıyırıcam hepten takıntı haline geldi
İnşallah canım ❤İnşallah söylediğin gibi olur. Salı ya da Çarşamba dikiş atacak doktor. İnşallah düzelir, tek üzüldüğümle kalırım
Hay allah cok gecmis olsun cok uzuldum. Insallah sorunsuz atlatirsin bi problem yasamadan. Nasil gorunuyor bakabilirmiyim foto yollarmisin.Ben ameliyat olmuş arkadaşlara birşey sormak istiyorum: ameliyat sırasında enfeksiyon kaptım, enfeksiyon dışarı çıkarken 1-1.5 cm kadar dikişler patladı. Şimdi içinin tamamen kuruması bekleniyor. Dikiş atılacak 2 ya da 3 tane. Benim endişem orası düzgün kapanır mı? Başına gelen, ya da duyan gören tecrübe eden oldu mu acaba? Sözde estetik oldum ama şimdi o patlayan yer korkunç görünüyor
Keske bayram sonu olmak istedigini soyleseydin senin icin zor olacak. Ben de ramazanda olacaktim bayram sonuna erteledimKizlar sonunda ameliyat günüm belli oldu. Haftaya sali yatış çarşamba ameliyat.. ve 3 gün sonra bayramameliyattan 3 gün sonra arabamizla 6 saat süren yolculuk yapmam imkansız mı bu yolculuğu yapmam lazım. Birde drenler kaç gün duruyor ortalama
Okadarına cesaret edebileceğimi sanmıyorumLiposakşın yaptırdığında gerdirtebilirsin canım. Madem karnın vs lipo olacaksın. Bacak içine de lazer lipoliz yapılsın ve aynı anda gerdirme yapılsın. Spor yaparsan bence çok da fayda sağlamaz. Sporu sonra yaparsın. Bende popo için plates düşünüyorum. Ama ne kadar yararı olur bilmiyorum. Bir cesaret lipo ve uyluk gerdirme yaptır. Fıstık gibi olursun. Kilon fazla değil. İnanki iyi yapılırsa vücut inanılmaz değişiyor.
Çok geçmiş olsun çok üzüldümİnşallah söylediğin gibi olur. Salı ya da Çarşamba dikiş atacak doktor. İnşallah düzelir, tek üzüldüğümle kalırım
Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla çıkarsın umarım ameliyattanKizlar sonunda ameliyat günüm belli oldu. Haftaya sali yatış çarşamba ameliyat.. ve 3 gün sonra bayramameliyattan 3 gün sonra arabamizla 6 saat süren yolculuk yapmam imkansız mı bu yolculuğu yapmam lazım. Birde drenler kaç gün duruyor ortalama
Bence de keşke bayramdan sonra olsaydın. Bende temmüzün 2. veya 3. haftası olacağım inşallah. Ama gün geldikçe insan gerilmeye başlıyor. İnşallah güzel bir şekilde ameliyat olup süreci atlatırız.Keske bayram sonu olmak istedigini soyleseydin senin icin zor olacak. Ben de ramazanda olacaktim bayram sonuna erteledim
Belli bir neden yok, deri açıldığında tam steril olmazsa ortam olabiliyormuş. Korkmak demeyelim de iyi araştırın. Doktor kadar hastane de önemli. Hastaneyi de iyi seçin, eğer bu başıma gelmeseydi karnım gayet güzel, tek söyleyeceğim çok ciddi araştırın. Sonuçlar sizi üzmesin. Zaten bu % 3 ihtimal. Maalesef beni bulduÇok geçmiş olsun çok üzüldümaçıkçası korkmaya başladım bir kişi daha görmüştüm buraya foto atmıştı enfeksiyon olan
Belli bir nedeni varmı?
Umarım sorunsuz atlatırsınız buda nazar boncuğunuz olur
Yarın açınca foto yükleyeceğim inşallah, iyi dileklerine teşekkür ederim. İnşallah güzel olurHay allah cok gecmis olsun cok uzuldum. Insallah sorunsuz atlatirsin bi problem yasamadan. Nasil gorunuyor bakabilirmiyim foto yollarmisin.
AnladımBelli bir neden yok, deri açıldığında tam steril olmazsa ortam olabiliyormuş. Korkmak demeyelim de iyi araştırın. Doktor kadar hastane de önemli. Hastaneyi de iyi seçin, eğer bu başıma gelmeseydi karnım gayet güzel, tek söyleyeceğim çok ciddi araştırın. Sonuçlar sizi üzmesin. Zaten bu % 3 ihtimal. Maalesef beni buldu
Insallah musmutlu sonuclar aliriz. Sen karin germe mi olacan lipo da varmi. Nerde kime nekadara? Kac kilosunBence de keşke bayramdan sonra olsaydın. Bende temmüzün 2. veya 3. haftası olacağım inşallah. Ama gün geldikçe insan gerilmeye başlıyor. İnşallah güzel bir şekilde ameliyat olup süreci atlatırız.
Doktorum bana 2 3 gune cikaririm dedi. Nekadara anlastin hangi univ hast olacan dr kim. Bende aynen devlette olacam. Lipo ve karin germe gogse yag enjekteMaalesef ameliyat gununu ben secemiyorum unv hastanesinde olacak
Biz sizi ramazan icinde arayacagiz demislerdi bayrami buldular. Drenler kac gunde çıkıyor genelde