- 28 Aralık 2017
- 1.009
- 1.828
- 37
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Bu ulkede daha kucucuk cocukluktan itibaren beyaz tenli cocuklar iltifatlarla buyurken esmerler hep kendilerini dunyanin en cirkin cocugu gibi hissettirilerek buyuyor. Hatta soyle soyleyeyim bir cocuk beyazsa (ve hatta sarisin mavi gozlu ise) daha cok seviliyor ailesi tarafindan. Eger esmerseniz bunu sizin de deneyimlemis olmaniz lazim. Ben de sahsen bana esmer denilmesini istemem ama bir sebebi de bunun yanlis bilgi olmasindan dolayi. Su anda ten rengim beyaz, zorlasak en acik bugday rengidir, sadece sacim koyu. Cocukken esmerdim biraz ama, o zaman da cok esmer degildim ama annem sarisin oldugu icin hep "kizin esmer sen beyazsin sana hic cekmemis babasina cekmis" benzeri sozde iyi niyetli ama alttan alta esmerligin cirkin oldugunu vurgulayan insanlardan dolayi kendimi cok cirkin hissederdim kucukken. O zamanlardaki guzellik algim esmersen cirkinsin idi. Simdi algim degisti tabi, rihanna beyonce bence cok guzel ama yine de birisinin bana gelip sen esmersin demesini pek istemem. Esmerler her ulkede irkciliga maruz kaliyor, yani ortadogulu ama dogal sarisin birisi bu tur bir irkciliga maruz kalmiyor.
Arkadasin ergenlikten cikamamis o yuzden icinden geldigi gibi davraniyor, tavri yanlis kesinlikle, ama arkadasliginizi bitirmeniz yersiz olur bu sebeple.
Arkadasin ergenlikten cikamamis o yuzden icinden geldigi gibi davraniyor, tavri yanlis kesinlikle, ama arkadasliginizi bitirmeniz yersiz olur bu sebeple.