Esnaf rekabeti ??? Lutfen fikir verirmisiniz

Işıltı diye başımın etini yediği saçta bu.
Sarı ışıltı atacakmış, yok ombre yapacakmış. Bir suru şey saydı saçımı yapana kadar daraltti beni saçmalıklarıyla Boya kullanmıyorum diyorum diplerini boyamayız diyor. İlla sarı yapacak bu saça sarı

Eklentiler

• 20220617_163446~10.jpg
    205,4 KB · Görüntüleme: 106
Yani iyilikten maraz doğmuş, niye gidip konuştunuz ki size “aa çok sevindik, hayırlı müşteriler” demeyeceklerdi sonuçta. Haset, kıskanç biri değilimdir ama bende karşı dükkanıma rakibim gelse durduk yere gidip hayırlı olsun demem. Açacaksam da muhattap olmam pek, kimse istemez ekmeği bölünsün.

Kendinize güveniyorsanız açın, he ama tecrübe pek yoksa bence bulaşmayın, 1-0 geriden başlatır bunlar sizi çevreye kötüleyerek.

Benim kuaförüm yan dükkanını aldı, taşındı. Eski yerine yeni kuaför geldi, adamın dükkanı hala açık ama kuaförümün müşterilerini alamadı, mahalledekiler de ona gitmiyor. Kapatmadı dükkanı ama ne zaman geçsem önünden boş. Diğer kuaförün yanı sıra kaynak yapıyormuş, bir de dandik bi lazer epilasyon aleti varmış. Günde kaç kere kaynak ve lazer müşterisi gelir bilmem

Maşallah saçlar çok güzelmiş
Sakın sarı marı yaptırma
Beyazlayana kadar kullan bu saçı boyaya hiç girme

Anladım. Sizin mesleğiniz nedir peki

Uzun zaman isyeri sahibiydim ( cafe , otel ) ondan önce de büyük şirketlerin finans danışmanlığını yaptim 20 sene boyunca , yani bir işleri acilacaksa nelere dikkat etmek gerektiğini gayet iyi biliyorum , ilk yorumum sizi uyarmak amacliydi ama hoşunuza gitmemiş, burada sizi gaza getirip aç diyenler battiginiz zaman size batan yuzbinlerce liranizi vermeyecekler , o yüzden tekrar gaza gelmeyin diyorum

Doğal olarak ışıldıyor zaten. Sakın uyma ona

Kızlar yorumlariniz için saolun .. vazgectim oradan , soğudum herseyden önce....ama şunu anladım aynı sektör esnafların bir çoğunda büyük rekabet var ve kimse kimsenin ekmek yemesini istemiyor ...yazık çok yazık. ..

Doğal olarak ışıldıyor zaten. Sakın uyma ona

Hayır dedikçe de başka boya yöntemleri sayıyorlar ya. 2. Defa gitmedim ona zaten biliyorum yapmaya calistigi şey.

Şimdi ki kuaförüm fikir bile vermiyor hani çok az verir, ne istersem onu yapıp geçiyor kesim vs. En güzeli

Yahu siz ne sanıyorsunuz esnaflığı? Ekmek aslanın midesinde, piyasalar berbat kimse müşterisini altın tepside sunmaz, al kardeş yarısı da sana gelsin demez çıkın bu kafadan.

Yahu siz ne sanıyorsunuz esnaflığı? Ekmek aslanın midesinde, piyasalar berbat kimse müşterisini altın tepside sunmaz, al kardeş yarısı da sana gelsin demez çıkın bu kafadan.
Öyle bisey demesini beklemedim zaten . Bukadar umutsuzluk vermesine sert konuşmasına takıldım..daha ılımli olabilirler iş kurmak isteyene ..al musterimi demesin zaten

Boş olan dükkana Rabbım bereket versin ..ve onun ekmek teknesini dandik diye adlandirmaniz hiç hoş değil..sağlık bakanımisiniz gidip görüp onayladinizmi...

