Eşlerin işyerinde bayanlarla resim çektirmesi doğru mu?

Şaka yapıyorum zaten :) Bitanedir o, hiç toz kondurmammm :) Büyü yapan varsa ne hali varsa görsün, yeter ki öyle bi şey varsa geçsin ya. 2 yıl 4 aydır beraberiz, bir gün yüzü görmedi :/ Hayatındaki tek iyi şeyim diyebilirim. Kimi zaman sağlık sorunları, kimi zaman parasal sorunlar vesaire.Tek bir gün bu dış etkenler olmadan aşkımızı doya doya yaşayamadık ama şükür ki ne olursa olsun çok seviyoruz. İnşallah geçer ya.

Neyse şeker, ben artık uyuyim. Yarın uğrarım yine :) başbaşşş

Arkadaşım, sizin durumuna aslında sadece foto olayına göre yorum yapmak eksik olur, evliliğinizin en başından yaşadıklarınızı bilmek gerekir, nasıl evlendiniz, iletişiminiz nasıldı, birbirinize gerekli özeni gösterdiniz mi, eğer siz de kendinize öz eleştiri yaparsanız sorunlar daha çabuk çözülür,, gerçekten iyi bir eşlik de yapmış olabilirsiniz, buna rağmen gözü dışardaysa o insandan artık bir şey beklemeyin, ne yazık ki erkeklerin bazılarının yapısında çapkınlık fazlasıyla vardır,tavrınızı koyun, ama eğer ki siz de hata yaptığınızı düşünüyorsanız, eşinizle hala aranızda sevgi varsa, mutlaka birlikte bir evlilik terapistine gidin evliliğinizi kurtarın derim

bu aralar açıkçası konuşmaya bile tenezzül etmiyorum mecbur kalmadıkça hele bugün sorularına konuşmalarına karşılık bile vermedim!!ama belki biraz zamanla yumuşadığımda elbet bunu yapmam konuşmalar normalleşir fakat ona karşı çevresinde pervane oluşum olmaz artık bu bir gerçek..çünkü üzerine düşülünce hergün arayan sen olunca nasılsa peşimden koşuyor diyor..biliyorum böle de olsam yine dışarı çıkmayı düşünmücek ya da foto çekmeyi..
olsun en azından artık ondan bi beklenti içine girip de hayal kırıklığına uğrayıp da üzülmemiş olurum..

benim söylemek istediğin çaresiz ev kadını modundan çık sadece onun görmesi için değil bu çaresizlik hissinden tamamen kurtul evet olay sıcakken ve içindeyken yapması zor tabi ama biraz dışardan bakmayı dene kendine çaresizmi görünüyosun? yoksa gerçekten çaresiz misin? sosyal yaşantın sadece evin ve çocuğun değil. bunu söyleyince insanlar bir sürü şey söylüyor hemen 'ahlaksız' damgası yapıştırıyorlar benim kastettiğim kendi ahlak çerçevende sosyal bi yaşam edin bunlar sadece parayla yapılacak şeyler değil ve sen bi bireysin kocanla aynı kişi değilsin sadece ortak şeyleri paylaşıyorsunuz..çoğu kadın kocasıyla kendini tek kişi gibi görüyor buda erkeği güçlendiriyor..bu nede olsa bana mecbur diyor..sanırım üniversite okumussun asosyal birisi olduğunu düşünmüyorum..yardımcı olmaya çalışıyorum ve seni anlamaya umarım anlamışsındır

defalarca denedim evlilik terapistini geçen sene işler ciddileşince kabul etti ama 5 gün sonra yine "başkası ne diyecek ki..sadece konuşacak" diyerek gitmekten vazgeçti.bi kere inancı yok öle terapiste falan.......konuşmaya yoruldum bu sefer ona karşı bu tarz konuşmalardan uzağım artık adam anlamıyorsa anlamak istemiyorsa boş...

inan asosyal birine dönüştüm...ama aşacağım inşallah.1 ay sonra başlayan bir kursa gitmek iyi gelecek hem çevre değişecek hem ruha etki edecek inşallah.çaresiz ev kadını mdunan ziyade sinirli ev kadını modundayım..snaırım eşime göre çaresiz görünüyorum!ahlaksızlıkla alakası yok söylediğin doğru şeyler insan kendine zaman ayırmalı..
ben onu yeterince güçlendirmişim farkında olmadan öyleyse güçlendirdiysem zayıflatmak sanırım yine bana düşüyor inşallah başaracağım!teşekkürler.

rica ederim..bunları söylemen çok güzel ben eminim başaracağına :))

anladım... demek ki eşiniz sormluluk sahibi biri değilmiş, aile kavramı ve yaşantısı ona ağır gelmiş, bir çok erkek de öyle zaten kadınlar fedakarlıkla ailelerini devam ettiriyorlar, şu durumda artık siz uygun kararı vereceksiniz, tabi beyefendiye arıza çıkarmasan, hesap sormasan senden iyisi olmaz onun istediği bu galiba ..Allah yardımcınız olsun.

arıza çıkarmayan kadını kim sevmez ki!sormasın nereye gideceğini neden gideceğini! neden fazla para harcadığını aormasın ...neden dışarı çıkmıyoruz hiç demesin.kadın evinde otursun çocuk baksın ev işi yapsın çıkarsa arkadaşlarıyla çıksın bana bulaşmasın yeter!bu kadını her erkek sever!

Sadece Konu Başlığına Cevap Veriyorum, İçeriği Okumadım..
Eşim İşyerinde Bayan Arkadaşıyla Fotoğraf Çekinebilir..
Aynı Şirkette Görev Yapıyoruz..
Zaten Arkadaşlarımız Ortak..
Bu Sebeptendir Rahatlığım..

Başka Yerde Görev Yapsaydım, Durum Değişebilirdi..

alaboraaa sen daha burdamisin herhalde kocani gicik etmek icinnn dolaniyon hemiiii simdiye kadar yorum yapmadim ama konuyu takip ediyorumm sonunuz hayirli olur insALLAH...hayirli geceler...

bu cevap yanlis konunun icerigini okumani tavsiye ederim...

O Zaman Konunun Başlıkla İlgisi Yok..
Doğru mu Anladım ?

yok baslikla alakali ama icerik farkli adam karisiyla resim cektirmekten hoslanmiyormus kiziyormus cektirincede surat asiyormus ama is arkadaslariyla cektirince rahat ve guleryuzlu...vs vs:44:

yok baslikla alakali ama icerik farkli adam karisiyla resim cektirmekten hoslanmiyormus kiziyormus cektirincede surat asiyormus ama is arkadaslariyla cektirince rahat ve guleryuzlu...vs vs:44:

Enteresan..
İnsanın Bir Anı Bir Anını Tutmaz ki..
Denk Gelmiştir Bir Ortamda, Ayıp Olmasın Diye Çekinmiştir Diye Düşünüyorum.. O Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…