• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşleriniz ev işlerinde size yardımcı oluyorlar mı ?

E$iniz ev islerinde yardimci oluyormu size?

• Evet oluyor

OY: 35 57,4%
  • Hayir olmuyor

OY: 18 29,5%
  • Oluyor, ama ben yardimci olmasini istemiyorum, cünkü......???

OY: 4 6,6%
  • Yardim etmiyor, etmesinide istemiyorum :-)

OY: 4 6,6%

• Ankete Katılan
    61
yemek yedikten sonra sofrayi kaldirmaya yardim eder, hafta sonlari da bulasik makinasini doldurup bosaltmak onun görevi : )

Benim kocamda pek yardım etmiyor ve çok sinirleniyorum. Konuştum ettim kadın erkek eşitliği dedim banamısın demiyor. Kendimi hizmetçi gibi hissediyorum.:( Çamaşır yıka, ütü yap, bulaşıkları yıka, yemek yap, sofra hazırla off ya.. Kocacığımda sağolsun karpuz keser, sofradan kendi tabağını alır, mutfağa götürür, sonrada yardım etmiyorum mu der? Şaka gibi:) birde dağınıktır ki sormayın. Bi iş yapmaya kalktığında ise herşeyi sorar. Mesela tereyağ nerde gibi? Bir kere daha sorarsa yatakodasında diyeceğim:) Nerde olacak buzdolabında dimi ama? IQ 180 filan zeki adam ama işine gelmiyor, ben hiç yapamıyorum, anlamıyorum ev işlerinden diyor. Bende gel seni zihinsel engelliler okuluna yazdırayım ev ekonomisi dersi var diyeceğim geliyor ama demiyorum. kızar diye:) Fakat şunuda belirtiyim ütü filan yapmasam demez niye yapmadın, yemek yapmak istemiyorum desem pizza filan ısmarlar. Neyse işte böyle.

her konuda yardım eder.yemekten temizlikten tutunda oğlumuzun bakımına kadar.allah binlerce kez razı olsun.allah başımdan eksik etmesin.:69::nazar::nazar::nazar:

Back