• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Eşleriniz ev işlerinde size yardımcı oluyorlar mı ?

E$iniz ev islerinde yardimci oluyormu size?

• Evet oluyor

OY: 35 57,4%
  • Hayir olmuyor

OY: 18 29,5%
  • Oluyor, ama ben yardimci olmasini istemiyorum, cünkü......???

OY: 4 6,6%
  • Yardim etmiyor, etmesinide istemiyorum :-)

OY: 4 6,6%

• Ankete Katılan
    61

aime21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
3.323
0
0
- Yurtdışı
Merhaba hanimlar...

E$leriniz size ev isinde yardimci oluyorlarmi??? Olmalarini istermiydiniz??? Yoksa erkek ev isi yapmaz diyenlerden misiniz???

Son düzenleme:
niye yapmasın canım..hayat müşterek..elinden geliyorsa yapmalıdır elbette.
eşime gelince..o kadar yoğun çalışıyor ve yorgun oluyorki ben kıyamıyorum ona..
ama diri ise mutlaka ben demeden kalkar kendi yardım eder bana..sağolsun:1hug:

niye yapmasın canım..hayat müşterek..elinden geliyorsa yapmalıdır elbette.
eşime gelince..o kadar yoğun çalışıyor ve yorgun oluyorki ben kıyamıyorum ona..
ama diri ise mutlaka ben demeden kalkar kendi yardım eder bana..sağolsun:1hug:

katiliyorum...
hani kili$e haline gelmistir ya...
ev isi yapan erkeklere kIlIbIk filan derler...
bence cok sacma bir yaklasim...
sonucta o evde o da yasiyor...
ama dedigin gibi bayan ev hanimi ise ve bay calisiyorsa... bayanin yapmasi daha makbule gecer.... ama ikiside calisiyorsa bence ortak yapilmalidir...

ama konu hamilelikse bence bayandan cok bay yapmali ev islerini hele son aylarda....

ben eşimin eline işi çok yakıştırıyorum ama o benimle aynı fikirde değil.:kızgın:
temizlik var diye kaçtı evden.

ben şu an çalışmıyorum ve.... eşim ev işlerinde bana yardımcı olur camları her zaman beraber sileriz bazen o yerleri süpürür ben de silerim akşam yemeklerini ben hazırlarım o masayı kurar çok yardımcı olur bana doğal olarak bu durum benim çok hoşuma gidiyor Allah eşimden razı olsun en büyük yardımcımdır benim

ben şu an çalışmıyorum ve.... eşim ev işlerinde bana yardımcı olur camları her zaman beraber sileriz bazen o yerleri süpürür ben de silerim akşam yemeklerini ben hazırlarım o masayı kurar çok yardımcı olur bana doğal olarak bu durum benim çok hoşuma gidiyor Allah eşimden razı olsun en büyük yardımcımdır benim

ne güzel :nazar: nazar degmesin ama kiskanmadim diyemiyecegim... kiskanmaktan cok imrendim... a.s.

:kızgın: aman yardım etmesin istemem bir pazar sabahıydı bana sen kalkma
kahvaltıyı ben hazırlıycam dedi tabiki beninde çok hoşuma gitti
neyse gitti mutfağa 1 saat oldu adamdan ses yok geliyimmi diye
sesleniyorum hayır gelme diyor nihayet kahvaltı geldi balkona hazırlamış çok güzel
hazırlamış tost yapmış patates kızartmış domates salatalık
peynir zeytin çay işte kahvaltıyı bitirdik mutfak sana ait dedi
allahım mutafağa bir girdim nasıl bağırdım:1shok: mutfak mutfaklıktan çıkmış
patates kabukları domates kabukları yarısı tezgahta yarısı yerde her yer yağ içinde
birdaha mutfağa girme dedim bir saat uğraştım temizlemeye pis adam :kızgın:

eşim her işi yapar,
ikimiz de yoğun çalışıyoruz,hayat müşterek,
ben hiç söylemeden,rica etmeden kendiliğinden yapar..
ewi süpürür,ütü yapar,bulaşık yıkar,yemek yapar,
balkonları yıkar,banyoyu temizler..
hangimiz o gün daha müsaitsek,
daha az yorgunsak o da yoğun iş yapar,
diğerimiz yardım eder..son derece temiz we titizdir.
kendimden çok onun yaptığı siner içime..
ofiste yardımcım war ama ewde biz hallediyoruz genelde.
o benim dünyam..

eşim her işi yapar,
ikimiz de yoğun çalışıyoruz,hayat müşterek,
ben hiç söylemeden,rica etmeden kendiliğinden yapar..
ewi süpürür,ütü yapar,bulaşık yıkar,yemek yapar,
balkonları yıkar,banyoyu temizler..
hangimiz o gün daha müsaitsek,
daha az yorgunsak o da yoğun iş yapar,
diğerimiz yardım eder..son derece temiz we titizdir.
kendimden çok onun yaptığı siner içime..
ofiste yardımcım war ama ewde biz hallediyoruz genelde.
o benim dünyam..

