• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşlerin işyerinde bayanlarla resim çektirmesi doğru mu?

elaleme ayip oluyorda karisina ayip olmuyormu diyorum o zaman:27:

netin başına oturunca o resimlere yine bakınca fena sinirlendim sabah neşeli olarak kalkmıştım tüm neşem bitti gitti!!şeytan diyor yaz bir mail sinirinini kinini kus.....vallahi sabah yine şu fotoları görünce resim aradım montajla yapıp da ona akşam göstereyim die ama bulamadım ki..sinirlerime hakim olmamı nasip et Allah ım..

netin başına oturunca o resimlere yine bakınca fena sinirlendim sabah neşeli olarak kalkmıştım tüm neşem bitti gitti!!şeytan diyor yaz bir mail sinirinini kinini kus.....vallahi sabah yine şu fotoları görünce resim aradım montajla yapıp da ona akşam göstereyim die ama bulamadım ki..sinirlerime hakim olmamı nasip et Allah ım..

dedim kafana taktın, yapmadan için rahat etmiycek diye :90: ama diyorum ya sen onu resim konusunda her eleştirdiğinde o da karşına senin resmini getirecek, haklıyken haksız olcan

hayır 9/10 sene evvel kameralı tel ler yeni çıktığında benim için başka şehirden geldiğinde resim çekmeyi kendi isterdi hep cep tel ile..ben de çekinirdim nedense...

Belki de o gün fotoğraf çektirme havasında değildi, canı sıkkındı falan. Çok fotoğraf çekince sıkıldı belki de. Hep mi böyle yapıyor

Belki de o gün fotoğraf çektirme havasında değildi, canı sıkkındı falan. Çok fotoğraf çekince sıkıldı belki de. Hep mi böyle yapıyor

yok canım bir görsen pc deki resimleri ayrıca ne bulursa çekmiş...arkadaşlarıyla komiklik yapıp çekmiş....sağlam 150 veya daha fazla resim çekmiş arkadaşlarını kendiyle birlikte arkadaşlarını ..ha diyeceksin kendi çektiklerinde bayan var mı ;yok ama o kızlarla ne demeye de çekiliyor...geçen pazar arkadaşları iş yerinde pikniğe çağırmış erkek erkeğe diye gitmiş orada kamera kaydı almış....anlıyacağın çocukl nasıl çeker ya iki de bir aynen öyle ..ama bana gelince şakalaşması yok bişeyi yok...surat 5 karış sölesem "yorgunum güneşin altında 50 derecede çalışıyorum!
orada 25 derecede çalışıyor elaleme gülerek şakalaşarak davrandığına göre!

Son düzenleme:
şimdi öğrendim face hesabını tamamen silme işlemi varmış baktım buldum acaba silsem mi hesabını?belki içim böyle serinleyecek!
ama diyorum bi yandan da silmeyeyim başka fotolar da gelecek mi izleyeyim diye???

yok canım bir görsen pc deki resimleri ayrıca ne bulursa çekmiş...arkadaşlarıyla komiklik yapıp çekmiş....sağlam 150 veya daha fazla resim çekmiş arkadaşlarını kendiyle birlikte arkadaşlarını ..ha diyeceksin kendi çektiklerinde bayan var mı ;yok ama o kızlarla ne demeye de çekiliyor...geçen pazar arkadaşları iş yerinde pikniğe çağırmış erkek erkeğe diye gitmiş orada kamera kaydı almış....anlıyacağın çocukl nasıl çeker ya iki de bir aynen öyle ..ama bana gelince şakalaşması yok bişeyi yok...surat 5 karış sölesem "yorgunum güneşin altında 50 derecede çalışıyorum!
orada 25 derecede çalışıyor elaleme gülerek şakalaşarak davrandığına göre!

anladım canım. demek ki değerini ona güzeeel bir hatırlatacaksın başka yolu yok. Zaten bunları dün konuşmuştuk, ama boşver artık kendini yıpratma. Resimlere bakmak yerine kendine uğraşılar bul. Hatta birazdan çık git bir kursa yazıl mesela. İnsan kendine sürekli bir şeyler katmalı ki karşıdakine anlatacak yeni şeyleri olsun, karşıdakini cezbedecek yeni özellikleri olsun ve sıradanlaşmasın karşıdaki için.

bence haklisiniz dogru degil. :47:
bide birisi evli diyor.piskinlige bak.

Son düzenleme:
şimdi öğrendim face hesabını tamamen silme işlemi varmış baktım buldum acaba silsem mi hesabını?belki içim böyle serinleyecek!
ama diyorum bi yandan da silmeyeyim başka fotolar da gelecek mi izleyeyim diye???

bence silip kavgayı büyütme. iyice ters teper böyle şeyler. hem umursamaz görünmen çok daha iyi.

Ben ne zaman bi şeye çok kızıp aramayıp sormasam, sevgilim başta ne kadar kızgın olursa olsun hatasını anlayıp özür diler.

