• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eslerinize izin veriyor musunuz?

Playstation falan degil ama...

Hafta sonlari bowling...
Hafta içi dil kurslari...
Haftada 2 gün kürek sporu...
Kimi zamanlarda arkadaslariyla eglence...

İzin veriyorum... sürekli 7/24 asker gibi benim basimi beklemesin, degisiklik iyidir...

18 yasını gecmis aklı dengesi yerindeyse neden izin alma geregi duysun ki, ya da siz veya anne babası izin verme yetkisini kendisinde gorsun

hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????

Eşim bazen akşam yemekten sonra çıkıyor 8 gibi ve 11-11 buçuk gibi gelirim diyor ; 10 da dönmüş oluyor :KK60:

hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????

Benim eşim de haftada bir kez gidiyor saat 7 den 1 e kadar.. Güvendiğim için sıkıntı olmuyor eğer hafta da bir ise izin ver bnce sıkma çok adamı. Mesela eşim şu saatte gelcem diyo telefonu kapalı oluyor şarjı bitiyor bazen ama yine de saatinde evde oluyor hep.

Yazılı olarak ıslak imzalı izin belgesi vermiyorum . Sözlü olarak da o izin istemiyor. Napalım. Verecek iznimiz bile yok. Ama olsaydı verirdim.

Canım izin veriyormusunuz demek çok yanlış bence.Evlilik olunca hayat sadece iki kişi arasında dönmemeli.İki tarafta ayrı ayrı kaliteli vakit geçirebilmeli.Kız kıza takılmakta çok eğlenceli,erkek erkeğe takılmakta,karı koca takılmakta.Bu sadece güvenden ve saygıdan kaynaklanıyor.Önce eşine güveneceksin sonra saygı göstereceksin.Bir hata yapacaksa şayet isterse her halukarda yapar önüne geçenezsin.o yüzden sıkıp bunaltmayın birbirinizi.

ay hiç anlamam bu izin mevzunu. güven eksikliği bence . yapacak adamher türlü yapar. haber veririz çıkarız o ya da ben saat farketmez.

tanıdığım bildiğim arkadaşları ileyse sorun yok bence. o da insan sonuçta niye gitmesin :KK51:
zaten ps oynamakta yeterince masum bence :KK45:

Ben bekar arkadaşlarına arada bir dışarı çıkarken eşimi de götürseniz ne iyi olur bunaliyor adam evde diyorum, eşim gene de gitmiyor. bence eşlerin ayrı ayrı vakit geçirmeye de ihtiyaçları var. Her şeyi birlikte yapmak yapışık ikiz gibi dolaşmak bir süre sonra bunaltiyor.

İlk evlendiğimiz zamanlar haftaiçi,haftasonları filan hep arkadaşlarıyla görüşürdü,çıkardı akşam hatta gece gelirdi eve.çok üzülürdüm,çok pazar günlerini yalnız geçirdim ağladım patladım sıkıntıdan,surat astım çok kavgalar ettik,baktım böyle gitmicek bu iş,hiçbişey demedim.çıktı geldi güleryüzle karşıladım hiç tavır yapmadım.sonra kendiliğinden daha az çıkmaya başladı.
şimdi ise yalvarıyorum hadi çık ne olur diye,çıkmıyo bensiz adım atmıyo dışarı.

Eşimden izin almam . Haber veririm. Merak etmesin diye.
Eşimde izin almaz. Ama mutlaka haber verir. Merak etmeyeyim diye.

Haber verirken geçerli mazaret varsa gitmeyebilir veya ben gitmem.

Çocukuklardan biri çok hasta mesela.

tanıdığım bildiğim iyi arkadaşlarsa neden olmasın.. ayrıca ne yapalım kafese mi kapatalım adamı:KK48:

Veriyorumda gitmiyor benimki eskiden gider arkadaşlarıyla takılırdı şimdilerde işten eve evden işe yahu git de biraz yanlız kalayım diyorum iki saat sürmez hoop evde

Benim esim her seye karisip bana inatla izin vermedgi icin kendi boyle bi teklif bile sunamiyo bana firsat dogmasin diye. :KK12:

Tabiki de izin veriyorum istedigi kadar.İnsan yani sonuçta koltuk değil sosyalleşmeye ihtiyacı var,ayrica diledigimde o da bana izin verir ;)

Back