Esra ezmeci tuzlu su gerçekten doğrumu ?

Bütün damarlar ayakta mı toplanıyormuş yapmayın allah aşkına ya. Hiç mi damar haritası görmediniz sağlık ocağında falan.
Yahu tabiki tamamen bütün damarlar ayakta değil
Hatta vücudumuzdaki damarların uzunluğu dünya turunamı ne eşdeğermiş
Ama mesela akupunktur diye bi gerçek var yada hacamat var
Bu ayak şeyside varmış
Belirli noktalara yaptığımız masajlar bazı rahatsızlıklara iyi geliyormuş
Bunu demek istedim

asjlfhafaf
Bi salın ulan diye dile geliyormuş.
Konuyu görse kesin öyle derdi
Benim bi arkadaşımın enfeksiyonu vardı şırıngayla içineee basmış :d jdjsj hala aşırı gülerim.
Sonra enfeksiyonu daha da azmıştı konu sahibi oku bunu

He tuzlu suyu tepemizden dökünce bir anda birer ancelina culiye, ne bileyim cenifır lopeze falan dönüşüyoruz. Dişilik fışkırıyor üzerimizden, seksi bir şempanze oluveriyoruz
duş, epilasyon kaş bıyık salıyom ben tepeden tuzlu su döküyorum ok?

Bunu esra hanımın yardımı olmadan da yapabilirdiniz sanıyorum. Erkek gibi davranmak nasıl oluyor bilmiyorum ama insan kendindeki kötü huyların farkına varıp düzeltebilir.
Farkındaysa değildim. Bağırıyordum laf sokuyorsun aşırı kaba bi insanım. Şimdi Poncik bir pandayım.

Tuzlu suyu tependen aşağı sağdan sola doğru döküncaaaz dişil enercin tavan yapıyor kocan sana altın ev araba alıyormuş.
bebekte oluyor. 2 kere 3 yudum alıp gulu gulu diye çalkalarsan kız , 3 kere 5 yudum alıp çalkalarsan erkek. Kesin bilgi yayalım

refleksoloji o bilimsel bir şey.eğitimini alan bazı doktorlar uyguluyorlar.sağlık için ama eşi eve bağlama altınların gelmesi olayı falan yohhhhhh

Farkındaysa değildim. Bağırıyordum laf sokuyorsun aşırı kaba bi insanım. Şimdi Poncik bir pandayım.
İşte bunun farkına varmanız için ihtiyacınız olan şey gerçek bir psikolog olabilir en fazla. Bir de insan nasıl bağırdığının, laf soktuğunun, kaba olduğunun farkına varmaz o kısmı anlamıyorum ben. Bu davranışları sergilediğiniz insanlar size söylemiyor mu bunları yaptığınızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…