yok canım seni sevgiline karşı doldurmakla alakası yok eşimi söyledim ben ..aramak isteyen arar aramasa da bundan böyle umrumda değil....yine bunca şeyin içinde arıyormuş daha ne istiyorsun:)o büyü yapanların yeri yatağı yok zaten unutma....
Ben onun kuklasimiyim dusuncesi yanlis bence. Esin sarisin halini merak ediyor
ve seni sarisin gormek istiyorsa sarisin ol bunda ne sakinca var? (bu arada bugday tenliysen bal kopugu rengi cok yakisir, civciv sarisi degil en azindan:)Insan mutlu olmak ve mutlu etmek için evlenir, o sebeple tabiki eslerin birbirleri hakkindaki
gorusleri ve istekleri cok onemlidir bana gore.
Ama su anki skintili durumdan dolayi kizgin olmani anliyorum, haklisinda. Fakat
arkadasin dedigine katiliyorum, kendine bak al giy, gez, suslen ama bu yaptiklarinla
esinin antipatisini ve ofkesini degil, hayranligini kazan, merakini celbet... Mesela umursamiyor gibi hareket etmek sayet
dogru yapilirsa karsidakinin ilgisini ceker ve musbet seylere sebep olabilir. Fakat umursamamayi takmiyor kale almiyor
gibi yaparsak karsimizdaki insani kendimizden sogutur ve ofkelendiririz. Ayarlamak lazim, havali ve kendinden emin olmak
her daim is getirir:)
eminim planli ve dusunerek adim atarsan basarirsin arkadasim...
yatak ayırmayı cinselliği ayırmak anlamında söylemedim aslında;yanında uyumak istemediğimden yanında uyursam yelkenleri suya indirdi diye düşünmesini istemediğimden söyledim.bilirim ki zaten ondaki gurur şuanda aynı yatakta yatınca dokunmaya engeldir ki zaten ben de bunu kaldıramam hiç!
Arkadaşım, sizin durumuna aslında sadece foto olayına göre yorum yapmak eksik olur, evliliğinizin en başından yaşadıklarınızı bilmek gerekir, nasıl evlendiniz, iletişiminiz nasıldı, birbirinize gerekli özeni gösterdiniz mi, eğer siz de kendinize öz eleştiri yaparsanız sorunlar daha çabuk çözülür,, gerçekten iyi bir eşlik de yapmış olabilirsiniz, buna rağmen gözü dışardaysa o insandan artık bir şey beklemeyin, ne yazık ki erkeklerin bazılarının yapısında çapkınlık fazlasıyla vardır,tavrınızı koyun, ama eğer ki siz de hata yaptığınızı düşünüyorsanız, eşinizle hala aranızda sevgi varsa, mutlaka birlikte bir evlilik terapistine gidin evliliğinizi kurtarın derim
benim söylemek istediğin çaresiz ev kadını modundan çık sadece onun görmesi için değil bu çaresizlik hissinden tamamen kurtul evet olay sıcakken ve içindeyken yapması zor tabi ama biraz dışardan bakmayı dene kendine çaresizmi görünüyosun? yoksa gerçekten çaresiz misin? sosyal yaşantın sadece evin ve çocuğun değil. bunu söyleyince insanlar bir sürü şey söylüyor hemen 'ahlaksız' damgası yapıştırıyorlar benim kastettiğim kendi ahlak çerçevende sosyal bi yaşam edin bunlar sadece parayla yapılacak şeyler değil ve sen bi bireysin kocanla aynı kişi değilsin sadece ortak şeyleri paylaşıyorsunuz..çoğu kadın kocasıyla kendini tek kişi gibi görüyor buda erkeği güçlendiriyor..bu nede olsa bana mecbur diyor..sanırım üniversite okumussun asosyal birisi olduğunu düşünmüyorum..yardımcı olmaya çalışıyorum ve seni anlamaya umarım anlamışsındır
rica ederim..bunları söylemen çok güzel ben eminim başaracağına :))inan asosyal birine dönüştüm...ama aşacağım inşallah.1 ay sonra başlayan bir kursa gitmek iyi gelecek hem çevre değişecek hem ruha etki edecek inşallah.çaresiz ev kadını mdunan ziyade sinirli ev kadını modundayım..snaırım eşime göre çaresiz görünüyorum!ahlaksızlıkla alakası yok söylediğin doğru şeyler insan kendine zaman ayırmalı..
ben onu yeterince güçlendirmişim farkında olmadan öyleyse güçlendirdiysem zayıflatmak sanırım yine bana düşüyor inşallah başaracağım!teşekkürler.
defalarca denedim evlilik terapistini geçen sene işler ciddileşince kabul etti ama 5 gün sonra yine "başkası ne diyecek ki..sadece konuşacak" diyerek gitmekten vazgeçti.bi kere inancı yok öle terapiste falan.......konuşmaya yoruldum bu sefer ona karşı bu tarz konuşmalardan uzağım artık adam anlamıyorsa anlamak istemiyorsa boş...
Sadece Konu Başlığına Cevap Veriyorum, İçeriği Okumadım..
Eşim İşyerinde Bayan Arkadaşıyla Fotoğraf Çekinebilir..
Aynı Şirkette Görev Yapıyoruz..
Zaten Arkadaşlarımız Ortak..
Bu Sebeptendir Rahatlığım..
Başka Yerde Görev Yapsaydım, Durum Değişebilirdi..
bu cevap yanlis konunun icerigini okumani tavsiye ederim...
O Zaman Konunun Başlıkla İlgisi Yok..
Doğru mu Anladım ?
yok baslikla alakali ama icerik farkli adam karisiyla resim cektirmekten hoslanmiyormus kiziyormus cektirincede surat asiyormus ama is arkadaslariyla cektirince rahat ve guleryuzlu...vs vs:44:
Enteresan..
İnsanın Bir Anı Bir Anını Tutmaz ki..
Denk Gelmiştir Bir Ortamda, Ayıp Olmasın Diye Çekinmiştir Diye Düşünüyorum.. O Zaman
elaleme ayip oluyorda karisina ayip olmuyormu diyorum o zaman
Sen De Bebeğim, Ben Karı - Koca Arasına Girmem..
bende girmem ben sana ozet gectim konuyu o kaaaa
Teşekkür Ederim..
Çok İncesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?