- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.833
Çok geçmiş olsun. İnşallah çok memnun edici sonuçlar alırsın canım ❤Canım bugün operasyon yapıldı. Ama bu ameliyat gibi bir şey değildi. Normal uyluk germede biliyorsun deri ile birlikte doku alınıyor. O nedenle hastanede yapılıyor. Benimki muayenehanede çok basit bir şeydi. Ha faydası olacak mı inanki bilmiyorum. Biraz işlemi anlatayım. Ben 49 kiloyum bacaklarım ince. Uyluktan 2011 de lazer lipoliz zaten olmuştum. Dr doku alınırsa bacak iyice incelir dedi. Umarım sallamadı. Yapılan işlemi iyice gördüm. Bacak içinden sanırım 10 cm kadar boyunca bir kesi çizdi ve aradan 6 cm kadar incecik bir deriyi yüzerek aldı. İncecik deriydi doku değildi. Sonra iki tarafı birleştirerek dikti. Yani içerdeki doku derinin içinde kaldı. Sonuç ne olur bilmiyorum. Ben hastenede olmaz dediğim için kendisi böyle ilginç ve basit bir şey yaptı. 4000 liramı aldı. Ben 2 yıl önce önemli bir hastalık geçirdim. Büyük ameliyatlar maalesef beni artık ürkütüyor. Kısaca meme kanseri geçirdim. Şimdi böyle devam ediyorum birtanem. Inşallah iyi olur. En azından uyluk sıkı dursa mutlu olurum. Doktorlara kalsa çok rahat hastanede kesip biçiyorlar ama benim bağışlıklık sistemimi düşünmeleri gerekiyor.