- 14 Mart 2019
- 1.989
- 2.513
- 133
- Konu Sahibi Nilnehir111
-
Yahu tabiki tamamen bütün damarlar ayakta değilBütün damarlar ayakta mı toplanıyormuşyapmayın allah aşkına ya. Hiç mi damar haritası görmediniz sağlık ocağında falan.
Konuyu görse kesin öyle derdiasjlfhafaf
Bi salın ulan diye dile geliyormuş.
Denize girince noluyor peki? Boom doğurganlık tavan adam da köpek olmuş deliriyorTuzlu suya kocanı basıyon aldatmıyor ve bağlanıyor.
Çocuk istiyorsan tuzlu suya kendini basıyorsunöyle bi saçmalık
duş, epilasyon kaş bıyık salıyom ben tepeden tuzlu su döküyorum ok?He tuzlu suyu tepemizden dökünce bir anda birer ancelina culiye, ne bileyim cenifır lopeze falan dönüşüyoruz. Dişilik fışkırıyor üzerimizden, seksi bir şempanze oluveriyoruz
Tuzlu suyu tependen aşağı sağdan sola doğru döküncaaaz dişil enercin tavan yapıyor kocan sana altın ev araba alıyormuş.türkçeden türkçeye translate lütfen
Denizde hikmet yok[
Denize girince noluyor peki? Boom doğurganlık tavan adam da köpek olmuş deliriyor
Farkındaysa değildim. Bağırıyordum laf sokuyorsun aşırı kaba bi insanım. Şimdi Poncik bir pandayım.Bunu esra hanımın yardımı olmadan da yapabilirdiniz sanıyorum. Erkek gibi davranmak nasıl oluyor bilmiyorum ama insan kendindeki kötü huyların farkına varıp düzeltebilir.
meger bosuna vermisim o kadar parayi dr lara.Tuzlu suya kocanı basıyon aldatmıyor ve bağlanıyor.
Çocuk istiyorsan tuzlu suya kendini basıyorsunöyle bi saçmalık
bebekte oluyor. 2 kere 3 yudum alıp gulu gulu diye çalkalarsan kız , 3 kere 5 yudum alıp çalkalarsan erkek. Kesin bilgi yayalımTuzlu suyu tependen aşağı sağdan sola doğru döküncaaaz dişil enercin tavan yapıyor kocan sana altın ev araba alıyormuş.
Kız altın dediysem çeyrek almış anağmmm 900 liraydı. Altın dediysek trabzon burması değilborç içindeyken kocam altın alıp getirse akli melakelerinden şüphe ederim
borç ödemek yerine altın ? nereden geldi o altın o kadar borcun içinde?
e denize giriyim o zaman direkt? duşsuz dolanıyım sonra daTuzlu suyu tependen aşağı sağdan sola doğru döküncaaaz dişil enercin tavan yapıyor kocan sana altın ev araba alıyormuş.
refleksoloji o bilimsel bir şey.eğitimini alan bazı doktorlar uyguluyorlar.sağlık için ama eşi eve bağlama altınların gelmesi olayı falan yohhhhhhYahu tabiki tamamen bütün damarlar ayakta değil
Hatta vücudumuzdaki damarların uzunluğu dünya turunamı ne eşdeğermiş
Ama mesela akupunktur diye bi gerçek var yada hacamat var
Bu ayak şeyside varmış
Belirli noktalara yaptığımız masajlar bazı rahatsızlıklara iyi geliyormuş
Bunu demek istedim
Tabi yameger bosuna vermisim o kadar parayi dr lara.
bir tuzlu su her işi çozecekmis
İşte bunun farkına varmanız için ihtiyacınız olan şey gerçek bir psikolog olabilir en fazla. Bir de insan nasıl bağırdığının, laf soktuğunun, kaba olduğunun farkına varmaz o kısmı anlamıyorum ben. Bu davranışları sergilediğiniz insanlar size söylemiyor mu bunları yaptığınızı?Farkındaysa değildim. Bağırıyordum laf sokuyorsun aşırı kaba bi insanım. Şimdi Poncik bir pandayım.
gerisi geldi mi peki altınların?geldi diyorsan koşup marketteki tüm tuzları alacağım daKız altın dediysem çeyrek almış anağmmm 900 liraydı. Altın dediysek trabzon burması değil
Saşmalama. 1 bardak su lazıme denize giriyim o zaman direkt? duşsuz dolanıyım sonra da
bizim evde tuzlu suyla kocam yıkanmış demek ki,altınlar borclara aktigina göre.Tuzlu suyu tependen aşağı sağdan sola doğru döküncaaaz dişil enercin tavan yapıyor kocan sana altın ev araba alıyormuş.
Tuz sayesinde mi ?Farkındaysa değildim. Bağırıyordum laf sokuyorsun aşırı kaba bi insanım. Şimdi Poncik bir pandayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?