Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Maalesef ameliyat gununu ben secemiyorum unv hastanesinde olacak
Biz sizi ramazan icinde arayacagiz demislerdi bayrami buldular. Drenler kac gunde çıkıyor genelde
Diren doktora göre mi yoksa kişiye göremi bilemiyorum ben
Benim doktorum 2 gün sonra çıkarıcam dedi ama burda 5. Günde çıkan var 9. Gününde de :KK48:

Maalesef ameliyat gununu ben secemiyorum unv hastanesinde olacak
Biz sizi ramazan icinde arayacagiz demislerdi bayrami buldular. Drenler kac gunde çıkıyor genelde
İçerden gelen sıvı miktarına göre çıkıyor dren...dediğim gibi benim 9. Gün çıkmıştı çok bunalmıştım drum da kırmayıp çıkardı fakat sonrasında dört kez iğne ile sıvı çekti içerden. Ama bunlar kan sulandırıcı kullandığım için oldu içerde sürekli sıvı ksn oluştu... herhangi birinde bu kadar uzun kalacağını sanmıyorum.

Yarın açınca foto yükleyeceğim inşallah, iyi dileklerine teşekkür ederim. İnşallah güzel olur
Insallah endiselenme korkma bunlarda gecer elbet. Dikislerin iyilesmeye baslayinca kantaron yagi sur doktorlar tavsiye ediyor. Heyecanla bekliyirum hem guzel haberlerini hemde fotonu

Diren doktora göre mi yoksa kişiye göremi bilemiyorum ben
Benim doktorum 2 gün sonra çıkarıcam dedi ama burda 5. Günde çıkan var 9. Gününde de :KK48:
Aynen hastaya gore degisiyir genelde 2 gun duruyormus ama kirli kan gelme durumuna gore sure uzayabiliyor. Dokrirum 2 gun durur dedi direnler cikmqdan eve yollamam dedi

İçerden gelen sıvı miktarına göre çıkıyor dren...dediğim gibi benim 9. Gün çıkmıştı çok bunalmıştım drum da kırmayıp çıkardı fakat sonrasında dört kez iğne ile sıvı çekti içerden. Ama bunlar kan sulandırıcı kullandığım için oldu içerde sürekli sıvı ksn oluştu... herhangi birinde bu kadar uzun kalacağını sanmıyorum.
Nur sende durumlar nasil kontrole gitmistin dr ne dedi. Foto cektin mi odem iyice gitti mi simdi nasil duruyor? Siki takip ediyorum seni:kahve::kahve:

Çok geçmiş olsun sizin dikey iz olucak dite çok uzulmustum ben, ama olmamış çok sevindim sizin adınıza çok geçmiş olsun:nazar::KK200:
teşekkürler bende sevindim ama ne yaptı bilmiyorum kaslarımı onarmış yeni göbek deliğim var iz çok uzun değil toplayarak yapmış iyileştigimde karnım dümdüz olursa ve karın kaslarımda istediğim gibi olursa süper olacak meme de vardı ama 325 cc sıgdırabilmiş göğüs kafesim darmış şimdilik güzel görünüyor ama biraz daha 370 vs olsaydı isterdim şiş inince nasıl olur bilmem karın ameliyatı kolay değil ama gerekliydi büzük büzük duruyordu ilk gün kusma her taraftan sıkılıyorsun nefes alamıyorsun 3.gün diren çıktı kanım düştü 5 gün kaldım ikinci hafta daha iyi ama ödem oldu ağrı kesiciyi için ödem için faydalı 3 hafta dik durmak yok banyo için henüz bişey söylenmedi biraz sıkıcı ilk hafta bu kadar bayrama kadar normale yakın olurum herhalde ödem için önerisi olan varmı

teşekkürler bende sevindim ama ne yaptı bilmiyorum kaslarımı onarmış yeni göbek deliğim var iz çok uzun değil toplayarak yapmış iyileştigimde karnım dümdüz olursa ve karın kaslarımda istediğim gibi olursa süper olacak meme de vardı ama 325 cc sıgdırabilmiş göğüs kafesim darmış şimdilik güzel görünüyor ama biraz daha 370 vs olsaydı isterdim şiş inince nasıl olur bilmem karın ameliyatı kolay değil ama gerekliydi büzük büzük duruyordu ilk gün kusma her taraftan sıkılıyorsun nefes alamıyorsun 3.gün diren çıktı kanım düştü 5 gün kaldım ikinci hafta daha iyi ama ödem oldu ağrı kesiciyi için ödem için faydalı 3 hafta dik durmak yok banyo için henüz bişey söylenmedi biraz sıkıcı ilk hafta bu kadar bayrama kadar normale yakın olurum herhalde ödem için önerisi olan varmı
Siz biraz ağır geçiriyorsunuz heralde. Kesinlikle insanın bünyesiyle alakalı bence
İnşallah herşey geçtikten sonra fıstık gibi olucaksınız:KK200:
Bana da doktorum 300 350 dedi :nazar:
Bence hiç yoktan iyidir 325:KK45:
Çok sevindim sizin adınıza sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum:halay:

Siz biraz ağır geçiriyorsunuz heralde. Kesinlikle insanın bünyesiyle alakalı bence
İnşallah herşey geçtikten sonra fıstık gibi olucaksınız:KK200:
Bana da doktorum 300 350 dedi :nazar:
Bence hiç yoktan iyidir 325:KK45:
Çok sevindim sizin adınıza sıkıntısız iyileşme süreci diliyorum:halay:
teşekkürler :) tabikide gögüs yokken şimdi barbi bebek gibi duruyor ay çok komik normale dönünce süper olacak

X