- 10 Ekim 2014
- 31.739
- 142.116
-
- Konu Sahibi lalegl8080
Işıltı diye başımın etini yediği saçta bu.Bu kuaför benim eski kuaför olabilir mi acaba
Adam aynen böyle sorular soruyordu
Bin kere dedi yok ışıltı yapalım yok boya atalım diye
O ışıltıda baydı artık belediye dağıtmış gibi herkeste var
MaşallahIşıltı diye başımın etini yediği saçta bu.
Sarı ışıltı atacakmış, yok ombre yapacakmış. Bir suru şey saydı saçımı yapana kadar daraltti beni saçmalıklarıylaBoya kullanmıyorum diyorum diplerini boyamayız diyor. İlla sarı yapacak bu saça sarı
Maşallahsaçlar çok güzelmiş
Sakın sarı marı yaptırma
Beyazlayana kadar kullan bu saçı boyaya hiç girme
Asla , hiç gerek yok%50 beyazlamadan boyaya girmem sanırım.teşekkür ederim.
Anladım. Sizin mesleğiniz nedir peki
Doğal olarak ışıldıyor zaten. Sakın uyma onaIşıltı diye başımın etini yediği saçta bu.
Sarı ışıltı atacakmış, yok ombre yapacakmış. Bir suru şey saydı saçımı yapana kadar daraltti beni saçmalıklarıylaBoya kullanmıyorum diyorum diplerini boyamayız diyor. İlla sarı yapacak bu saça sarı
Doğal olarak ışıldıyor zaten. Sakın uyma ona
Kızlar yorumlariniz için saolun .. vazgectim oradan , soğudum herseyden önce....ama şunu anladım aynı sektör esnafların bir çoğunda büyük rekabet var ve kimse kimsenin ekmek yemesini istemiyor ...yazık çok yazık. ..
Öyle bisey demesini beklemedim zaten . Bukadar umutsuzluk vermesine sert konuşmasına takıldım..daha ılımli olabilirler iş kurmak isteyene ..al musterimi demesin zatenYahu siz ne sanıyorsunuz esnaflığı? Ekmek aslanın midesinde, piyasalar berbat kimse müşterisini altın tepside sunmaz, al kardeş yarısı da sana gelsin demez çıkın bu kafadan.
Boş olan dükkana Rabbım bereket versin ..ve onun ekmek teknesini dandik diye adlandirmaniz hiç hoş değil..sağlık bakanımisiniz gidip görüp onayladinizmi...Yani iyilikten maraz doğmuş, niye gidip konuştunuz ki size “aa çok sevindik, hayırlı müşteriler” demeyeceklerdi sonuçta. Haset, kıskanç biri değilimdir ama bende karşı dükkanıma rakibim gelse durduk yere gidip hayırlı olsun demem. Açacaksam da muhattap olmam pek, kimse istemez ekmeği bölünsün.
Kendinize güveniyorsanız açın, he ama tecrübe pek yoksa bence bulaşmayın, 1-0 geriden başlatır bunlar sizi çevreye kötüleyerek.
Benim kuaförüm yan dükkanını aldı, taşındı. Eski yerine yeni kuaför geldi, adamın dükkanı hala açık ama kuaförümün müşterilerini alamadı, mahalledekiler de ona gitmiyor. Kapatmadı dükkanı ama ne zaman geçsem önünden boş. Diğer kuaförün yanı sıra kaynak yapıyormuş, bir de dandik bi lazer epilasyon aleti varmış. Günde kaç kere kaynak ve lazer müşterisi gelir bilmem
Boş olan dükkana Rabbım bereket versin ..ve onun ekmek teknesini dandik diye adlandirmaniz hiç hoş değil..sağlık bakanımisiniz gidip görüp onayladinizmi...
Valla ben Eczacılık eczanem yok ama arkadaşlarımın eczanelerinin abartmıyorum tam yanına açan oldu tam karsısına açan oldu cadde cadde bin tane yan yana dükkan. Ama yine herkes ekmeğini kazanıyor kim bağlıyorsa oraya geliyor. İçinize sinerse acın korkarak iş yapılmaz. Sadece iyi gözlemleyin, müşterileri oturmuş mu ? Gerçekten çok beğenilen tutulan bir yer mi? Kaç kişi girip cıkıyor günde çünkü başta sizin için zor olacak tabiki onu kurtaracak mı bir bakin
Dandik olduğunu nereden biliyorsunuz ? Belki kadıncağız esnaf dedikodusuna maruz kalmıştır? Harıl harıl laf yetiştirmek nedirDandik olan kullandığı lazer epilasyon aleti, ekmek teknesi de dükkanı. Harıl harıl laf yetiştireceğim derken atlayarak okudunuz sanırım. Dandik alet yok mu? Niye irrite oldunuz?
