Eşlerin işyerinde bayanlarla resim çektirmesi doğru mu?

esinin yaptigi dogru degil tamam sende kapat o maglum siteyi esinede soyle girmeni istemiyorum...ayrica o fotoyu koyan arkadaslarinada soylesin kaldirsinlar fotoyu cokmu zor...

Son düzenleyen: Moderatör:
nişanlıyken işin hem dini boyutunu hem de dini boyutunu araştırdım teoriği öğrendim yani...önceleri bu konuda böyle değildi.hemen olsun bitsin derdinde...tabi ben de hiç söylemiyorum işlerinden çok yorgun diye..depresyonda mı diye düşünüyorum ama benim depresyona girmeme neden olan kendisi..onun olması beni de artık düşündürmüyor açıkçası...çalışıyorum diyor 2 arkadaşı var bunun aynı işyerinden biriyle bearaber aynı saatte gelir ama adam helal olsun 2 çocukla gezmesini de yapar arada karısını çocuğunu da çıkarır..imrenirim bizim ki de içeride tv öyle yatar elinde kumanda..her pazar çıkarsın demem zaten...ama arad bir ayda bir çıkalım..ya da evde tv yi kapatıp bişiler yapalım ailece dedim bigün ona da çıkıştı tv yi kapatırsam gider yatarmış!! evlenmeseydin bekarken de tv izlenir yahu..

o kdr büyütülcek bişey değil bnce.tabi kendi rızası da yoksa fotoğrafın yayınlanmasına

canım bu adamı delirtmenin zamanı gelmişte geçiyo neyi bekliyorsun ver şuna güzel bir ders :)

sende kendimi görüyorum ama bikaç yıl sonra.

tv konusunda eslerin bi cogu boyle sen esinin her hareketinden rahatsiz olursannn iyice sogutursun kendini bide adamin iyi yonlerini gormeye calissan...:26:

esinin yaptigi dogru degil tamam sende kapat o maglum siteyi esinede soyle girmeni istemiyorum...ayrica o fotoyu koyan arkadaslarinada soylesin kaldirsinlar fotoyu cokmu zor...

asla demem bunu!resmen kendimi küçük düşüreceğim ;gidecek ne diyecek " eşim yanlış anlıyor o resimleri kaldırır mısınız..." sonra da yayılacak "ben fesatım kıskancım "olacak...eşim öyle diyor ya!millet dünden der...seneler önce ben nişanlıyken arkadaşlarına tel gelip de sonra centilmenlik şöyle olur diye kendini gösterip telde kızla muhabbet edip gerisi telden tele konuşmayla ve kızın abisiyle birlikte bir yemekle özetleyen sadece arkadaşız diyen ama evlenince onun adını erkek olarak kaydedip de telefon da yılışık bir mesajı görünce inkar üstüne inkarla en sonunda anlatıp arkadaşlıktan öte yok...istersen aç kıza sor deyip "kendimi küçük düşüremem!" deyince sonra kıza "eşim kıskanıyor "diye söyleyen bir eş...kaldı ki hattını kırıp tekrar başka no aldığı halde sedece arkadaşın nosu aklında kaldığından kandil tebriği için arayan bir eş..tabi güvencim kalmadı ..zaman geçti üstünden unutmayı denedim ama ufak bir yalanında bunlar geldi aklıma.geçmişi kapat yüzüme vurma der ama geçmişi hatırlatacak şeyler yapar...

Son düzenleme:

hatasiz kul olmaz gecmiste yaptigi hatayi surekli yuzune vurursan evinizde ne huzur kalir nede sevgi hic bisey kalmaz gecmis gecmiste kaldi yasandi ve bitti siz dunleri unutup bugunlere bakin fotograf konusunda da tavrinizi koyun ama cokto buyutmeyin ortada bi cocugunuz var cocuguda huzursun etmeyin kendinizide esini karsina alip konusmayi denedinmi ama sakince isteklerini soyle de neden bana boylle davraniyorsunda disarida boyle degilsin anlat derdini cozum ara oyle resimle foto montaj felan bos is ugrasma bile esini karsina al ve konus...

aah ah nişanlıyken affetmiycektin ve şimdi bu hallerde olmıcaktın şeker.

çok denedim güzelce konuşmayı ama ona göre ortada bir sorun yokmuş!" bana öyle geliyormuş" "ben öyle uyduruyormuşum" iletişim yok anlıyacağın...

tv konusunda eslerin bi cogu boyle sen esinin her hareketinden rahatsiz olursannn iyice sogutursun kendini bide adamin iyi yonlerini gormeye calissan...:26:

yok artık tv izliyor diye sorun falan da yapmıyorum geçen kıştı o...artık karışmıyorum sadece izlemek istediğim dizi oldu mu kavga çıkarıyor gündüz izlediğim yetmiyor akşam da izliyor muşum..bazen kızıyor karşılık veriyorum bazen al kumandayı diye kendime çekiliyorum...ya da nete....

o konuda biraz hakli aksama kadar calisp gelip biraz tv izlemek istiyorlar bizde yok dizim var su bu die aliyoruz kumandayi ellerinden bu konuda biraz biz kadinlar haksiziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…