- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
Diren doktora göre mi yoksa kişiye göremi bilemiyorum benMaalesef ameliyat gununu ben secemiyorum unv hastanesinde olacak
Biz sizi ramazan icinde arayacagiz demislerdi bayrami buldular. Drenler kac gunde çıkıyor genelde
İçerden gelen sıvı miktarına göre çıkıyor dren...dediğim gibi benim 9. Gün çıkmıştı çok bunalmıştım drum da kırmayıp çıkardı fakat sonrasında dört kez iğne ile sıvı çekti içerden. Ama bunlar kan sulandırıcı kullandığım için oldu içerde sürekli sıvı ksn oluştu... herhangi birinde bu kadar uzun kalacağını sanmıyorum.Maalesef ameliyat gununu ben secemiyorum unv hastanesinde olacak
Biz sizi ramazan icinde arayacagiz demislerdi bayrami buldular. Drenler kac gunde çıkıyor genelde
Insallah endiselenme korkma bunlarda gecer elbet. Dikislerin iyilesmeye baslayinca kantaron yagi sur doktorlar tavsiye ediyor. Heyecanla bekliyirum hem guzel haberlerini hemde fotonuYarın açınca foto yükleyeceğim inşallah, iyi dileklerine teşekkür ederim. İnşallah güzel olur
Aynen hastaya gore degisiyir genelde 2 gun duruyormus ama kirli kan gelme durumuna gore sure uzayabiliyor. Dokrirum 2 gun durur dedi direnler cikmqdan eve yollamam dediDiren doktora göre mi yoksa kişiye göremi bilemiyorum ben
Benim doktorum 2 gün sonra çıkarıcam dedi ama burda 5. Günde çıkan var 9. Gününde de
Nur sende durumlar nasil kontrole gitmistin dr ne dedi. Foto cektin mi odem iyice gitti mi simdi nasil duruyor? Siki takip ediyorum seniİçerden gelen sıvı miktarına göre çıkıyor dren...dediğim gibi benim 9. Gün çıkmıştı çok bunalmıştım drum da kırmayıp çıkardı fakat sonrasında dört kez iğne ile sıvı çekti içerden. Ama bunlar kan sulandırıcı kullandığım için oldu içerde sürekli sıvı ksn oluştu... herhangi birinde bu kadar uzun kalacağını sanmıyorum.
Bana da 2 gün dedi ama biz doktora gidip çıkarttırcaz sanırım 2 gün hastanede kalma diye birşey söylemedi doktorAynen hastaya gore degisiyir genelde 2 gun duruyormus ama kirli kan gelme durumuna gore sure uzayabiliyor. Dokrirum 2 gun durur dedi direnler cikmqdan eve yollamam dedi
Canım doktora yeni gittim genel durum iyi ama yine içerde alınması gereken sıvı var o yüzden foto koymadım...Nur sende durumlar nasil kontrole gitmistin dr ne dedi. Foto cektin mi odem iyice gitti mi simdi nasil duruyor? Siki takip ediyorum seni
Her ikisi de olacak. Dr. Tamer Taş yapacak Biruni Ünv. hastanesinde olacak. boyum 174 ve 76 kiloyumInsallah musmutlu sonuclar aliriz. Sen karin germe mi olacan lipo da varmi. Nerde kime nekadara? Kac kilosun
Hay allah yaa okadar zaman oldu sen olali hala neden sivi birikiyorki.Canım doktora yeni gittim genel durum iyi ama yine içerde alınması gereken sıvı var o yüzden foto koymadım...
