- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Bir bakim boğa kadını nasıl özellikleri canımBoğa, ikizler, yengeç
İkizler kesinlikle değilsin
İçime boğa doğuyor karakterine göre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir bakim boğa kadını nasıl özellikleri canımBoğa, ikizler, yengeç
Bize de söyle bize de çok ihtiyacım var şu sıralarrBir uygulama yaptım bugün bitti etkilerini görmeye başlayınca sizlerle paylaşacağım 1 haftalık bir uygulama
Kesinlikle yengeçezberim çok iyidir.. çok pratik seriyim..çabuk sinirlenirim... evcimenim... uykuyu severim... yani bunlar geliyor aklıma.. Yengeç olabilirmi ki
yengeç haziran temmuz diyor canım zamanıBize de söyle bize de çok ihtiyacım var şu sıralarr
Kesinlikle yengeç
Boğa Nisan mayıs.. ilkbahar mevsimi... Boğa olabilir... yaa ne kadar karışık.. burcunu bilmiyorsun (Boğa, ikizler, yengeç
Yengeç boğa falan yazmış ya New bende ordan yola çıkarak dedim ozellikler yengece çok uyuyor çünküyengeç haziran temmuz diyor canım zamanı
tesekkür ederim canımYengeç boğa falan yazmış ya New bende ordan yola çıkarak dedim ozellikler yengece çok uyuyor çünkü
Bence boğa. Biliyorum bahar burçlarını söyledim ikizler benim. Nisan mayıs boğayengeç haziran temmuz diyor canım zamanı
Ilk bahar... mart nisan mayis desem. Balik koc boga ikizler... uyumayi seviyorsan yengec olur ama yengec haziran temmuz olur cabuk sinirleniyorsan ama cabuk da sonuyorsa koc olabilir. Biraz daha ozellik versen kuzum :)ezberim çok iyidir.. çok pratik seriyim..çabuk sinirlenirim... evcimenim... uykuyu severim... yani bunlar geliyor aklıma.. Yengeç olabilirmi ki
evet çabuk kızarım sinirim çabuk geçer... minyon tipliyim.. yaşımı göstermem.. evde durmak oturmak asla sıkılmam.. tertibi düzeni severim.. mutfakda yemek yapmayı sevmem ama elim seridir.. yaparsam hızlı yaparım... kIlk bahar... mart nisan mayis desem. Balik koc boga ikizler... uyumayi seviyorsan yengec olur ama yengec haziran temmuz olur cabuk sinirleniyorsan ama cabuk da sonuyorsa koc olabilir. Biraz daha ozellik versen kuzum :)
evet çabuk kızarım sinirim çabuk geçer... minyon tipliyim.. yaşımı göstermem.. evde durmak oturmak asla sıkılmam.. tertibi düzeni severim.. mutfakda yemek yapmayı sevmem ama elim seridir.. yaparsam hızlı yaparım... k
kız sen benim duamı okusanaKoç Burcu Özellikleri
Koç burcu genel özelliklerini, olumlu ve olumsuz yönlerini, elementini, yönetici gezegenini ve arkadaşlık ilişkilerini öğrenin.www.kocburcu.net
Canim tek tek yazmiyim dedim. Surdan ozellikleri biraz okusana. %100 sart degil ama %80 i kadar uyuyorsa koc olabilirsin belki. Yengeç yemek yapmayi cok sever :)
kiz okudum okudum. Diyorum ya yazmayi unutmusumm hakkini helal etKarakteri boğaya uy
kız sen benim duamı okusana
Helal olsun canım ne demek ağzına yüreğine sağlıkkiz okudum okudum. Diyorum ya yazmayi unutmusumm hakkini helal et
Sagol canımmmm. Ama yazdigina guldum ya sesli. Kiz sen benim duami okusana demis beni burda gorunceHelal olsun canım ne demek ağzına yüreğine sağlık
Bi baktım aranıyor ilanlarda adı var o gelmiş burç buluyorSagol canımmmm. Ama yazdigina guldum ya sesli. Kiz sen benim duami okusana demis beni burda gorunce
Bi baktım aranıyor ilanlarda adı var o gelmiş burç buluyor
Ahahahaay cok yasa emi Allahta seni güldürsün :) vlBi baktım aranıyor ilanlarda adı var o gelmiş burç buluyor
Aminnn her dilde aminnAhahahaay cok yasa emi Allahta seni güldürsün :) vl