Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Devlette nasıl yapılıyor bu operasyon. Ne ladar ödeniyor ??
Ben araştırma hastanesinde yaptırdım karın germe ameliyatımı.3 gece kaldım çıkarken direnleri çıkardı.eve geldikten iki gün sonrA banyomu yaptım.ne enfeksiyon ne başka bi sorun yaşamadım.sadece olayın tedirginliğinden herşey sorunmuş gibi geliyor.sabırla beklemek lazım.sigara enfeksiyon ve dikişlerin güzel iyileşebilmesi için çok önemli faktör.devletten önce Bülent tekerekoğluyla görüşmüştüm.oda bir sigara bile içsem ameliyata almayacağını söylemişti.bu yaptırdığım doktorda aynısını söyledi.o kadar önemli yani.normalde 3 bin tl ödeyecektim fakat şansıma sigorta karşılamış hiç para vermedim.yanlarıma lipo da yapılmış.

Valla allah yuzune bakti diyelim. Suan nasilsin canim dikislerinin durumu nasil rahat hareket edebiliyirmusun artik? Hala o bantlar var mi. Yatip kalkarken zirluk varmi

Valla allah yuzune bakti diyelim. Suan nasilsin canim dikislerinin durumu nasil rahat hareket edebiliyirmusun artik? Hala o bantlar var mi. Yatip kalkarken zirluk varmi
Çok iyiyim fakat halA ödem var korseyi de kullanmıyorum yaklaşık on gündür. İz kremimi sürüyorum sabah akşam. Kesi izim biraz yukarda fakat bu derinin cinsine ve sarkan kısmın fazlalığına göre değişiyormuş. Şişler indikçe kesi izi de aşağı iniyor 5 mayıs da oldum . Değişim daha devam ediyor iyileşme süreci 6 ay unutmayalım devlet hastanelerinden korkmayın bence profesör var çok iyi doktorlar var. Ticaret için yapmıyorlar işlerini.aynı ameliyatı olduk çoğunuzun düya kadar parası gitti ne gerek var. İyileşeyim sırada meme var.ayrıca Okmeydanı devlet hastanesinde kozmetik bölümünden randevu aldım iki hafta sonraya kızlar. Mezoterapi botox cilt gençleştirme ve bir çok şey daha uygun fiyatlara devlet hastanesi güvencesiyle cilt doktorları tarafından yapılıyor

Maalesef ameliyat gununu ben secemiyorum unv hastanesinde olacak
Biz sizi ramazan icinde arayacagiz demislerdi bayrami buldular. Drenler kac gunde çıkıyor genelde
Hiç tedirgin olma inşallah herşey çok güzel olacak.bitti gitti oluyor bi anda iyileşme sürecine hazırla kendini uzun kısım o kendine iyi bakmak zorundasın en güzeli senin olsun

Hayırlı olsun ameliyatınız esimiseviyorum ..inşallah sizde bizim gibi mutlular kervanına katılırsınız sağlıkla..ameliyat tarihiniz çok ters bi zamana denk gelmiş..sizi bilemem ama ben mümkün deyil üç gün sonra yolculuk yapamazdım..ben hastanede dört gün kaldım..çıkarkende drenin bir tanesi kaldı..bir hafta sonra çıktı..fazla oturamıyordum göyüs kafesi kemiklerim batıyordu..sizin yerinize olsam hiç yolculuk yapmazdım

Allah sağlıkla bebeyinizi kucağınıza almayı nasip etsin..birçoğumuzun karnı hamileliklerden bozuldu..olsun hiç önemli deyil..ewlatlar için bozulan karın olsun:))bende üç hamilelik geçirdim..hiç kafayı takmayın..doğumunuzu yapın,emzirme sürecinizi bitirin,bu aradada fazla kilonuzu vermiş olursunuz..ameliyat zamanına kadarda burdan bilgi edinmiş olursunuz..bende Ercan beye ameliyat oldum..

Yaa gerçektenmi ??? Lütfen iki hafta sonra gidip birşeyler yaptırırsan yazarmısın bana? Fiyat ve yapılacak işlemler hakkında. Çok merak ettim,ne kadar fark oluyor özelle devlet arasında bu cilt gençleştirme botox falan Süpermiş valla Botox da hangi marka ürün kullanılıyor misal? Bunları bir öğren lütfen .

Merhaba arkadaşlar 360 derece karın germe ameliyatı + göğüs büyütme oldum ameliytm 8 saat sürdü 16 haziran cuma günü oldum bugün 2. günüm uyandığımda göğüslerim sızlıyordu göğüs çevresi ve altından açılmış 325 cc karnım çok gergin kesilerim belime doğru uzanıyor yatarken çok sızlıyor ayağa kalktığında işkence çekiyorum dik duramıyorum özellikle sağ kolum ve göğsüm çok ağrıyor akşam üstü eve çıkıcam ameliyatı olan arkadaşlar lütfen süreçlerini paylaşsınlar

Arkadaşlar az önce yaramın resmini yükledim. Sizce düzelir mi Yen'i dikişle? Moralim görünce yine sıfırın altına düştü

Çok geçmiş olsun 4 veya 5.gün baya hafifler ağrıların benim 11.günüm ev islerini yapabiliyorum çok daha rahat hareket ediyorum artık 1.haftadan sonra sende rahatlarsın

Çok geçmiş olsun 4 veya 5.gün baya hafifler ağrıların benim 11.günüm ev islerini yapabiliyorum çok daha rahat hareket ediyorum artık 1.haftadan sonra sende rahatlarsın

Allah razı olsun seninde mi 360 derece meme büyütme kombinmi neler yaşadın anlatırmısın ayakağa kalkınca çok acı çekiyorum dik duramıyorum sana da çok geçmiş olsun kurtulmussun arkadsşım

Benim sadece karın germe ama emin ol yalnız değilsin. Hergün isyan ediyorum, keşke sarkık ve çatlak kalsaydı da bunları çekmeseydim diye

Allah razı olsun seninde mi 360 derece meme büyütme kombinmi neler yaşadın anlatırmısın ayakağa kalkınca çok acı çekiyorum dik duramıyorum sana da çok geçmiş olsun kurtulmussun arkadsşım
Benim karın germe sadece ilk günler perişan durumdaydım inan zaman hızla geçecek yaralar iylestikce ve güzelleştikce iyiki oldum diceksin biraz sabır arkadaşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…