Masallah boyun epey uzunmus.karnin cok mu sarkik? Benjmkiler oyle cok kilo alip vermeden dolayi bide basenler sikinti bendeHer ikisi de olacak. Dr. Tamer Taş yapacak Biruni Ünv. hastanesinde olacak. boyum 174 ve 76 kiloyum
Devlette nasıl yapılıyor bu operasyon. Ne ladar ödeniyor ??Doktorum bana 2 3 gune cikaririm dedi. Nekadara anlastin hangi univ hast olacan dr kim. Bende aynen devlette olacam. Lipo ve karin germe gogse yag enjekte
teşekkürler bende sevindim ama ne yaptı bilmiyorum kaslarımı onarmış yeni göbek deliğim var iz çok uzun değil toplayarak yapmış iyileştigimde karnım dümdüz olursa ve karın kaslarımda istediğim gibi olursa süper olacak meme de vardı ama 325 cc sıgdırabilmiş göğüs kafesim darmış şimdilik güzel görünüyor ama biraz daha 370 vs olsaydı isterdim şiş inince nasıl olur bilmem karın ameliyatı kolay değil ama gerekliydi büzük büzük duruyordu ilk gün kusma her taraftan sıkılıyorsun nefes alamıyorsun 3.gün diren çıktı kanım düştü 5 gün kaldım ikinci hafta daha iyi ama ödem oldu ağrı kesiciyi için ödem için faydalı 3 hafta dik durmak yok banyo için henüz bişey söylenmedi biraz sıkıcı ilk hafta bu kadar bayrama kadar normale yakın olurum herhalde ödem için önerisi olan varmıÇok geçmiş olsun sizin dikey iz olucak dite çok uzulmustum ben, ama olmamış çok sevindim sizin adınıza çok geçmiş olsun
Siz biraz ağır geçiriyorsunuz heralde. Kesinlikle insanın bünyesiyle alakalı benceteşekkürler bende sevindim ama ne yaptı bilmiyorum kaslarımı onarmış yeni göbek deliğim var iz çok uzun değil toplayarak yapmış iyileştigimde karnım dümdüz olursa ve karın kaslarımda istediğim gibi olursa süper olacak meme de vardı ama 325 cc sıgdırabilmiş göğüs kafesim darmış şimdilik güzel görünüyor ama biraz daha 370 vs olsaydı isterdim şiş inince nasıl olur bilmem karın ameliyatı kolay değil ama gerekliydi büzük büzük duruyordu ilk gün kusma her taraftan sıkılıyorsun nefes alamıyorsun 3.gün diren çıktı kanım düştü 5 gün kaldım ikinci hafta daha iyi ama ödem oldu ağrı kesiciyi için ödem için faydalı 3 hafta dik durmak yok banyo için henüz bişey söylenmedi biraz sıkıcı ilk hafta bu kadar bayrama kadar normale yakın olurum herhalde ödem için önerisi olan varmı
Burda devlette olan bir arkadaşımız varDevlette nasıl yapılıyor bu operasyon. Ne ladar ödeniyor ??
Drenler kanamaya göre çıkarılıyor benim ikinci gün sabah çıkarıldı kanama çok olmadıMaalesef ameliyat gununu ben secemiyorum unv hastanesinde olacak
teşekkürler :) tabikide gögüs yokken şimdi barbi bebek gibi duruyor ay çok komik normale dönünce süper olacakSiz biraz ağır geçiriyorsunuz heralde. Kesinlikle insanın bünyesiyle alakalı bence
İnşallah herşey geçtikten sonra fıstık gibi olucaksınız
Bana da doktorum 300 350 dedi
Bence hiç yoktan iyidir 325
Çok sevindim sizin adınıza sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum
Merhaba bende karnımı gerdirdim ayın 7 sinde basen sotunu bendede var oraya ne yapacagım şaştımMasallah boyun epey uzunmus.karnin cok mu sarkik? Benjmkiler oyle cok kilo alip vermeden dolayi bide basenler sikinti bende
Basenlere lipo yaptirmadin mi? Suan nasilsin toparlanabildinmi? Ozelden foto atarmisin bi bakiyim.Merhaba bende karnımı gerdirdim ayın 7 sinde basen sotunu bendede var oraya ne yapacagım şaştım