Devlette lazer lipo yok klasik lipo yapiliyor. Ben 8000tl odeyecegim. Karin germe lipo yag enhejsiyonu arka baldirdan da yag alarak kalcami sekillendirecekDevlette nasıl yapılıyor bu operasyon. Ne ladar ödeniyor ??
Ben araştırma hastanesinde yaptırdım karın germe ameliyatımı.3 gece kaldım çıkarken direnleri çıkardı.eve geldikten iki gün sonrA banyomu yaptım.ne enfeksiyon ne başka bi sorun yaşamadım.sadece olayın tedirginliğinden herşey sorunmuş gibi geliyor.sabırla beklemek lazım.sigara enfeksiyon ve dikişlerin güzel iyileşebilmesi için çok önemli faktör.devletten önce Bülent tekerekoğluyla görüşmüştüm.oda bir sigara bile içsem ameliyata almayacağını söylemişti.bu yaptırdığım doktorda aynısını söyledi.o kadar önemli yani.normalde 3 bin tl ödeyecektim fakat şansıma sigorta karşılamış hiç para vermedim.yanlarıma lipo da yapılmış.Devlette nasıl yapılıyor bu operasyon. Ne ladar ödeniyor ??
Valla allah yuzune bakti diyelim. Suan nasilsin canim dikislerinin durumu nasil rahat hareket edebiliyirmusun artik? Hala o bantlar var mi. Yatip kalkarken zirluk varmiBen araştırma hastanesinde yaptırdım karın germe ameliyatımı.3 gece kaldım çıkarken direnleri çıkardı.eve geldikten iki gün sonrA banyomu yaptım.ne enfeksiyon ne başka bi sorun yaşamadım.sadece olayın tedirginliğinden herşey sorunmuş gibi geliyor.sabırla beklemek lazım.sigara enfeksiyon ve dikişlerin güzel iyileşebilmesi için çok önemli faktör.devletten önce Bülent tekerekoğluyla görüşmüştüm.oda bir sigara bile içsem ameliyata almayacağını söylemişti.bu yaptırdığım doktorda aynısını söyledi.o kadar önemli yani.normalde 3 bin tl ödeyecektim fakat şansıma sigorta karşılamış hiç para vermedim.yanlarıma lipo da yapılmış.
Çok iyiyim fakat halA ödem var korseyi de kullanmıyorum yaklaşık on gündür. İz kremimi sürüyorum sabah akşam. Kesi izim biraz yukarda fakat bu derinin cinsine ve sarkan kısmın fazlalığına göre değişiyormuş. Şişler indikçe kesi izi de aşağı iniyor 5 mayıs da oldum . Değişim daha devam ediyor iyileşme süreci 6 ay unutmayalımValla allah yuzune bakti diyelim. Suan nasilsin canim dikislerinin durumu nasil rahat hareket edebiliyirmusun artik? Hala o bantlar var mi. Yatip kalkarken zirluk varmi
Hiç tedirgin olma inşallah herşey çok güzel olacak.bitti gitti oluyor bi anda iyileşme sürecine hazırla kendini uzun kısım o kendine iyi bakmak zorundasınMaalesef ameliyat gununu ben secemiyorum unv hastanesinde olacak
Biz sizi ramazan icinde arayacagiz demislerdi bayrami buldular. Drenler kac gunde çıkıyor genelde
Resimlerime bakabilirsin izlemeye aldım seniDevlette nasıl yapılıyor bu operasyon. Ne ladar ödeniyor ??
Özelden yazdim fakat resim yüklenmiyorBasenlere lipo yaptirmadin mi? Suan nasilsin toparlanabildinmi? Ozelden foto atarmisin bi bakiyim.