Sizce kuaförlerin vs kullandığı epilasyon aletinin iyi olabilme ihtimali var mı?Dandik olduğunu nereden biliyorsunuz ? Belki kadıncağız esnaf dedikodusuna maruz kalmıştır? Harıl harıl laf yetiştirmek nedironu nereden çıkardınız. Yoksa siz oyle mi yapıyordunuz..
Bence de ac. Reklam ajansinda calisiyor arkadasim. Sizin icin reklam bile yapariz, websitesi acariz sosyal medya hesaplarinizi doldururz google haritalarinizi duzenleriz. Sonra hodri meydan derizDaha önce de konu açmıştım kuafor salonu açmaya çabalıyordum..çok şükür akrabamdan borç aldım destek oldu ..şimdi sıra dukkan bulma da ...bugün beğendim bir dükkanı, ama ilk defa böyle biseye kalkisiyorum korkularım var haliyle ..karşı caprazimdada oraya senelerdir yer edinmiş başka bir kuafor var ..ben dükkana bakarken ,elemanı geldi , öyle selamlastik..kuafor mu acacaksiniz dedi evet dedim düşünüyorum burayı...baya Bi olumsuz konuştu bende tabi aptal gibi fikir istedim biraz mevkiyle alakalı falan , bu karşı dükkan daha önce benim tutacağım salondaymis, sahibi apar topar bunları çıkarmış çok hırslilar adama ...neyse elemanı gitti ..5 dk sonra patronu ile dışarı çıkıp beni salonlarına çağırdılar...gittim selamlastik falan , dedim abla ben buraya salon açmayı düşünüyorum senin için sorun olur mu dedim ,nezaket icabı önünden geçmek istedim , fikirlerini merak ettim ...kadin başladı burda tutunamazsin 17 senedir bu semt bana geliyor falan zarar edersin hiç bulaşma dedi o esnada kadinin eşi geldi yanımıza, kadin eşine arkadaş salon açacakmış bizde fikir istiyor deyip içeri gitti .. halbuki ben adama fikrini sormadım...adam birden başladı..eşim sana yumuşak şekilde anlatmıştır ama ben sert konusucam dedi ...benim esim burda kaç senelik kuafor .Sen geldiğin gibi zarar edersin falan filan baya çıkıştı sanki bana o agizla konuştu...Bende dedim rızkı veren Allah onu Allah bilir dedim ...Allah başka kul başka dedi ...ayrıca dükkanın sahibi hiç iyi biri değil dedi çekti gitti ...ne kadin var ne adam ortada ..ben kalakaldim...hemen salonunu kapattı gitti kadin giderken de yolun açık olsun dedi , bende utandirma adına Allah Bol kazanç versin dedim , eşi de hayırlısı olsun kardeş dedi saol abi dedim ...ama ağlayacaktım neredeyse ...ben ne yaşadım yaa ...gercekten zarar mı ederim doğruları mi söylediler yoksa beni rakip mi gördüler hala anlayamadım..ikinci şık daha ağır basıyor...benim ilk salonum olacağı icin çok fazla musterim var diyemem bir kaç kişi var mütlaka bana gelecek olan ama yinede kimseye guvenemem...kızlar lütfen bana fikir verin ...napicam ben şimdi...yapayalnizim birde benimle uğraşırlar mi hiç gücüm yok kimseyle uğraşmaya ne maddi ne manevi ...
kızlar birde , ben gerçekten işimde iyiyim çalışan oldugum zamanlarda bile müşteriler beni çok sevip bana geliyorlardi ..bazıları diyor hatta salon aç da seni aramaktan kurtulalim:) ve karşı kuaförün müşterileri bile bana gelir bunu da biliyorum . İşte ozaman bunlar karı koca hasetlenip benimle ugrasirlarmi ki ya bu da var sorun ettiğim..hem kuaförüm hem güzellik Uzmanı aynı zamanda makyöz üm isim de profesyonelim, cidden oranın halkı beni çok sevecek allahin izniyle biliyorum ..ama ya karşı esnaf