- 11 Aralık 2018
- 40.435
- 251.190
- 598
- Konu Sahibi Nilnehir111
Bu ülkede keriz silkeleyip para kazanmak çok kolay cidden. Azıcık değerleri olmayan vicdansız bir insan olmak gerekiyor sadece. Sonra gelsin paralar...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellerim affetmemHadi bizden Ancelina fırlaması ihtimali neyse de, ya beylerimiz denize gire gire Ancelina olursa?
ben de kitap yazacam.Bu diplomasız tipleri anlıyorum ama klinik psikolog olduğunu söyleyen birinin ortaya düşüp soytarılık yapması utanç vericiBasbayağı halk sağlığıyla oynuyor bu kişi de, danışan geldi aldatıldım diyor mutsuzum diyor bu hanım diyor ki al tuzu kafandan dök böyle terapi mi olur
tövbe bismillah.kaplıcada ayak detoksu yaptırırdım kahverengi olurdu su sigara içenlerdeyse simsiyah.bu tuzlu su olayı bana inandırıcı gelmedi.en fazla ayaklar rahatlar içinde yorgunluk giderHazır cemre de düşecek bahara iyi hazırlayın kendinizi çapanızı tuzunuzu eksik etmeyin
Töbe töbe bu ne yav
Eki Görüntüle 3008398
Eyvahlar olasııııHadi bizden Ancelina fırlaması ihtimali neyse de, e tuzlu su dişil şey ediyorsa ya beylerimiz denize gire gire Ancelina olursa?
tuzlu su bu kadar işe yarasaydı kimse boşanmaz ayrılmazdı.Tuzlu suyu duş sonrası dokersen senden etkileniyor böyle şeyler altın araba ev alıyor hayatındaki insan
bir tasa tuzlu su hazırlayalım eşler sevgililer işten döner dönmez kapıdan içeri adım atar atmaz boşalt kafasına suyu.ama bu olayın sonunda adli vakalar çıkarsa sorumlusu değilim haaaCidden bizim kadınlarımı tuhaf ya
Adam davarın öküzün teki, ilgi istiyorsun sebgi istiyorsun yok
Ama bunlar sayesinde olunca senden mutlusu yok.
Ee yalancı mutluluk bu?
Bundan mutlu musun yani gerçekten, şaşılası
( valla tespitlerimi kadınların ona yazdığı şeye göre yaptım, hepsi birer öküzle evli sanırım)
Erkekler bunlarla ilgilenmiyor çünkü.Yalnız ne kadar abidik gubudik işler var hepsini kadınlara özgü yapmışlar.
Erkekler için karınızı çapalamak, karınız size maaşını elleriyle fırlatsın diye tuzlu suya oturmak gibi dandinileri anlatmıyorlar.
Ne kadar absürtlük var hepsi bize özgü.
Birisi yazmış ki benim keloglanı tuza yatırdım her yeri kabardı yara oldu ahahahahaErkekler bunlarla ilgilenmiyor çünkü.
Tuzlu suyla pipiyi keser sapı yapma terapisi dese sıraya girerler
Kendini bilen insan sevilmiyorsa basar gider. Ne tuzu ne şekeri yani?valla doğru.onlarda işe yaramamış mı tuzlu su?bas tuzu yüzüne 3 güne adriana lima sın dememiş allahtan kadın.psikoloji kimlerin eline kalmış teee allahımm
Eşine masaj mı ne yapiyorsun çapalama o kitaplarinda yaziyor bi arastırmadım belki google da yaziyordur denenebilir de üseniyorum
ben özellikle inceledim ismini de buradan duymuştumKiz gülmeyin storylerini bi görseniz şok olursunuz ulan yoksa oluyor mu diye düsünuyor insan sonuçta bi enerji durumu var enerjiye inanırım