sorun aslında ne biliyor musun;işine gelmediği için anlamak istemiyorlar kadınlar ilk söylediğinde sonra çileden çıkarıyorlar...söyleyince adları çıkıyor kadının...dışarıdakileri inan can kulağıyla dinliyor bunlar...
anlaşılamamış her kadın sürekli konuşur yani erkek deyimiyle dırdır yapar... biz sana ne dedik alabora arkadaşım sen demişsin fotograf montaj bilmem nefevri olup haklıyken haksız durumlara düşme...onun yaptıklarını haklı çıkarmış olursun böylece....
canım,
bence eşi işyerindeki arkadaşlarıyla fotoğraf çektirebilir, uygunsuz bir pozisyon değilse bu kadar abartma lütfen. kadın veya erkek orda herkez eşit, sınırları belli fotoğraflar olduğu sürece lütfen bu kadar abartma. seninle çekinmek istemiyorsa bunu bu konuyla bağdaştırmadan lütfen tatlı dille anlat,
birde ayrı yatmaları bırak, ayrı yatarak sadece olayın çözülmesini uzatıyorsun.
sen ona beni aldatıyorsun diye açık açık söylemesende bunu ima ettiiğini yada bunun sonunun böyle bir cümle olacağını her yetişkin bilir. ve de kavgaya sebep olur. ne olursun yapma boş şeyler bunlar.
Eşinin seni aldatmıyorum diye savunmaya geçmesi de çok ilginç
Sanki sen beni aldatıyorsun demişsin gibi...
Anladığım kadarıyla önceen kalan bi yarası var hemen gocunuyor
Bi de erkeklerin hemen o bayan evli demesine kıl oluyorum
Evliyse evli sende evlisin
Sanki eskisi gibi evlilikte sadakat var da bazılarınca
Sinirlenmekte çok haklısın
Seni bir kere bile gezmeye çıkarmayan adama bunca yıl nasıl oldu da sabrettiniz orası da şaşırtıcı
Aslında hayran kaldım size sizdeki sabrın keşke çeyreği bende olsa herşey o kadar güzel olacak ki
Fotoğraf makinesini de kır at saçmalamasın bir daha
aldatma meselesi değil ki olay. kocasına diyor ki, bana suratın 5 karış iş arkadaşlarınla gülüyorsun ediyorsun, beni bir kere yemeğe çıkartmıyorsun. ben fotoğrafını çekmek isteyince tepki gösteriyorsun, onlarla fotoğrafları dizmişsiniz vesaire. olay, elin insanlarına gösterdiği özen ve ilgiyi kendisi için kendisini resmen paralayan eşine göstermemesi. ve bence alaboraa çok haklı
sen ona beni aldatıyorsun diye açık açık söylemesende bunu ima ettiiğini yada bunun sonunun böyle bir cümle olacağını her yetişkin bilir. ve de kavgaya sebep olur. ne olursun yapma boş şeyler bunlar.
hemen erkeklerin savunmasına geçeyim:)
onlar bana vırvır yapmıyor, huzur veriyor derler. yada buna benzer kelimeler. bende aynı sorunu yaşadım. bol sevgi aşk çözer diye düşünüyorum. bak ozaman bütün güzel zamanları seninle geçirecektir. ben 12 senelik evliyim bende yaradı:)
bunlar çözülecek sorunlar Allah başka sorunlar vermesin, konuşarak çözersin inşallah
hemen erkeklerin savunmasına geçeyim:)
onlar bana vırvır yapmıyor, huzur veriyor derler. yada buna benzer kelimeler. bende aynı sorunu yaşadım. bol sevgi aşk çözer diye düşünüyorum. bak ozaman bütün güzel zamanları seninle geçirecektir. ben 12 senelik evliyim bende yaradı:)
bunlar çözülecek sorunlar Allah başka sorunlar vermesin, konuşarak çözersin inşallah
ne mutlu sana şeker :) aslında erkekler kedi gibidir, şefkate ihtiyaçları vardır. uzatcaksın kucağına, kafasını okşarken sen böyle böyle yapınca çok üzülüyorum diyceksin, çok etkili olur. eheh bu dediğim erkekle bağdaşmıyor gibi gözükse de hakikaten şefkate ihtiyaçları var. erkek oldukları için kimse onlara böyle davranmıyor o zamana kadar, belki de neden bu.
inan dün kırmamak için zor zaptettim kendimi..ama adam inadına yine alır almasa da evde bir tane daha var hadi onu geçtim cep telefonu var hani inadına gözüme sokarak yapar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?