• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşleriniz ev işlerinde size yardımcı oluyorlar mı ?

E$iniz ev islerinde yardimci oluyormu size?

• Evet oluyor

OY: 35 57,4%
  • Hayir olmuyor

OY: 18 29,5%
  • Oluyor, ama ben yardimci olmasini istemiyorum, cünkü......???

OY: 4 6,6%
  • Yardim etmiyor, etmesinide istemiyorum :-)

OY: 4 6,6%

• Ankete Katılan
    61
Bende şanslı sayılırım eşim çok dağınık ama ben istediğim zaman bana yardımcı olur ev işlerine bile yardım eder sağolsun. arada bende nankörlük yapıyorum, kızınca hiç bir şeye yardım etmiyorsun diyorum ama kızgınlıktan öyle diyiveriyorum yoksa gerçekten eşim bana bu kadar yardımcı olmasa benim için daha zor geçerdi evde hayat. Hem çalışan kadın olmak hemde ev hanımı olmak hiç kolay değilmiş.

Yok yardımcı olmaz..zaten bende istemem.....CADIARZU
Dışardaki görevini yapsın ev işilerinden ben sorumluyumdur.içime sinmez zaten ...:kahve:
Ama kesinliklede dağıtmaz etrafı...:smiley-cool:

evde olsam çalışan bir kadın olmasam bende herşeyi tek başıma halledebilirdim ama akşam eve aynı saatte giriyoruz herşeyin üstesinden nasıl gelebilirim ki :(

benim eşimde çok yardımcıdır ama ben evdeysem beraber yaptığımız işlere yardım eder. yoksa nöbetten bi gelirim ev almış başını gidiyor. ona sorsanız evin toplanmış hali arda çok dağıtıyormuş sa anca yetişiyormuş ah be kocacım ben bütün gün peşindeyim ya çocuğun bak gör işte dimi ama:))

evet eğer fırsat bulursa yardımcı olur zaten hayat müşterek değil mi........

benim sözlüm bana diyor ben sana yardim edicem.... bakalim edicek mi????

kardesim ise her yeri dagitir birakir... bulasik makinesinin üstüne koyar kirli tabaklarini
koysan nolur diyorum
"sen varsin ya" diyor bana :oklava:

olmuyor hem de hiç, sofradan bir tabak almayı bile iş yaptığına sayıyor ve evliliğimizde ki en büyük sorunlardan biri aslında....yardım etmediği gibi istekleri de hiç bitmiyor, yapmayınca kırılıyor ve surat yapıyor....ayrıca dağınık, asla ama asla aldığı şeyi yerine koymaz ama kaynana gibi uzaktan herşeye karışır...çok iş var diyorum, ne işi diyor, evde ne eksik var ne nerde hayatta bilmez....ben de çok yoruluyorum ama kesinlikle de "sen öğret, alıştır" gibi laflara inanmıyorum, herşeyi denedim ama olmuyor, içinden gelmiyor....

her şeye yardım eder, biz temizlik günü belirleriz, ben bir yerleri hallederken o diğer kısımlarla ilgilenir, bir tek yemek bilmez pek, onu ben hallederim her zaman. ama ütü bile yapar benim işim olduğunda sağolsun.

bugüne kadar daha cam silmedim perde asmadım saolsun çok yardmcı olur :asigim:

umarim evliliginiz hep böyle devam eder.... :nazar:

her şeye yardım eder, biz temizlik günü belirleriz, ben bir yerleri hallederken o diğer kısımlarla ilgilenir, bir tek yemek bilmez pek, onu ben hallederim her zaman. ama ütü bile yapar benim işim olduğunda sağolsun.

ohhhh.... en cok ütü yapmasini imrendim vallla insallah benim müstakbel esimde yapar hihoyyyt

olmuyor hem de hiç, sofradan bir tabak almayı bile iş yaptığına sayıyor ve evliliğimizde ki en büyük sorunlardan biri aslında....yardım etmediği gibi istekleri de hiç bitmiyor, yapmayınca kırılıyor ve surat yapıyor....ayrıca dağınık, asla ama asla aldığı şeyi yerine koymaz ama kaynana gibi uzaktan herşeye karışır...çok iş var diyorum, ne işi diyor, evde ne eksik var ne nerde hayatta bilmez....ben de çok yoruluyorum ama kesinlikle de "sen öğret, alıştır" gibi laflara inanmıyorum, herşeyi denedim ama olmuyor, içinden gelmiyor....

üzüldüm canim :-( insan 7sinde neyse 70indede oymus ya... o hesap iste.... benim kardesimde ayni öyle ... o yüzden seni cok iyi anliyorum

saolsun kocişim hep yardım eder.canım kocam :)))

darisi basima :lepi:

aa şimdi kocişimin hakkını yememek lazım..temizliğe yardım eder.her türlü ev işine yardımcı olur..bi tek yemek yapmaktan anlamaz.ama okadar da olsun.diğer her işe yardımcıdır.

Eşim değil sevgilim ama oda bana yardım eder.
Odamı süpürücem zaman bazen ver ben süpüreyim der bazende ben rica ederim oda yapar.
Sofrayı toplarken falanda yardımcı olduğu olur.
Aynı şekilde pasta yaparken beraber yaparız.
Ayy ayy özledim aşkımı...

Benim kocamda çok yardım eder heleki misafir gelirse peşimde pervane olur servise yardım eder ben kimi zaman çocuğa bakmasını söylerim iş yapmak için oda derki çocuk bakmayımda bütün işleri ben yaparım der hahahaaaa

benim kocişim huy değiştirdi kıslar yemek olayında acaaip yardımcıydı ama öle böle değil mantı ,börek açardı,bi kere kahvaltıya çeşit çeşit yumurta yapardı şimdi ben hazırlamassam adam aç bekler aah ah yaşlandı benim kocişim heral

Back