Eşlerin işyerinde bayanlarla resim çektirmesi doğru mu?

konu sahibi o kladar sinirli ki bunu anladımm tam siniri geçmişken tekrar sinirleri ayağa kalkmış..çok da haklı bence..sen evinde senin için duran karına hoş beş etme sohbet etme bi fotoyu çok gör elin sırnaşık kızlarına ayıp olmasın diye sırıt ya da elin adamlarına;ikisi de aynı o arkadaşları kadar değerim yok mu diye içerliyor...fotomontaj olayını aslında onaylamadım dersem yalan olur gösterip akşam eve gelince" şimdi bak bu fotoyo ne hissediyorsan ben de onu hissettim" deyip odasına gitse hiç fena olmaz...o da fotoya baka kalsın!bu arada montaj olduğunu da ne hissettiğini anlasın diye yaptığını da tabiki belirtecek ki koz olarak kullanamasın sonra adam!

fotomontaj olayına girersen kusura bakma ama aptallık etmiş olursun her ne kadar aa ne hissettiğimi anla diye yaptım desende işine gelmezse anlasa da anlamaz senin ki.. suçsuzken suçlu olma akıllı ol.. adamının vicdanına dokunmaya başla...

zaman ayırmaz ki bize kızım pikniğe gidelim diye yalvarmıştı onu bahane bunu bahane etti sonra baktı hava bozuyor "yağmur geldi giderdik ama dedidi hakkaten de yağmur yağdı..1 ay evvel..balkonda yaparız sonra ki haftalarda ..bişi demedim...kavga çıkmasın diye.bu geçtiğimiz pazar ramazan öncesi işyerinde erkekler kendi aralarında deniz kenarında mangal pikniğe çağırmışlar Allah var önce izin istedi ne diyeyim "bizi götürmedin şimdi onlarla mı gidiyorsun"hemen kavga çıkar..."sen bilirsin gitmek istiyorsan git ben nie karışayım "dedim..ama çok ağrıma gitti oysa ki o gün ben bişi düşünüyordum ramazan öncesi gezer bi yerlerde bişiler yeriz die...ama dile getirsen "ben ne zaman çıktım arkadaşlarımla nereye gidiyorum işten eve evden işe kahvam yok arkadaşlarala çıkmam" diye çıkışır çünkü çok duydum bu çıkışı..onun bana zaman ayırması afedersin yatakta dır ona göre...anlayışa bak!onda da afedersin naz yapıp gülmek istesem azarlıyor "neden gülüyormuşum alaya alıyormuşum olayı gülmemem gerekirmiş" bunaldım...

Son düzenleme:

sana karşı çok mu tutucudur eşin... ya da sen ay o ayıp bu ayıp deyip bu duruma kendi kendini mi düşürdün... yaw insan yatakta da fıkırdamayacakta nerede fıkırdayacak...

sana karşı çok mu tutucudur eşin... ya da sen ay o ayıp bu ayıp deyip bu duruma kendi kendini mi düşürdün... yaw insan yatakta da fıkırdamayacakta nerede fıkırdayacak

sana karşı çok mu tutucudur eşin... ya da sen ay o ayıp bu ayıp deyip bu duruma kendi kendini mi düşürdün... yaw insan yatakta da fıkırdamayacakta nerede fıkırdayacak...

açık konuşmam gerekecek afedersiniz..
hayır tutucu değildir bekarlıkta okuduğu baktığı şeylerden bana uygulamaya kalkınca sesimi çıkarmadım kocam diyerek.aksine yatakta ayıp olmaz ister hiç bişi giymeden yat o helalindir düşüncesindeyim.....her dediğine de gelirim o konuda..ama adam gülmemi yanlış anlıyor!naz yapmayı yakıştıramıyor!

babam da bizi bir kez olsun yemeğe falan götürmemiştir. annem çok söylemiştir bu içimde bi uhde diye ama yokkk. sevmiyorum diyor. ama arkadaşları ile gidiyor yemeğe. insan eşi ve çocukları için sevmediği şeyleri de yapabilmeli, Evliliklerdeki fedakarlıklar böyle ufak şeylerde zaten. Kimse kimseye bana yıldızları indir demiyor sonuçta.

kimisi eve para getirmeyi, içki sigarayla işi olmamayı, dövmemeyi eş olmak için yeterli görüyor, vazifesini yaptı sanıyor. Bir koca eve az para getirsin ama eşine elinde yoldan kopardığı bir çiçeği getirsin, bak o kadın nasıl günlerce mutlu oluyor ve mutlu oldukça kadın da kocayı mutlu ediyor.

Bu işler sanattır ve herkes yapamaz. Eğitim şart :) Anneler oğullarını "kadına değer veren" bireyler olarak yetiştirse, kadın erkek için sadece yatak ve ev işi aracı olmaktan çıksa böyle olmaz.

bu adamla işimiz var.. senin katetmen gereken yol birazcık uzun şekerim :):) yontulup şekle girmeyen bir odun çeşidi yoktur sanırım dünyada...ama dirayet gösteririsen....:):)

pardon ama aptallıkla ne alakası var kendi yaptığını görsün diye somut bir örnek getirecek önüne hem de onun yaptığını yapmadan sadece pc hilesiyle....erkeklerin kapasitesi bu;kendilerini ne kadar zeki sansalar da somut bişi görmeyince basmıyor kafaları olaya...

tabii ki yatakta ayıp olmaz. her dediğine gelmekten öte siz de yeniliklere açık olun, aktif olun :)

kusura bakmayın ama kendi işlerine gelmeyen şeylerde kafaları basmayabilir ama olayı kadını lehine çevirmeye geldi mi emin olun her türlü şeytanlık akıllarına gelir...kendi yaptıklarıyla vurmak yerine kadının kendine has silahıyla canını alması taraftarıyım...

haklısınız. hatta "ben yaparım, ben erkeğim" demeye kadar getirebiliyorlar olayı

çiçek mi o zaten boşşş bir hayl benim için sadece doğumda yapma kırmızı çiçek getirmiş saksıda onun dışında gül falan görmedim bilir de bu konuda beklenti içinde olduğumu neymi olmazmış elinde getiremezmiş...artık bekllemem öyle incelik çünkü kafası kalın olanda incelik ne gezer!aslında bana değil o inceliği....geçmişi açarsam sinirlerim gerilecek akşama yen,ii bir kavgaya hazırlamış olacağım kendimi susayım en iyisi!!!

hehhe evet, özellikle de bu konuda. Cinselliğin evliliğin büyük bir kısmını kapsadığı bi gerçek.

bbir tür meditasyon aslında evlilikte cinsellik.. zihnini boşalt, vücudunda biriken elektriği at.. böylelikle kocana daha pozitif yaklaşabiliyorsun sanırım... işte stres evde stres ee yatakta da streesss kadını mahvediyor.. mutlu ve düzenli cinsellik mutlu evliliğin yüzde ellisi...

ve eşler arasındaki bağı kuvvetlendiren bir şey :)

bekar halimle konuşup duruyorum, umarım tüm bunları evlenince uygulayabilirim teoriyle pratik her zaman uyuşmuyor :90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…