- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Abdestli olsa çok daha iyi olur canımÇok teşekkürler peki abdest şart mı günlük çalışırken okuyabilir miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abdestli olsa çok daha iyi olur canımÇok teşekkürler peki abdest şart mı günlük çalışırken okuyabilir miyim
Anladım canım çok saolAbdestli olsa çok daha iyi olur canım
Rica ederim Allah kabul etsinAnladım canım çok saol
Her seferinde besmele gerekiyor mu ?Buraya da yazayım..Fetih süresinin ilk ayeti 9999 kere, perşembe başlayıp bir sonraki perşembe bitirilecek.Evlilik, şans ve maddi ve manevi her dilek için okuyabilirsiniz.Ben faydasını gördüm
HayırHer seferinde besmele gerekiyor mu ?
Ya FETTAH esmasını 239.121 defa okumuştuk ve somut bir şekilde dualarımız kabul olmuştu
Okuyabilirsin tabii ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi mesela 21 gün güzel olur ama günlük 11.000 gibi düşer daha uzun süre de olurSelam arkadaşlar, konuyu Ramazandan beri takip ediyorum ama ilk kez yazabildim.. Ben de bir dileğim için dua okuyorum, inşallah hepimizin duaları kabul olurrr
canım bunu grupla değil tek başımıza okuyabiliyoruz değil mi? Ne kadar sürede bitmesi gerekiyor acaba
Okuyabilirsin tabii ne kadar erken bitirirsen o kadar iyi mesela 21 gün güzel olur ama günlük 11.000 gibi düşer daha uzun süre de olur
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunnnBitirirsin ya tıkanınca bize söyle destek atarız inşallah
Olumsuz düşünerek okumayın su esmalari öyle düşünürsen ohoo. Olumlu düşünüp sabırlı olcaksin. Ben bazen yatarak zikir çekiyorum. Ayrıca bir günde bitirmek gibi bir zorunluluk yok , ne kadar kısa sürede biterse o kadar iyi ben genelde 7 ,13 veya 21 günde bitirmeye dikkat ediyorumMeb.ben okuyorum okuyorum niye ben belirgin bir fark hissetmiyorum acaba mesela insanalrın benimle konuşmaya can atmaları için beni sevmeleri için çok ya vedud okurum ama sevmezler beni
Sonra aklıma takılan şeyler var
Mesela ben dua okurken bacak bacak üstüne attim mi yada kollarımı bağladım mi sanki duamı kapatacakmış gibi hissederim o yüzden esma çekerken bacak bacak üstüne atmamaya çalışırım sizce böyle birşey var mıdır yoksa benim hurafem midir
Birde mesela üçün bir cümle 7777 kere demiyor şans duası iş yerinde çalışmakta ta oldugumdan hepsini bitirmem.mumkun değil parca parca günlere yayarak okusam mesela 1 gün 1000 tane bazen ertesi gün okuyamiyorum diğer gün bin tane bin tane okusam olur mu yine de aynı etkiyi gösterir mi sonuçta emeğimi karşılığı kaybolmaz değil mi
Aynı gün 7777 kere ne dilim kalır ne damağım yani okumaya bin taneyi zor okuyorum eee başka şeyler de okuyorum
Sizce fikirlerinizi bekliyorum
Emeğim boşa gider mi 'derken Allah senin hakkını mı yiyecek Bir de sanki Allah'tan ziyade dünyaya önem veriyormuşsun gibi anlaşılıyor yazdıklarından yani bu sıfatlar Allah'ı tanımak kudretini anlamak için. Yoksa ''3 defa Rezzak diyene 1 ekmek, 5 Rezzak diyene çift sarılı köy yumurtası'' değilkupon da değil. Ne kadar samimi içten olursan zikirde Allah'a karşı, o kadar çabuk tesir eder.Meb.ben okuyorum okuyorum niye ben belirgin bir fark hissetmiyorum acaba mesela insanalrın benimle konuşmaya can atmaları için beni sevmeleri için çok ya vedud okurum ama sevmezler beni
Sonra aklıma takılan şeyler var
Mesela ben dua okurken bacak bacak üstüne attim mi yada kollarımı bağladım mi sanki duamı kapatacakmış gibi hissederim o yüzden esma çekerken bacak bacak üstüne atmamaya çalışırım sizce böyle birşey var mıdır yoksa benim hurafem midir
Birde mesela üçün bir cümle 7777 kere demiyor şans duası iş yerinde çalışmakta ta oldugumdan hepsini bitirmem.mumkun değil parca parca günlere yayarak okusam mesela 1 gün 1000 tane bazen ertesi gün okuyamiyorum diğer gün bin tane bin tane okusam olur mu yine de aynı etkiyi gösterir mi sonuçta emeğimi karşılığı kaybolmaz değil mi
Aynı gün 7777 kere ne dilim kalır ne damağım yani okumaya bin taneyi zor okuyorum eee başka şeyler de okuyorum
Sizce fikirlerinizi bekliyorum
Bunun için kulu bırak Allah'ın sevgisini kazanmak için dua et, kul seni nasıl sevdiğine kendi bile şaşırır herkesin etrafında hasetçi var benim neler yaşadığımı duysan sen düşman olursun onlara tanımadanBen ev araba yada somut şeyler için okumuyorum bir derdim var ve derdimi allah çekip alsın diye okuyorum ayrıca sevilmek istiyorum insanlarin sevdiği önemsediği biri olmak istiyorum cunku hep etrafında kıskaç haset insanlar var bu yüzden çok kötülük görüyorum
Istediğim sadece etrafımdan kıskaçları uzaklaştırmak
Ve haset duyulmayan sevilen ve desteklenen biri olmak istiyorum bu kadar
Oluyor mutlaka ama alışverişe indirgemeyin olayı diyorum yoksaa hem ne mucizeler oluyorAyrıca sayfanın ilk üç kısmında birisi yazmış şunu okudum böyle oldu bunu okudum böyle oldu diye