- Konu Sahibi Nilnehir111
-
900 lira az paramı ya... insanların 1 aylık doğalgaz parasıKız altın dediysem çeyrek almış anağmmm 900 liraydı. Altın dediysek trabzon burması değil
simdi foçaya gidip huniyi gecirip tuzlu suyu iceri aktaracagimTabi yabiz keriziz. Tuzlu su olmadan asla
Gercekten buna inandiniz yaniTuzlu suyu duş sonrası dokersen senden etkileniyor böyle şeyler altın araba ev alıyor hayatındaki insan
Kız altın dediysem çeyrek almış anağmmm 900 liraydı. Altın dediysek trabzon burması değil
Bunu yazmasan iyiydi tüm site bana tuzz bayışlayacakFarkındaysa değildim. Bağırıyordum laf sokuyorsun aşırı kaba bi insanım. Şimdi Poncik bir pandayım.
Ben bunu hep yapıyorum ama daha ancelina fışkırmadı içimden. Bekliyoruz bakalım. Bu yaz sağdan sola doğru yüzcem.e denize giriyim o zaman direkt? duşsuz dolanıyım sonra da
tabiki sirkeyle, duşta saçına sirkeli su yap parlatır derler hatta o burdan geliyo offf hiç bilmiyosun .s.s.s.sSirkeyle mi limonla mı kuruyoruz?
Akşama ana haberde görürüzsimdi foçaya gidip huniyi gecirip tuzlu suyu iceri aktaracagim
Büyük oyunu bozdun900 lira az paramı ya... insanların 1 aylık doğalgaz parası
ya dediği kadar borcu yoktur borcum var diyordur
ya da eline para geçtiyse borcunu ödemeyerek savurganlık yapıyorsa o borçlar ondan oluyordur
bence tuzlu sudan değil eşiniz para yönetimini bilmiyor üzgünüm
saçtaki egzamaya da iyi geliyor sirke.kesin bilgitabiki sirkeyle, duşta saçına sirkeli su yap parlatır derler hatta o burdan geliyo offf hiç bilmiyosun .s.s.s.s
Kısss o da birikim sonuçta çeyreğe zam geldi bana aldıktan sonra altının Yükselmesinin sebebi kocamdır900 lira az paramı ya... insanların 1 aylık doğalgaz parası
ya dediği kadar borcu yoktur borcum var diyordur
ya da eline para geçtiyse borcunu ödemeyerek savurganlık yapıyorsa o borçlar ondan oluyordur
bence tuzlu sudan değil eşiniz para yönetimini bilmiyor üzgünüm
benim esim ordan her gectigimizde ayaklarini o tuz deliklerine sokup elemterefişşş elemterefişş diyodu, vay şe.siz şimdi yedim onu akşam alnini karışlayacagimBunu yazmasan iyiydi tüm site bana tuzz bayışlayacakbeni tuz gölünde yıkasanızda iflah olmam gençler
Öncesinde kocana hırlaşma danzı yapmalıydınYazın her hafta sonu denizdeydik.
Kocamla hiç düzenli HIRLAŞMADIK ama.
Nasıl iş bu ?
Heh işte refleksolojirefleksoloji o bilimsel bir şey.eğitimini alan bazı doktorlar uyguluyorlar.sağlık için ama eşi eve bağlama altınların gelmesi olayı falan yohhhhhh
Tuzlu su evlilik kurtarır mı bilmem ama şu an boşandırıyorbenim esim ordan her gectigimizde ayaklarini o tuz deliklerine sokup elemterefişşş elemterefişş diyodu, vay şe.siz şimdi yedim onu akşam alnini karışlayacagim
esra ezmeci düşünsünAkşama ana haberde görürüz
ay onuda gectim adam ordan her ciktigimizda ayol falan diyip kiritarak konusuyodu, dişil enerjisinimi yukseltiyodu ki farkinda olmadanTuzlu su evlilik kurtarır mı bilmem ama şu an boşandırıyorKonu sahibi ayık ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?