Yok artıkAmin... İnşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde atlatırız bu süreci. Bu arada ameliyatı epidural yaptıran var mı? Hani sezeryan epidural oluyor ya, bunuda yaparlar mı? Ben genel anesteziden çekiniyorum. Uyanma süresi sıkıntılı oluyor ya
Ay canıım inşallah sen ne zaman istiyosunAllah olmayanlara da ( bana da) hemen olup iyileşme sürecini yaşamayı nasip etsin
Ay canıım inşallah sen ne zaman istiyosun
Çok normal tabikideEvet güneş önemli yara iyileşmesinde artık mayo da giysem çok yüksek koruma faktörlü krem sürerim dikişlerime doğru diyosun mayodan geçiceğini düşğnmemiştim.. 2 hafta geçti hala kaslarımda aşırı yanma var o kadar hassaski şu an göbeğim normal herlde dimi ??
Bu kış allah nasip ederse konuştum doktorlaAy canıım inşallah sen ne zaman istiyosun
Ben Eray çopçuyla görüştüm başka doktora gitmedim. Burda @rain_355 arkadaşım oldu Eray Beye onun tavsiyesiyle gittim. Bu kıl olucam karın germe lipo meme büyütmeArkadaşlar İzmirde yaşıyorum karın lipo meme dikleştirme ve karın germe kombine ameliyat düşünüyorum 10 gün sonra işe dönmem gerek. Cocugumda var korkuyorum birsey olur diye.Sitede binlerce mesaj arasından çıkarabildiğim doktorlar eray copçü ahmet seyhan adnan menderes vb bunlarla ilgili en iyi en memnun kalınanlar hangisidir. Resme çok ihtiyacım var arkadaşlar benide izlemeye alırsanız çok sevinirim.
Bencede Sonbaharda çok daha iyi olur canımBu kış allah nasip ederse konuştum doktorla
Ama eşim kışın ol bu sıcakta nasıl yapıcaksın dediHayırlısı inşallah
Bize güzelleştikten sonrA atmana gerek yok ki aşamaları merak ediyoruz zaten.kendimizle kıyaslamak açısından.o kadar kendini kasmaya gerek YÖK ki korse açısından istediğin zaman çıkarıp geri sarabilirsin 5 dk açınca bişicik olmazkorseyi bi tek yatakda pansuman için açıyorum bir de dikişlerimde bant var biraz kendime geliyim foto atıcam hepinize sözözel mesaj olarak eski halimi isteyenlere atmıştım
Çok az yorum var. Bulamadım canım. Uyluk ve bacak germe ile ilgili 2 başlık var. Orada da yaptıran 2 kişi var. Yani bir bilgi bulamadım. Lokalle hiç göremedimBen lokal olanları Bu formda okudum hatta geriye dönük mesajlarda umarım rastlarsınız.
Evet şuan çok sıcakBencede Sonbaharda çok daha iyi olur canımHavalar serinlesin birazda..
Vallahi bende nerde okudum hiç hatırlamıyorumÇok az yorum var. Bulamadım canım. Uyluk ve bacak germe ile ilgili 2 başlık var. Orada da yaptıran 2 kişi var. Yani bir bilgi bulamadım. Lokalle hiç göremedim
Bana da atsana canım merak ediyorumkorseyi bi tek yatakda pansuman için açıyorum bir de dikişlerimde bant var biraz kendime geliyim foto atıcam hepinize sözözel mesaj olarak eski halimi isteyenlere atmıştım
Bunu kulağıma küpe ettim Kasım ayıBen hesapladım kızlar en iyi zaman kasım ayı 6 ay sonra yaz tamamen iyileşip sonuçların ortaya çıkması ve diyet için yeterli bir süreç bence sonra yaza bomba gibi giriş valla daha sıcaklar gelmedi şimdiden bu korseyle ne yapıcam bilemiyorum onunla da onsuz da olmuyor
Cokta kotu durmadigini soyleyebilirim yani izledigim kadariyla ic bacakta kaliyor bi muddet cok belirgin olur illaki cunki ic bacak diger yerlere gore daha beyaz buyuzden kizariklik cok belirgin olur zmanla azalirİç bacağa lipo olunca illaki gevşiyor. Ama bende yaş faktörüde var. Görüntüm şu anda kötü değil. Ama uylukta gevşeklik var. Dr kötü değil ama yapılırsa güzel olur dedi. Ben genel anestezi istemiyorum. O nedenle lokal olabilir dedi. Ama umarım sorun çıkmaz. Açıkçası rahat değilim. Gelişmeleri yazarım canım benim. Resim olayuna gelince önce yapılsın. Öncesi sonrasını koyarım. Dikey çizgi kötü mü duruyor.
Heeey ama haksizlik icimizdeki en meraklilardan birrisi benim bana atmadin amaaaaa eski halin nasilkiiii????korseyi bi tek yatakda pansuman için açıyorum bir de dikişlerimde bant var biraz kendime geliyim foto atıcam hepinize sözözel mesaj olarak eski halimi isteyenlere atmıştım
Aynen yaaaaBize güzelleştikten sonrA atmana gerek yok ki aşamaları merak ediyoruz zaten.kendimizle kıyaslamak açısından.o kadar kendini kasmaya gerek YÖK ki korse açısından istediğin zaman çıkarıp geri sarabilirsin 5 dk açınca bişicik olmaz
Silikon düşüyorum ben yağ enjeksiyonu geçici birşey sanırım. Silikon yaptırıcam direk doktorum 300 350 cc yeter dediMeme buyitmede yag enjeksiyinumu dusunuyorsun silikon mu
Canım bugün operasyon yapıldı. Ama bu ameliyat gibi bir şey değildi. Normal uyluk germede biliyorsun deri ile birlikte doku alınıyor. O nedenle hastanede yapılıyor. Benimki muayenehanede çok basit bir şeydi. Ha faydası olacak mı inanki bilmiyorum. Biraz işlemi anlatayım. Ben 49 kiloyum bacaklarım ince. Uyluktan 2011 de lazer lipoliz zaten olmuştum. Dr doku alınırsa bacak iyice incelir dedi. Umarım sallamadı. Yapılan işlemi iyice gördüm. Bacak içinden sanırım 10 cm kadar boyunca bir kesi çizdi ve aradan 6 cm kadar incecik bir deriyi yüzerek aldı. İncecik deriydi doku değildi. Sonra iki tarafı birleştirerek dikti. Yani içerdeki doku derinin içinde kaldı. Sonuç ne olur bilmiyorum. Ben hastenede olmaz dediğim için kendisi böyle ilginç ve basit bir şey yaptı. 4000 liramı aldı. Ben 2 yıl önce önemli bir hastalık geçirdim. Büyük ameliyatlar maalesef beni artık ürkütüyor. Kısaca meme kanseri geçirdim. Şimdi böyle devam ediyorum birtanem. Inşallah iyi olur. En azından uyluk sıkı dursa mutlu olurum. Doktorlara kalsa çok rahat hastanede kesip biçiyorlar ama benim bağışlıklık sistemimi düşünmeleri gerekiyor.Cokta kotu durmadigini soyleyebilirim yani izledigim kadariyla ic bacakta kaliyor bi muddet cok belirgin olur illaki cunki ic bacak diger yerlere gore daha beyaz buyuzden kizariklik cok belirgin olur zmanla azalir