- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
ben de estee almak ıstıyorum. galıba senınle aynı sorun. renk konusunda kararsızım. ben de açık tenlıyım baya. 12 numarası uygun gıbı geldı bakınca ama resımden de anlaşışmıyo kı. pişman olmayalım sonra bır renk koyusu hangısı olur kı acaba.. sen aldın mı??? çok teşekkür ederım şimdidenarkadaslar hepsi burada da indirim var estee ben bikez denemiştim 12 numara testeri ama fazla beyaz gelmişti bende beyaz tenliyim ama öle ruh gibi değil
daha doğal olsun istiyorum 12 den sadece 1 ton hangi numarasıdır yardımcı olur musunuz indirim bitmeden alayım
ama sen light olanını almışsın o biraz daha hafif yapılı normal estee lauder double wear fondöten oldukca mat ve koyu kıvsamda çok kapatıcı bir ürün yağlı ciltlered e uuygun benede almayı düşünüyodum ama çok az seçenek var açık renklere uyan
Isin kotusu bugday renklilere de uygun renk skalasi yok ki!!! Renk skalasi ne acik tenlilere ne koyulara uygun... bence gelistirmeleri lazim. ben bugday tenliyim 2 tondan secebildiysem dusunun artik. ACIK TEN olanlarda sikayet etmis.... e bu renk skalasi kime uygun acaba!
arkadşlar ben bugün gttm 03 numarasnı aldım esmer tenlym
ordaki bayan elimin üstnde denedi beğendm. ama çıkınca elimin üstü snki pembe kırmızı bi renk aldı :44: yüzümde böyle olur mu acaba hiç kullanmadım götürsem değiştirirler mi yoksa yüzümde dnesem mi
o kadar para verdim ya hevesle aldım
hangi magazadan aldın cnm? ben boynerden almıstım daha önce diorun bi ürününü... sonra memnun kalmadıgım için değiştirdiler.
sevilden aldım canım
bi konuş bence. değiştirmeleri lazım. öyle büyük magazalar değiştiriyor genelde çünkü. faturasıyla beraber götür.
çok azck denedim canım yüzmde öyle kırmızı olmadı güzel bi bronzlk verdi
şöyle çok koyu olmayan bi pudrayla beraber kullansam rengi dengelenir mi yoksa biri koyu dğeri ondan daha açık oldğu için renk farklılıkları olur mu. yani illa fondotenle pudrayı aynı tonlarda mı kullanmamız lazım
açık renk bi fondotenle güzelce karıştırarak kullanabilirsin . pudrayla nasıl olur bilmiyorum bi dene istersen.
sevilden aldım canım
meraba canım sevilden kaça aldığını öğrenebilir miyim. bende almayı düşünüyorum ama çok pahalı yaa. o kadar paraya değecek mi emin de değilim.
önerilerin için teşekkür edrim canım. çok beyazım ama 12 numarasını açık dediler ona bir bakıyım diyorum. bir de cildimde öle kusur falan yok ton farklılığı var sadece yani derdim ufak tefek şeylerin kapanmasından ziyade renk tonunun düzgün durması. o yüzden acaba iyi bi pudra mı baksam diyorum. bi türlü karar veremedim ki :44:96ya aldım canım karta 6 taksit yaptılar
kapatılıcığı flan çok iyi ama az sürmen lazım.çünkü çok yoğun.
ayrıca benden sana öneri kesinlikle sana tamı tamına uyan bi tonunu bulursan al canım
beyaz tenliysen ton bulman zor olabilir.çok az renk seçeneği var. görevliden yüzünde denemelerini iste.ve hemen alma çünkü durdukça renginin senin ten renginle uyuşmadığını anlayabilrsin :)
umarım yardımcı olabilmişimdir :)
siz renk tonu derdinden bahsediyosunuz ben rengimi buldum aldım bunu .ama süremiyorum şişeden çıkmıyo tırnağıma giriyo ayrıca yüzümde 8-9 noktaya az az dokunduruyorum yinede dağılmıyo.altına en kaliteli nemlendiricileri sürdüğüm halde. artık nivea el kremi sürdüm yağlı olsun diye o derece. artı kırışıklıklarıma doluyo derinleştiriyo dahada kırıştırıyo asla tavsiye etmem bence çok kötü haaa kapatıcı evet kalıcı evet bunlar doğru. bulaşmıyo bu da doğru.