Esnaf rekabeti ??? Lutfen fikir verirmisiniz

Dandik olduğunu nereden biliyorsunuz ? Belki kadıncağız esnaf dedikodusuna maruz kalmıştır? Harıl harıl laf yetiştirmek nedir onu nereden çıkardınız. Yoksa siz oyle mi yapıyordunuz..

belki biliyorumdur? Belki o dükkana da gitmişimdir? Belki lazere gittiğim için cihazları araştırmışımdır. Belki estetisyenlik kursuna gitmişimdir. Bilmediğimi nereden biliyorsunuz ??

sormuşsunuz cevapladım. sizi pışpışlamak, “aslansın, kaplansın” demek zorunda mıyım pardon?

Kendisi de kuaförde lazer yapacak belli

İşlek yerde iki kuaför de işler bu açıdan sorun yok ama…
Profesyonel olarak ekipçe çalışan bir kuaför karşısında küçük bütçe ile dükkan açmak demek minimum 1 sene onlarda aşırı kalabalık olduğu dönemde alamadığı kaş bıyık fön işlemlerini almanız demek olur. Eğer boyada çok iyiyseniz onlardan oldukça düşük fiyata iyi işler çıkarırsanız 1 yıl sonunda toparlayabilirsiniz. Ancak bir çırak ve borç alınarak oluşturulan az bütçe ile nereye kadar dayanabilirsiniz bilmiyorum.

Isini iyi yapan muhakkak kazanir olumsuzluga gelmeyin komsu kuaforun rakibiniz oldugunu unutmayin
Bir de bazi kuaforler musterilerinin arkasindan konusuyor hic hos degil bu da benim icin bir kriter mesela
Mesela benim yaslarimda bir kiz vardi, hicbir zaman isine zamaninda baslamazdi " bir sigara iceyim, biraz ara vermistim " falan derdi yarim saat bekletirdi tabi ki dinlenecek yemek molasi verecek yada uzanacak vs ama o abartirdi ben de sklip baska kiafore giderdim beni bekletecegini anladigimda ve o kuafor kimseyi bekletmezdi dedikodu da yapmazdi
Ikisi de cok iyiydiler bazen ona bazen digerine gittim
Ikisi de guzel kazaniyordu

Yanana, karşılıklı, dipdibe aynı sektörden dükkan açılmasını makul bulmuyorum.

Benim yaşadığım şehirde mesela kuaförlerin olduğu bir cadde var hepsi de işinde çok iyi. Ama yine de bana çok hoş gelmez.

Belki biraz daha ilerisinde bir yer bulabilirsiniz.

Gerek var mı sizce? Bir de ilk günden yüz göz olmuşsunuz.

Başka bir semtte ya da, o civarda belki daha yoğun, o dükkandan biraz uzak bir yerde tutabilirsiniz.

Evet, orda tutsanız deneyiminizle para kazanırsınız ama belki karşı dükkanın sahipleriyle başınız ağrıyacak o yüzden iyi düşünün.

Neden fikirlerini soruyorsun ki cok sacma. Otopark cetesi gibi racon mu kesiyorlar. Isteyen istedigi yere acar, tum guzellik merkezleri yan yana vs. Batarsan da kendine cikarsan da kendine riski sen goze alacaksin.

Ah nekadar toysunuz bir okadarda tecrübesiz
Sizi yerler size söyleyeyim
sanırım daha önceki konunuzada yazmıştım bence siz yakın zamanda kuaförü kapatmayı/devretmeyi düşünen bir işletme araştırın orda işe girmeye bakın. Zamanla oranın müşterileri size alışır ve orayı devir almaya çalışın. Diğer türlü malesef siz aldığınız borcu batırmanız an meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…