Haklısınızç
Konunuzu görünce işte evlikilik ve çocuk sorumluluklarından bıknış sorumsuz ve bencil bir adam daha dedim
evlenmesin o zaman bunlar ya..kaldıramayacaksa evlenmesin değil mi..kendisine de dedim evliliği kaldıramayacktın nie evlendin.ben namusumla evde seni bekliyorum kimseye bakmıyorum diye çıldırdım...
Evlenmeyi adam olmak sanıyorlar.. Sinir şeyler...
Siz yine de kendinizden ödün vermeyin... Kızgınlıkla kötü şeyler yapmayın...
Allah yardımcınız olsun
herkes değer yargıları dogrultusunda cevap verecektir muhakkak sorunuza
fakat bence şu durumda hayır kesinlikle yanlış...
sizin ile fotograf cektirmek istemeyip 2 kadının arasında siritarak poz vermesini ben de kabullenmezdim
kadınlar evli yada değil, medeni halleri beni hiç enterese etmez, o onların sorunu
ha ben evli bi erkekle foto cektirir miyim?
hayır...
bir de eşin koymamişken face'e bu fotoları o kadının yada kadınların koyması ilginç....
kaldı ki kadınların daha hassas olmaları lazım böyle bi durumda...
aslına bakarsanız şu face olayına çok gıcıgım
Allah aşkına ne buluyorsunuz?
neden face'e ihtiyaç duyuyorsunuz?
bunca huzursuzluga sebep oldugunu bile bile ne diye evliliğinize face fitnesini sokuyorsunuz
şu site yüzünden kaç çift ayrilik noktasına geldi hiç mi ders almiyoruz bilmem ki...
herkes değer yargıları dogrultusunda cevap verecektir muhakkak sorunuza
fakat bence şu durumda hayır kesinlikle yanlış...
sizin ile fotograf cektirmek istemeyip 2 kadının arasında siritarak poz vermesini ben de kabullenmezdim
kadınlar evli yada değil, medeni halleri beni hiç enterese etmez, o onların sorunu
ha ben evli bi erkekle foto cektirir miyim?
hayır...
bir de eşin koymamişken face'e bu fotoları o kadının yada kadınların koyması ilginç....
kaldı ki kadınların daha hassas olmaları lazım böyle bi durumda...
aslına bakarsanız şu face olayına çok gıcıgım
Allah aşkına ne buluyorsunuz?
neden face'e ihtiyaç duyuyorsunuz?
bunca huzursuzluga sebep oldugunu bile bile ne diye evliliğinize face fitnesini sokuyorsunuz
şu site yüzünden kaç çift ayrilik noktasına geldi hiç mi ders almiyoruz bilmem ki...
bencede en güzel böyle yapmak canımResimden ziyade eşinizin size genel olarak değer vermeme durumu var heralde.
Böyle tipler dışarıdakilere melek oluyorlar evdekilerse tapulu mal, nasıl davranırlarsa davransınlar nasıl olsa evde bekleyen biri var.
İnsanın eşinden değer görmeden aynı evi paylaşması zordur.
Eşinizle resim gibi konu üzerinden değilde, davranışları genel olarak neden böyle konuşsanız.
Hep böyle devam edecekse de net bir tavır almak lazım.
ha işte kırıldığım başlıca noktayı yakalamışsınız;benimle resim çektirmeyen adam hangi akla hizmet arkadaşlarıyla çekiniyor..hadiş geçtim bunu;açıkçası neden bayanlarla çektiryor.;?beni bilmiyor sandı..ben de salağım ya görmücem ya..onların sayfalarında beyimizin fotosu..gülücükler atarak!
şeytan dşiyo kapattır aklıma geldi yazıp bu kişi vefat etti deyince temelli kapatıyorlar adresi..kapatıyım da anlasın diyorum..sonra da daha büyük bir kavgaya meyil verirsem bir de diyorum!ya hayır resim çekilince ne oluyor elalemin erkekleriyle anlamış değilim.ben ona saygımdan aklına aman yanlış bişi gelmesin diye üniversiteden erkek arkadaşlarımı eklmedim;kabul etmedim.o incelik neden yok onda?!
face olayına gelince arkadaşlarımız bulmak için açtım kendime önce o da bana da açarmısın demişti 2 sene evvel.bayağı da arkadaşımı buldum..ama hiçbir erkek arkadaşımla aralarına geçip de poz vermedim..
Resimden ziyade eşinizin size genel olarak değer vermeme durumu var heralde.
Böyle tipler dışarıdakilere melek oluyorlar evdekilerse tapulu mal, nasıl davranırlarsa davransınlar nasıl olsa evde bekleyen biri var.
İnsanın eşinden değer görmeden aynı evi paylaşması zordur.
Eşinizle resim gibi konu üzerinden değilde, davranışları genel olarak neden böyle konuşsanız.
Hep böyle devam edecekse de net bir tavır almak lazım.
sevgili alabora bu erkeklerin al birini vur ötekinehiç üzülme kafana takma desemde boş biliyorum ama ALLAH herşeyi görüyo duyuyo ramazan ayı gibi mübarek bir aydayız bol bol dua et eşinin yaptığı çok yanlış ama bu sitede o kadar şeyler okuyorum ki beterin beteri var sana belki yardımcı olamıyorum ama erkeklere biz de aynısını yapsak hoşuna gider mi diyoruz namus meselesi oluyo ama kendilerine hiç bakmıyorlar ben senin yerinde olsam bu durum beni çok üzüyorsa internetten iki yanyana erkek resmi çıkartır arayada kendimi fotomontaj yapardım sonra bu ne resim diye sorarsa senin çektirdiğin resmin dışarıdan görünüşü derdim hem de erkekler gerçek olmadığı için kızamazdı da seni anlardı
sen kapasan hesabını ne olur ki?
fake bir üyelik alır gene yapar yapacagini
hem de eskisinden daha rahat bi şekilde
sadakatle ilgili ciddi hayalkırıklıklarınız var sanırım
bu olay cok agir bir vaka değil
yani bence boşanmayı düşündürücek bir durum yok
fakat daha evvelinde yaşadiginiz tecrübelerin sizde bıraktıgı izler bu olayı olması gerektiginden cok daha fazla büyütmenize neden olmuş
aklınızda olsun
kendinizi asla bir erkek için olması gerektiginden fazla prangalamayın
ünideki arkadaşlarınızı kabul etmemek gibi ornegin...
bırakın biraz kıskansın, buna ortam oluşturun
kadın elbet sadık olmalı fakat erkek karisinin sadakatinden ne zaman ki yüzde yüz emin oluyor, işte o zaman farklı heyecan aramaya baslıyor ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?