Hayırlı olsun ameliyatınızKizlar sonunda ameliyat günüm belli oldu. Haftaya sali yatış çarşamba ameliyat.. ve 3 gün sonra bayramameliyattan 3 gün sonra arabamizla 6 saat süren yolculuk yapmam imkansız mı bu yolculuğu yapmam lazım. Birde drenler kaç gün duruyor ortalama
Allah sağlıkla bebeyinizi kucağınıza almayı nasip etsin..birçoğumuzun karnı hamileliklerden bozuldu..olsun hiç önemli deyil..ewlatlar için bozulan karın olsun:))bende üç hamilelik geçirdim..hiç kafayı takmayın..doğumunuzu yapın,emzirme sürecinizi bitirin,bu aradada fazla kilonuzu vermiş olursunuz..ameliyat zamanına kadarda burdan bilgi edinmiş olursunuz..bende Ercan beye ameliyat oldum..Merhabalar,epeydir karın germeyle ilgili doktor araştırıyorum,2.doğumdan sonra karnım çatladı ve sorun yaptım kendime sırf bu yüzden karın germe ameliyatı olmak istiyorum ve sonraki sürecinden izlerden korkuyorum,yazdıklarınızı sürekli okuyorum takıntı haline geldi,3. Çocuğuma hamile kaldım sürpriz oldu 1 ay sonra doğum yapacağım,doğumdan 6 ay sonrasına aldığım kiloları verip hemen yaptırmak istiyorum ama sonuçları kötü olur diyede korkuyorum.bı kadar yorum okuduktan sonra ercan beye gitmeyi düşünüyorum,samimiyetime güvenip izlemeye alırsanız beni çok memnun olurum belki tam kararımı verip içimi rahatlatabilirim,yoksa böyle kafayı sıyırıcam hepten takıntı haline geldi
Yaa gerçektenmi ???Çok iyiyim fakat halA ödem var korseyi de kullanmıyorum yaklaşık on gündür. İz kremimi sürüyorum sabah akşam. Kesi izim biraz yukarda fakat bu derinin cinsine ve sarkan kısmın fazlalığına göre değişiyormuş. Şişler indikçe kesi izi de aşağı iniyor 5 mayıs da oldum . Değişim daha devam ediyor iyileşme süreci 6 ay unutmayalımdevlet hastanelerinden korkmayın bence profesör var çok iyi doktorlar var. Ticaret için yapmıyorlar işlerini.aynı ameliyatı olduk çoğunuzun düya kadar parası gitti ne gerek var. İyileşeyim sırada meme var.ayrıca Okmeydanı devlet hastanesinde kozmetik bölümünden randevu aldım iki hafta sonraya kızlar. Mezoterapi botox cilt gençleştirme ve bir çok şey daha uygun fiyatlara devlet hastanesi güvencesiyle cilt doktorları tarafından yapılıyor
Çok geçmiş olsun 4 veya 5.gün baya hafifler ağrıların benim 11.günüm ev islerini yapabiliyorum çok daha rahat hareket ediyorum artık 1.haftadan sonra sende rahatlarsınMerhaba arkadaşlar 360 derece karın germe ameliyatı + göğüs büyütme oldum ameliytm 8 saat sürdü 16 haziran cuma günü oldum bugün 2. günüm uyandığımda göğüslerim sızlıyordu göğüs çevresi ve altından açılmış 325 cc karnım çok gergin kesilerim belime doğru uzanıyor yatarken çok sızlıyor ayağa kalktığında işkence çekiyorum dik duramıyorum özellikle sağ kolum ve göğsüm çok ağrıyor akşam üstü eve çıkıcam ameliyatı olan arkadaşlar lütfen süreçlerini paylaşsınlar
Çok geçmiş olsun 4 veya 5.gün baya hafifler ağrıların benim 11.günüm ev islerini yapabiliyorum çok daha rahat hareket ediyorum artık 1.haftadan sonra sende rahatlarsın
Çok geçmiş olsun arkadaşım, zor bir ameliyat. 2 hafta zor geçer ama inşallah sonuç seni mutlu eder
Benim sadece karın germe ama emin ol yalnız değilsin. Hergün isyan ediyorum, keşke sarkık ve çatlak kalsaydı da bunları çekmeseydim diye
Benim karın germe sadece ilk günler perişan durumdaydım inan zaman hızla geçecek yaralar iylestikce ve güzelleştikce iyiki oldum diceksin biraz sabır arkadaşimAllah razı olsun seninde mi 360 derece meme büyütme kombinmi neler yaşadın anlatırmısın ayakağa kalkınca çok acı çekiyorum dik duramıyorum sana da çok geçmiş olsun kurtulmussun arkadsşım
22-23 gün oluyor ama enfeksiyon sonrası iyileşme sürecim oldukça uzadı.inşallah senin sorunsuz bir süreç olurAmeliyat olalı ne kadar oldu şuan bende ondurundayım