Kuaföre sadece o mahalledeki insanlar gitmez mesela benim kuaförümle evim yakın değil. Evimin karşısında kuaför var birkaç kez denedim ama kaş alan kadının tavırları, sürekli kullandığım saç rengimi değiştirmeye çalışmaları falan beni soğuttu hiç üşenmeden kalkıp gidiyorum. Şehirde nam salmış kuaförler için de aynısı geçerli. Ama şöyle bir durum var evet başta müşteri kitleniz o mahalledekiler olacak onlar memnun kalırsa müşteri alanınız genişleyecek. Eğer o mahallede tek kuaför varsa bence bu iyi bir şey zorunluluktan gidenleri direkt kendinize çekersiniz. Rekabet bir bakıma iyidir. Kaş dudak üstü işlemlerini o kuaförden daha ucuz tutarsınız çeşitli kampanyalar düzenlersiniz ayakları alışır. Eğer işinizi iyi yaparsanız size gelirler kimse daha iyi yapan yer varken ille de buraya alıştım deyip oraya gitmez. Sizin işiniz el becerisine bakıyor. Bir de ilişkilerinizin iyi olması lazım müşteriyle inatlaşmamak, kişiden kişiye göre tavır değiştirebilmek çok önemli. Bir de açtığınız mekanın dizaynına tabelasının görünümüne falan önem gösterin. Bizim mahallede 3-5 kuaför var hepsi de birbirine yakın ama hepsinin kendine göre müşterisi var. Ben kendimden örnek vereyim ilk taşındığımda karşımdaki kuaförü denedim çünkü diğer yakınında olanlara göre daha klas duruyordu diğerleri mahalle kuaförü gibi bir tabelaya sahipti güvenemedim. Ama klas görünen yeri birkaç kez denedikten sonra gitmedim çünkü tavırları iticiydi ve çalışanların eli de pek yatkın değildi bence. Yani önce izlenimle müşteriyi çekersiniz sonrası tamamen el becerisine kalmış.

Valla ben Eczacılık eczanem yok ama arkadaşlarımın eczanelerinin abartmıyorum tam yanına açan oldu tam karsısına açan oldu cadde cadde bin tane yan yana dükkan. Ama yine herkes ekmeğini kazanıyor kim bağlıyorsa oraya geliyor. İçinize sinerse acın korkarak iş yapılmaz. Sadece iyi gözlemleyin, müşterileri oturmuş mu ? Gerçekten çok beğenilen tutulan bir yer mi? Kaç kişi girip cıkıyor günde çünkü başta sizin için zor olacak tabiki onu kurtaracak mı bir bakin

Boş olan dükkana Rabbım bereket versin ..ve onun ekmek teknesini dandik diye adlandirmaniz hiç hoş değil..sağlık bakanımisiniz gidip görüp onayladinizmi...

Dandik olan kullandığı lazer epilasyon aleti, ekmek teknesi de dükkanı. Harıl harıl laf yetiştireceğim derken atlayarak okudunuz sanırım. Dandik alet yok mu? Niye irrite oldunuz?

Eczane de durum farklı ama, hem artık istediğiniz yere acamiyorsunuz hem de ztn çalışma şartları bambaşka
Diğeri ise insanların keyif alması iyi hissetmesi adına bir alan. Ve tek kişi sektörden kazanç sağlaması kredi ödemesi kira ödemesi ne kdr mümkün?

Dandik olan kullandığı lazer epilasyon aleti, ekmek teknesi de dükkanı. Harıl harıl laf yetiştireceğim derken atlayarak okudunuz sanırım. Dandik alet yok mu? Niye irrite oldunuz?
Dandik olduğunu nereden biliyorsunuz ? Belki kadıncağız esnaf dedikodusuna maruz kalmıştır? Harıl harıl laf yetiştirmek nedir onu nereden çıkardınız. Yoksa siz oyle mi yapıyordunuz..

Dandik olduğunu nereden biliyorsunuz ? Belki kadıncağız esnaf dedikodusuna maruz kalmıştır? Harıl harıl laf yetiştirmek nedir onu nereden çıkardınız. Yoksa siz oyle mi yapıyordunuz..
Sizce kuaförlerin vs kullandığı epilasyon aletinin iyi olabilme ihtimali var mı?
Şahsen doktorların kliniklerinde olan ve bana uygun olan lazeri seçerim öyle de yaptım zaten.
En az on kere boşa gidip gelmektense değil mi

Bence de ac. Reklam ajansinda calisiyor arkadasim. Sizin icin reklam bile yapariz, websitesi acariz sosyal medya hesaplarinizi doldururz google haritalarinizi duzenleriz. Sonra hodri meydan deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…