Eşlerin işyerinde bayanlarla resim çektirmesi doğru mu?

aaaynen öyle. erkekler kovalamayı seviyorlar. sen şimdi elinin altındasın ya, dışarıyı dinler o.

canım,

bence eşi işyerindeki arkadaşlarıyla fotoğraf çektirebilir, uygunsuz bir pozisyon değilse bu kadar abartma lütfen. kadın veya erkek orda herkez eşit, sınırları belli fotoğraflar olduğu sürece lütfen bu kadar abartma. seninle çekinmek istemiyorsa bunu bu konuyla bağdaştırmadan lütfen tatlı dille anlat,

birde ayrı yatmaları bırak, ayrı yatarak sadece olayın çözülmesini uzatıyorsun.

Eşinin seni aldatmıyorum diye savunmaya geçmesi de çok ilginç
Sanki sen beni aldatıyorsun demişsin gibi...
Anladığım kadarıyla önceen kalan bi yarası var hemen gocunuyor
Bi de erkeklerin hemen o bayan evli demesine kıl oluyorum
Evliyse evli sende evlisin
Sanki eskisi gibi evlilikte sadakat var da bazılarınca
Sinirlenmekte çok haklısın
Seni bir kere bile gezmeye çıkarmayan adama bunca yıl nasıl oldu da sabrettiniz orası da şaşırtıcı
Aslında hayran kaldım size sizdeki sabrın keşke çeyreği bende olsa herşey o kadar güzel olacak ki
Fotoğraf makinesini de kır at saçmalamasın bir daha

ben her zaman sukünetten yanayım.. fevrilik bağırıp çağırmak hatta üstüne bi de ağlamak hem kadının enerjisini tüketiyor hem de çekilmez yapıyor.. inan bana doğru damarı bulursan istediğin herşeyi kolayca erkeğine zerk edebilirsin.. kocanın zaaflarını bul onları kullan ve isteklerini sırala.. akıllı kadın olmalı vesselam.. bağırmak hakaret etmek evden kovmak valizi alıp evden gitmek.. bunlar boş iişler.. senden götürür...

anlaşılamamış her kadın sürekli konuşur yani erkek deyimiyle dırdır yapar... biz sana ne dedik alabora arkadaşım sen demişsin fotograf montaj bilmem ne fevri olup haklıyken haksız durumlara düşme...onun yaptıklarını haklı çıkarmış olursun böylece....

sen ona beni aldatıyorsun diye açık açık söylemesende bunu ima ettiiğini yada bunun sonunun böyle bir cümle olacağını her yetişkin bilir. ve de kavgaya sebep olur. ne olursun yapma boş şeyler bunlar.

kocası duvar olunca hıncını çıkaramıyor o da, ne yapsın.

düşünsene birine kızgınsın bir şeyler söylüyorsun ama umursadığı yok, insan iyice fıttırır

haklsın ama yüzünü göresim yok olay neden patlak verdi senelerdir bana böyle davranıp da başkalarına öyle davranması..herşeyi bi kenara bıraktım da eşi olduğum için sadece çocuğunun annesi olduğum için yine haketmedim bunu..kendisini nasıl sevdiğimi bilir!am ainan o sevgi çook darbe aldı güven daha önemli sevgiden bunu çok iyi anladım zaten..yüzünü görmeyi kaldıramıyorum...dün kavgamızda her türlü lafı saydık saygı falan kalmadı yani...ileri gittiğimi biliyorum bazı cümleleri sarfederken ..ben de o cümleleri söylediğim için pişmanım ama bu haklı olduğumu eskale etmez..sırf dünkü kavgada herşeyi söylediğimiz için de yanına yatmak istemiyorum...

sen ona beni aldatıyorsun diye açık açık söylemesende bunu ima ettiiğini yada bunun sonunun böyle bir cümle olacağını her yetişkin bilir. ve de kavgaya sebep olur. ne olursun yapma boş şeyler bunlar.

aldatma meselesi değil ki olay. kocasına diyor ki, bana suratın 5 karış iş arkadaşlarınla gülüyorsun ediyorsun, beni bir kere yemeğe çıkartmıyorsun. ben fotoğrafını çekmek isteyince tepki gösteriyorsun, onlarla fotoğrafları dizmişsiniz vesaire. olay, elin insanlarına gösterdiği özen ve ilgiyi kendisi için kendisini resmen paralayan eşine göstermemesi. ve bence alaboraa çok haklı

inan dün kırmamak için zor zaptettim kendimi..ama adam inadına yine alır almasa da evde bir tane daha var hadi onu geçtim cep telefonu var hani inadına gözüme sokarak yapar...

