Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok geçmiş olsun. İnşallah çok memnun edici sonuçlar alırsın canım ❤

Çok geçmiş olsun atlattınız.

Teşekkür ederim birtanelerim . İnşallah iyi olur. Ama tabiki radikal bir işlem değildi. Açıkçası ortaya çıkacak sonuçtan emin değilim. Pazartesi kontrol var. Sonucu yazarım ❤❤
Cok gecmis olsun allah sifa versin. Insallah omur boyu iyiki yaptirdim diyecegin sonuclar alirsin. Suan nasilsin agrin sizin varmi? Demekki fazla gevseme yoktu ki az alinmis benim gordugum kisiden epey deri alinmisti. Foto atarsan da cok sevinirim. Bi de kafama birsey takildi lipodan sonrami sarkma gevseme oldu da bu operasyona ihtiyac duydun. Bende bayram sonu ic ve dis bacak klasik lipo olacam. Basenlerimden cok sikintiliyim onlar yuzunden hep bir beden buyuk aliyorum tunikleri

Canım fazla gevşeme yoktu. Ama bana göre gevşekti. Sadece deri alınmasıyla sonuç alınır mı bilmiyorum. Bekleyip göreceğim. Ben 2011 de liposakşın ve lazer lipo oldum. Sanırım karma bir işlem yapıldı. 48 kiloydum. Sırt bel bacak içi ve karuna yapıldı. Ama karında daha önce germe vardı. Sonuç inanılmaz güzel oldu. Ama bacak içini o zamanda çok beğenmemiştim. 48 kilodan 49 a düştüm. Bekim 68 den 64 lere düştü ve hala muhafaza ediyorum. Evet...bacak içi lazer lipolizden sonra maaalesef bozuldu. Birde popoya hiö bir işlem yapılmadı ama popom yumuşadı o yuvarlak popo gitti. Ama genelde bakınca hatlarım gerçekten güzel. Bacak içine çok taktım. Şimdi bu kadarcık bir işlemle sonuç iyi olur mu ona takılıyorum. Bir de şu popo nasıl düzelir. Yazdığım gibi ben meme ca geçirdim. Büyük operasyon beni ürkütüyor. Evdekiler zaten sorun. Lipo konusunda istedğini sor canım.

Şimdi sen iç bacak lipo demişsin. Bana kilonu yazar mısın. Bacakların diri ve sıkı mı ?? Eğer sıkı değilse lipo ile birlikte germe öneririm. Ağrı sızı hiç yok. Dediğim gibi çok basit bir işlemdi. Hatta dr ilk defa bende yaptı. Siz hastane ve büyük operasyon istemediğiniz için ne yapabilirim diye düşündüm ve böyle bir şey yaptım dedi :) Ama bakalım sonuç ne olacak. Neticede 4000 lira verdim. Aslında normal germeyi 20.000 liraya yapıyor bir dr uyluk germe için 7500 lira fiyat verdi. Fatih Dağdelen 10 000 dedi. Bunlar normal fiyatlar. Ama benim dr 20000 e yapıyormuş. Aslında çok iyidir severim. Ama fiyatları pahalı.

Son düzenleme:
Dr bu konuda ne dedi bilmiyorum. Ama oraya lazer lipo da yapılsa gevşeme oluyor. Çünkü yumuşak bir bölge. Çünkü düşünsene ...yağ alınınca içi boşalıyor. Lazer lipoliz sıkıştırıyor vs... hikaye. Bir yere kadar belki minumum fayda sağlıyor ama gevşeme maalesef kaçınılmaz. Ama dediğim gibi eğer bacak için gerginse korkmadan yaptırabilirsin. Dış bacakda sarkma olmaz. Orada sonuç güzel olur. Çünkü zaten orada yumuşak doku yok.

Bacak içinin bir hayli diri ve sıkı olması gerekli. Uyluk en yumuşak bölge. Eğer çok gergin değilse kesinlikle gevşer.
Allhım ben 60 kiloyum boyum 165
Ama bacak içlerim şuan bile sürtüyor birbirine ve gevsek lömbür lömbür
Lipo yapılsa daha kötü olur ozman
Ben en iyisi eliptik bisiklet yapmaya başlıyım

Liposakşın yaptırdığında gerdirtebilirsin canım. Madem karnın vs lipo olacaksın. Bacak içine de lazer lipoliz yapılsın ve aynı anda gerdirme yapılsın. Spor yaparsan bence çok da fayda sağlamaz. Sporu sonra yaparsın. Bende popo için plates düşünüyorum. Ama ne kadar yararı olur bilmiyorum. Bir cesaret lipo ve uyluk gerdirme yaptır. Fıstık gibi olursun. Kilon fazla değil. İnanki iyi yapılırsa vücut inanılmaz değişiyor.

Ben 63kiloyum ic bacak asiri gergin degil fakat sönükte degil ic bacagimda yumruk gibi yag birikintiai var ve dis bacakta sivri basenlerim var onlardan kurtulmak istiyorum. Simdi senin dikisin uzunlugu kac cm. Benim gordugum.kadinin dikisleri epey uzundu

Canım benimki normal uyluk germe değil. Dediğin doğru. Çizgiler uzun oluyor. Benimki sargılı henüz görmedim. Benim için sıkı bir bacak önemli ize takmam. Ama iz senin için önemliyse kasıktan da germe yapılıyor.

Kizlar sonunda ameliyat günüm belli oldu. Haftaya sali yatış çarşamba ameliyat.. ve 3 gün sonra bayram ameliyattan 3 gün sonra arabamizla 6 saat süren yolculuk yapmam imkansız mı bu yolculuğu yapmam lazım. Birde drenler kaç gün duruyor ortalama

Karın germe yaptıracaksan zorlanırsın 6 saatlik yolculukta tabi herkesin iyileşme süreci ameliyat sonrası farklı ama çok elzem değilse gitme derim

Bence de gitmemen gerek zor yani. Ve benim drenler 9 gün sonra çıkartıldı

Merhabalar,epeydir karın germeyle ilgili doktor araştırıyorum,2.doğumdan sonra karnım çatladı ve sorun yaptım kendime sırf bu yüzden karın germe ameliyatı olmak istiyorum ve sonraki sürecinden izlerden korkuyorum,yazdıklarınızı sürekli okuyorum takıntı haline geldi,3. Çocuğuma hamile kaldım sürpriz oldu 1 ay sonra doğum yapacağım,doğumdan 6 ay sonrasına aldığım kiloları verip hemen yaptırmak istiyorum ama sonuçları kötü olur diyede korkuyorum.bı kadar yorum okuduktan sonra ercan beye gitmeyi düşünüyorum,samimiyetime güvenip izlemeye alırsanız beni çok memnun olurum belki tam kararımı verip içimi rahatlatabilirim,yoksa böyle kafayı sıyırıcam hepten takıntı haline geldi

Ben ameliyat olmuş arkadaşlara birşey sormak istiyorum: ameliyat sırasında enfeksiyon kaptım, enfeksiyon dışarı çıkarken 1-1.5 cm kadar dikişler patladı. Şimdi içinin tamamen kuruması bekleniyor. Dikiş atılacak 2 ya da 3 tane. Benim endişem orası düzgün kapanır mı? Başına gelen, ya da duyan gören tecrübe eden oldu mu acaba? Sözde estetik oldum ama şimdi o patlayan yer korkunç görünüyor

Merhaba canım. O bölge kurumadımı daha? Kabuklanmadımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…