- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.423
- 598
Gece sonunda bir de kendilerini dağıtmak var ki,hiç girmeyeyim orayaKafa dağıtmak dedikleri buysa demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece sonunda bir de kendilerini dağıtmak var ki,hiç girmeyeyim orayaKafa dağıtmak dedikleri buysa demek
hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Asla... En fazla is cikisi 8 e kadar durur gelir sonra eve.. o da oyle alisti artik.. nasil alistiysa gider oyle sonunu alamazsiniz soyliyim..hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Bayılıyoruz eşlerimize bazı şeyleri dikte etmeye,köle muamelesi yapmaya.Neler okuyorum burada adama 1 dk içinde mesaja dönmedi diye ayrılmayı düşünenler,sevgililer gününde 1 saat düşünüp altın kolye aldı diye neden günlerce düşünmediği için ağlayanlar falanZaten kisitlama yapilmaz ki. Adam cikmayi kafaya koyduysa yalanla dolanla yine cikar. Yasaklar her zaman tatlidir. Yasaklama yalana iter insani.
Eşim yok...eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz?
Oyy kıyamammEşim yok...
Gece sonunda bir de kendilerini dağıtmak var ki,hiç girmeyeyim oraya
Aynen bazi seylere cidden guluyorum bende. Kucucuk seyler yuzunden kendilerine ve eslerine hayati zehir ediyorlar. Ne zamandi hatirlamiyorum simdi bi konu geldi aklima sizde gulun. Birisi k.validesine yikamasi icin nevresim takimi vermis. Kadinda yasli tutmus kendi yatagina sermis. Neymis efendim buna cildirmis. Cildiracak seylere bakin :))Bayılıyoruz eşlerimize bazı şeyleri dikte etmeye,köle muamelesi yapmaya.Neler okuyorum burada adama 1 dk içinde mesaja dönmedi diye ayrılmayı düşünenler,sevgililer gününde 1 saat düşünüp altın kolye aldı diye neden günlerce düşünmediği için ağlayanlar falan
Benim eşim umarım beni öpüp başına koyuyordur,en azından gerçekten öyle düşünüyordur.Bana karşı öyle de, şikayet ettiği şeyler var mıdır acep
Aynen bazi seylere cidden guluyorum bende. Kucucuk seyler yuzunden kendilerine ve eslerine hayati zehir ediyorlar. Ne zamandi hatirlamiyorum simdi bi konu geldi aklima sizde gulun. Birisi k.validesine yikamasi icin nevresim takimi vermis. Kadinda yasli tutmus kendi yatagina sermis. Neymis efendim buna cildirmis. Cildiracak seylere bakin :))
Valla gece 3 de gelsede sıkıntı olmaz. Benden istediğim gibi cikip arkadaşlarımla eglenebiliyorum. Gec donerim 1-2...hanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
Super cevap alkisliyorumSizin izin vermemeniz gitmesine engel oluyor mu? Yoksa Çoğunluğun fikrine göre mi izin verip vermeyeceğinize karar vereceksiniz?
elbette. ama izin verme alma yapmayız biz. aşkım bu akşam ark.la buluşucaz. okey balım, ark. eşi filan gelecek mi? yani benimde gelmem gerekiyor mu ? yok eşi gelmeyecekmiş ... bende ki cevap oohhh şükürhanimlar eslerinize bazen tanidigi arkadaslariyla aksamlari bi yerlere gitmesine izin verir misiniz? Gece 12-1 e kadar mesela arkadasina Play station oynamaya ?????
eşin olur olur .... olursa da birbirinizi bogmayın :)Eşim yok...