ya bi de ""bu sen beni aldatıyor musun yoksa"" cümlesine gıcık oluyorum.. durduk yere eşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeyin canım..bu erkeği karısından uzaklaştırır bence... her haraketin altında aldatılma korkunuzu ortaya çıkarmayın :):)

işte özet bu!bir de diyorum" o bayanlar kadar da mı değerim yok ya !"

hemen erkeklerin savunmasına geçeyim:)

onlar bana vırvır yapmıyor, huzur veriyor derler. yada buna benzer kelimeler. bende aynı sorunu yaşadım. bol sevgi aşk çözer diye düşünüyorum. bak ozaman bütün güzel zamanları seninle geçirecektir. ben 12 senelik evliyim bende yaradı:)

bunlar çözülecek sorunlar Allah başka sorunlar vermesin, konuşarak çözersin inşallah

"elalemin kadınlarına kızlarına kibarlık yapıyorsun bize gelince evde azar 5 karış surat" deyince "ben seni aldatacak bişi yapmıyorum "diye çıkışınca yani bu kelimeyi kendiliğinden kullanınca; kendisine geçmişte olan şeylerden dolayı hiç güvenmediğimi çok yalancı olduğunu diyemeden edemedim!

ne mutlu sana şeker :) aslında erkekler kedi gibidir, şefkate ihtiyaçları vardır. uzatcaksın kucağına, kafasını okşarken sen böyle böyle yapınca çok üzülüyorum diyceksin, çok etkili olur. eheh bu dediğim erkekle bağdaşmıyor gibi gözükse de hakikaten şefkate ihtiyaçları var. erkek oldukları için kimse onlara böyle davranmıyor o zamana kadar, belki de neden bu.

inşallah...ama evdekini o hale getiren kim acaba?dışarıdaki elbet huzur verir ya da güler yüzlü olur hep ne dert verdin ki sen ona?ama anlatamazsın anlamamazlıktan gelir hemen anlatmamak en iyisi çünkü yorulan ben oluyorum....ha taşa söylemişsin ha ona..

işte doğru olan bu.. en doğru zaman erkeğin yatar vaziyette olduğu zamandır.. :):) ister kucağına ister göğsüne yatır.. ama şefkatle sukünetle sırala istediklerini bağırmadan hakaret etmeden okşayarak ve onun vicdanını kullanarak :):)

inan dün kırmamak için zor zaptettim kendimi..ama adam inadına yine alır almasa da evde bir tane daha var hadi onu geçtim cep telefonu var hani inadına gözüme sokarak yapar...

Bi de inatlaşır demek yüzsüz ya
Niye kırıldığını da anlamıyor ki üstüne üstlük bi de suçlu sen çıkıyorsun
Ey Allahım şu erkeklerin beynine azcık empati duygusu koy
Bi bizi anlamayı beceremeyecekler mi
Yoksa işlerine mi gelmiyor
Allah kolaylık versin canım

Son düzenleme:
eşinizin bayan iş arkadaşları ile resim çekilmesi normal bir durum. herkes resim çekilirken aaa durun ben evliyim demesi saçma olur.

ancak ev de size ve çocuğunuza davranışlarında uzaklık hissediyorsanız haklısınız.

anladığım kadarı ile sizde eşinizin arkadaşları ile resim çekilmesi değilde size kaliteli zaman ayırmıyor olmasını sorun ediyorsunuz.

eşinizin bayan iş arkadaşları ile resim çekilmesi normal bir durum. herkes resim çekilirken aaa durun ben evliyim demesi saçma olur.

ancak ev de size ve çocuğunuza davranışlarında uzaklık hissediyorsanız haklısınız.

anladığım kadarı ile sizde eşinizin arkadaşları ile resim çekilmesi değilde size kaliteli zaman ayırmıyor olmasını sorun ediyorsunuz.

bunu da kavgada koz olarak kullandınız.

eşinizzle evliliğinizin kritiğini yapmanızda fayda var aksi halde tüm aile bireyleri için hayat sıradanlaşıp mutsuz geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…