ne güzel... allah herkese böyle bir e$ nasip etsin

:kızgın: aman yardım etmesin istemem bir pazar sabahıydı bana sen kalkma
kahvaltıyı ben hazırlıycam dedi tabiki beninde çok hoşuma gitti
neyse gitti mutfağa 1 saat oldu adamdan ses yok geliyimmi diye
sesleniyorum hayır gelme diyor nihayet kahvaltı geldi balkona hazırlamış çok güzel
hazırlamış tost yapmış patates kızartmış domates salatalık
peynir zeytin çay işte kahvaltıyı bitirdik mutfak sana ait dedi
allahım mutafağa bir girdim nasıl bağırdım:1shok: mutfak mutfaklıktan çıkmış
patates kabukları domates kabukları yarısı tezgahta yarısı yerde her yer yağ içinde
birdaha mutfağa girme dedim bir saat uğraştım temizlemeye pis adam :kızgın:

:1shok:
gercekten kizilcak bir durummus :çok üzgünüm:
bütün süpriz kursaginda kalmistir....

çalışmadığım halde eşim her işimde yardımcı olur bana,
özellikle kalabalık misafirim olduğu zaman herşeyde yardım eder sağolsun..
hafta sonları kahvaltıyı eşim hazırlar, birlikte toplarız:)

yok canım ne yardımı..
kendı ıslerını yapsa o bıle yeter bana..:dilcikar:
ama nerdee..
nasılsa toplayan var arkasını:mymeka:

sağolsun eşim çok yardımcı olur bana
ütü hariç her iş gelir elinden :nazar:
bende hiç aman çok yorgun o otursun ben yapim diye düşünmüyorum
onun kadar bende çalışıyorum çünkü

oluyor ama ben yardımcı olmasını istemiyorum çünkü....... zaten kendi işi oldukça yorucu adamcağız hem dışarda ekmek parası için çalışıp hemde gelip bide evde işmi yapsın kıyamam ben ona yaptırmam
ben ev hanımıyım ona iş düşmez ama çalışıyo olsam yardımcı olmasını isterdimŞeniz

ne yardımı ya 10 sennede öğrendi kendi bardağına çay doldurmayı. bir gün hasta oldum fena bana dediki her işi ben yapacağım ben içerde yatıyorum iş yapacak güya bir baktım bana çorbacıdan çorba spariş etmiş neyse içtim ardından lahmacun geldi arkasından künefe tam buram buram güney doğu menüsü neyse oğlumla yediler ben hastayım iştah yok yatıyorum sonra ne olsun ben mutfağı toplarım dedi çay demlemiş içmiş sonra ben uyumuştum oda karşımdaki koltukta uyuya kalmış çoçuk yerde yatıyor üzerine battaniye örtmüş saat gecenin üçü mecburen kalktım çoçuğu yatağa yatırdım mutfak perişan hemde dışardan yemek söylemesine rağmen sürüne sürüne gecenin yarısı o mutfağı temizledim sabah kalktı kusura bakma keşke toplamasaydın ben toplardım dedi filim gibi yani....
annem geldi maşallah kızım hasta olmana rağmen ev derli toplu her yerin tertemiz dedi
malesef eşim tembelmi nedir hasta olursam bile ağlıya ağlıya iş yaparım çoçuk var nede olsa

şunuda anlatayım yeni evliyken o tatile gitmek istemedi bende oğluşumla gittim gelirken akşam tel ettim yarın geliyorum diye o da ev bir görsen tertemiz benle gurur duyacaksın istediğin kişiyle gelebilirsin dedi geldim ev temiz hakkikatten sonra bavulla yatak odasına girdim yatağın bir köşesine eşyaların hepsini yığmış karmançorman ne varsa ortada yatak odasına atmış yatağın üstü şarj aletleri dosyalar kıyafetler parfüm nerde yattın dedim yatacak yer yoktu oturma odasında yattım dedi o bunun en düzenli hali...........

şunuda anlatayım yeni evliyken o tatile gitmek istemedi bende oğluşumla gittim gelirken akşam tel ettim yarın geliyorum diye o da ev bir görsen tertemiz benle gurur duyacaksın istediğin kişiyle gelebilirsin dedi geldim ev temiz hakkikatten sonra bavulla yatak odasına girdim yatağın bir köşesine eşyaların hepsini yığmış karmançorman ne varsa ortada yatak odasına atmış yatağın üstü şarj aletleri dosyalar kıyafetler parfüm nerde yattın dedim yatacak yer yoktu oturma odasında yattım dedi o bunun en düzenli hali...........

yasayan biri icin kabus gibi... :1shok:
ama disaridan biri olarak bunu okuyunca "yatacak yer yoktu oturma odasında yattım" gülmedim diyemem kusuruma bakma nolur

ahh ahh
söyle konuları okudukca herifi boğasım geliyoo :kızgın:
duy herif duyy ne kocalar var :mymeka:
haftada bir bi küçük oda süpürmekle olmaz bu işler :mymeka:

Back