- 8 Mart 2016
- 283
- 199
- 30
- Konu Sahibi Bluemiracle12
Canım sende görüp okudum bu ay ve bugün testim pozitif çıktı Allah razı olsun4444 defa salavati tefriceyi okudum ve biter bitmez duam kabul olmuştu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sende görüp okudum bu ay ve bugün testim pozitif çıktı Allah razı olsun4444 defa salavati tefriceyi okudum ve biter bitmez duam kabul olmuştu
İnanmıyorum çok sevindim canim benim yaa hayırlı olsunnn ey büyük rabbim .. nasıl okudun bu duayı canim ? bizlere de örnek olur nasıl yaptın duanı.Canım sende görüp okudum bu ay ve bugün testim pozitif çıktı Allah razı olsun
Canım yumurtlama döneminde başlamıştım duaya her gün biraz biraz okudum regl tarihine kadar. Dün kadir gecesi olduğu için bitirmeye çalıştım içten isteyerek tüm gün okudum. Malesef yetistiremedim bugün devam ettim. 2 gün önce test yapmıştım negatifti. Ben duami bitireyim yinede diye devam ettim bugün 2 kere yaptim test iksiide pozitif çıktıİnanmıyorum çok sevindim canim benim yaa hayırlı olsunnn ey büyük rabbim .. nasıl okudun bu duayı canim ? bizlere de örnek olur nasıl yaptın duanı.
Cok sevindim canimm peki namaz kılıyor muyuz sadece duayı mi okudun ben de başlamayı düşünüyorum ne zamandır aklımdaCanım yumurtlama döneminde başlamıştım duaya her gün biraz biraz okudum regl tarihine kadar. Dün kadir gecesi olduğu için bitirmeye çalıştım içten isteyerek tüm gün okudum. Malesef yetistiremedim bugün devam ettim. 2 gün önce test yapmıştım negatifti. Ben duami bitireyim yinede diye devam ettim bugün 2 kere yaptim test iksiide pozitif çıktı
Canım çok sevindimCanım yumurtlama döneminde başlamıştım duaya her gün biraz biraz okudum regl tarihine kadar. Dün kadir gecesi olduğu için bitirmeye çalıştım içten isteyerek tüm gün okudum. Malesef yetistiremedim bugün devam ettim. 2 gün önce test yapmıştım negatifti. Ben duami bitireyim yinede diye devam ettim bugün 2 kere yaptim test iksiide pozitif çıktı
Ay gercektenmi rabbim hayırlı etsin canım çok mutlu oldum gerçektenCanım sende görüp okudum bu ay ve bugün testim pozitif çıktı Allah razı olsun
Karısık okuyabilirsin canım ben oyle yapıyorum en azındanBurada cook fazla onerilen okumalar esmalar var..hepsini okumaya kalksak imkansiz..enerjilerini bilmeden karisik okuma yapmak da pek iyi degil bence..herkes deneyimini paylasiyor her paylasimda bana uyan seyler var..nereden baslasam da vird edinsem bilemedim..
Evett canım teşekkür ederiim Allah razı olsunAy gercektenmi rabbim hayırlı etsin canım çok mutlu oldum gerçekten
Ramazan bitti de 21 günde bile okuyabilirsin ne kadar kısa sürse o kadar iyiben tek başıma okuyorum ramazan ayi oldugu iciN cok okuyamiyorum 10 gunde biterse kabul olurmu
önce gel fettahı tamamlayalımBen bu topiğe de bi göz gezdireyim bi ara
önce gel fettahı tamamlayalım
Sayfaya yazdın değil mi karışmasın ortalık5500 aldım cnm birazdan bi daha alacam inşallah
Ramazan bitti de 21 günde bile okuyabilirsin ne kadar kısa sürse o kadar iyi
Ramazan bitti de 21 günde bile okuyabilirsin ne kadar kısa sürse o kadar iyi
ya bu duaların anlamları çok güzel ama çok fazla okunmaları gerekiyor bir günde imkanı yok bitmezHanımlar başka insanların tecrübeleri bu dualar; nasip olursa ben de yapacağım
41 Fetih suresi (uygulanışı var)
313 Ayet-el kürsi
313 Fatiha
41 Yasin
70.000 kelime-i tevhid
Hepsini farklı kişiler tecrübe etmiş