Ben üniversitede laboratuvar asistanlığı yapıyorum, bir öğrencim bana terbiyesizlik yaptı. Çok şımarık bi tipti. Onla konuşup yanlış davrandığını söylemek istemiştim. Babama anlatınca dedi ki "sen bir şey yapma. üstüne düştükçe şımarır. mesafeli davran, bak nasıl o sana gelecek". Dediğini yaptım ve işe yaradı. Çocuk kendiliğinden bana iyi davranmaya başladı ve öyle devam etti. O gün bu gündür bu "üzerine düşmeme" olayı aklımdadır. Ufak bir olay ama sonuç çıkarmam açısından çok iyi oldu.

kadınlığını kullanarak ona en güzel cezayı vermiş olucaksın bence diğer arkadaşların dediği gibi... ilgilenme vurdum duymaz ol.. bak amarme ve bu arada da cilveli olmaya işveli olmaya çalış... kısacası göster ama elletme.. bak bakalım senin dut yemiş bülbül sibirya kaplanı oluyormu olmuyor mu.. etrafında pervane gibi dönüyor mu dönmüyor mu??... kulak memesi kıvamına gelince de hatalarını sırala ve nasıl bir koca istediğini anlat ama asla çemkirme.. erkekler çemkiren kadınlardan çok hoşlanmıyor galiba.. benim kocam öyle mesela...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence haklisiniz dogru degil. :47:
bide birisi evli diyor.piskinlige bak.

anlayamıyorum ya;evli de olsa bekar da olsa önce bizimkine kızıyorum ne işin var;?hem ayrıca 1 evli 2si bekar..bekar olduklarını söylemiyor "evli olanı "söylüyor.ellerine ne geçiyor foto çekip de nete koyunca..insanlar bu kadar mı düşüncesiz?bana mı dek gelir hep bilmem.teyzemin oğulları benden küçük nasıl severim anlatamam ama onlar evlendikten sonra aramalarıma dikkat ettim aynı ortamda biraraya gelince konuşma tarzıma ve hareketlerime dikkat ettim ;"ola ki eşinin aklına yanlış bişi düşebilir "diye..eşimin yırtık kuzeni gelip eşimin koluna girdi eşim beni yolda bırakıp arkasına bakmadan daha yeni 1 ay bile olmamış...eşimin açık bağrına aslanım diye vurmaları..sen git ben yanında dururum demeleri...ama ne "ben fesatmışım" kusura bakmasın kimse benim mezhebim o kadar geniş değil!dün dile getirdim sen ki akrabanın karısına yastık atınca göğüslerine geldi utanmadan attın..diye.."yanlışlıkla olmuş senin için fesatsa ben napayım" diyor ya!
kendileri yapınca şaka ;normal ;ne var bunda;...
ama ben geceleri nete giriyorum diye şüphelendiği oluyormuş arada beyefendinin!!!kaç kere "çocukla kafam rahat etmiyor sesten gece sessizlik kafamı dinlemek için uyumuyorum aslında "diye söylediğim halde...

aynen öyle, hiçbiri çemkiren kadından hoşlanmaz. dahası ben de hiç hoşlanmam. o yüzden çok sabırlıyımdır. bıdı bıdı yapmak erkeği bir kadından soğutan en büyük etmenlerdendir.

Gerçi nedeni kendileri, bir iki kez uyardığımızda insan gibi anlasalar kadınlar da bıdı bıdı etmek zorunda kalmayacak. Kadının isteklerini umursamıyorlar, kadının içi içini yiyor ve kadın en sonunda psikolojisi bozulup acısını küçük olaylara büyük tepkiler vererek çıkarıyor. Aaah ah bazı şeyleri anlasalar hayat güllük gülistanlık olacak da.

kadınlığını kullanarak ona en güzel cezayı vermiş olucaksın bence diğer arkadaşların dediği gibi... ilgilenme vurdum duymaz ol.. bak amarme ve bu arada da cilveli olmaya işveli olmaya çalış... kısacası göster ama elletme.. bak bakalım senin dut yemiş bülbül sibirya kaplanı oluyormu olmuyor mu.. etrafında pervane gibi dönüyor mu dönmüyor mu??... kulak memesi kıvamına gelince de hatalarını sırala ve nasıl bir koca istediğini anlat ama asla çemkirme.. erkekler çemkiren kadınlardan çok hoşlanmıyor galiba.. benim kocam öyle mesela...

kadınlara dırdırcı derler ama kendilerine bakmazlar artık patlatacak hale getirirler sonra da hatalarını söyleyince kadın dırdırcı olur...susmaya çalışacağım inşallah yaparım..merak etme canım alışveriş meselesinde pek acımıyorum artık 1 haftadır....

aynen öyle, hiçbiri çemkiren kadından hoşlanmaz. dahası ben de hiç hoşlanmam. o yüzden çok sabırlıyımdır. bıdı bıdı yapmak erkeği bir kadından soğutan en büyük etmenlerdendir.

Gerçi nedeni kendileri, bir iki kez uyardığımızda insan gibi anlasalar kadınlar da bıdı bıdı etmek zorunda kalmayacak. Kadının isteklerini umursamıyorlar, kadının içi içini yiyor ve kadın en sonunda psikolojisi bozulup acısını küçük olaylara büyük tepkiler vererek çıkarıyor. Aaah ah bazı şeyleri anlasalar hayat güllük gülistanlık olacak da.

sorun aslında ne biliyor musun;işine gelmediği için anlamak istemiyorlar kadınlar ilk söylediğinde sonra çileden çıkarıyorlar...söyleyince adları çıkıyor kadının...dışarıdakileri inan can kulağıyla dinliyor bunlar...

Back
X