Eşlerin işyerinde bayanlarla resim çektirmesi doğru mu?

hehhe, gerekiyorsa yapcan, başka çare bırakmıyo bazıları. yalnız o tehdit işi bir söker üç söker beş söker, sonra hiçbir inandırıcılığın kalmaz. dozu iyi ayarlamak lazım

tehdit olur mu canım hiç ...çok ilgisiz kalmış bunalmış kocasına hizmetten yıpranmış aşık bi kadın hiç tehdit edebilir mi valla ben yaparım ister anlar ister anlamaz..gerekirse hergün yeni bitane strateji üretirim

Son düzenleme:
işte ilkez balık ekmek diye gezmeye çıktığımız zaman ben de yaptım bu blöfü gidiyordum ama bavulumu da yalandan toplamadım ola ki şaka ciddileirse herşeyimi alım dedim..ayrılamayalım diye yalvarmalar vs...sadec o gezmeyle kaldık...bayramda kimseye gitmiyoruz kızımıza söz verdik büyük alışveriş yerlerine gidelim orada eğlence makinaları var diye oraya da kavga ede ede..surat asa asa .sırf kızıma söz verdim die dönmüyorum eve dedim..ondan beri bir yere gittiğimiz yok senesi geldi bayrama...canı bidaha mı istiyor nedir gitme provası! tabi dozunu iyi ayarlamak lazım o yüzden gitmenin provası yerine onu yok saymayacağım bu sefer..

hahah. ben hiç yapamam strateji yaa, suçluluk hissedip itiraf ederim hemen hahaha. sevgilim meşguliyetlerinden dolayı bazen uzun süre arayamıyor, biliyorum. ama yine de bazen canıma tak ettiği zaman aramıyorum ki o arasın. soruyor neden aramadın hiç diye, söylüyorum sen ara diye bekledim diye hahah.

kızlar sahur vakti ben yemeklerimi hazırlıyayım hepinize iyi geceler...alabora arkadaşım sana da başarılar inşallah çalışmadıgın yerlerden çıkmaz

ofkeyle kalkan zararla oturur..once bir sakin ol..yazdiklarinda tamamen haklsiin.ama cok takma kafaya.cunku takmak ve konusmak cokta bir ise yaramiyor.
sana tavsiyem esinin dikkatini yeniden uzerine cek.disariya cik yeni insanlar tani,yeni arkadasliklar edin.esinle yapamadiklarini bir sure kizinla yap ve cok mutlu gorun.esin seni merak etsin,aksam ona anlatacagin birseylerin olsun.ve kendine para harcamayi ogren.esin sari sactan hoslaniyormus..git boyat.sordugunda onun icin yaptigini soyleme..spora,ehliyet kursuna gidebilirsin.
kizin kac yasinda bilmiyorum ama onu da bir kursa gonder..orada kizinin arkadaslarinin anneleriyle de tanisabilirsin.kisacasi 'esine sensizde yapabiliyorum' mesajini ver..
gazan mubarek olsunn:90:

Son düzenleme:
kızlar sahur vakti ben yemeklerimi hazırlıyayım hepinize iyi geceler...alabora arkadaşım sana da başarılar inşallah çalışmadıgın yerlerden çıkmaz

tamam şeker iyi geceler, burda da ramazan davulu başladı şu an :) ay korkuyorum bu sesten ben

aramak isteyen hep 1 dk bir boşluk bulur arar..neymiş yoğunmuş öyle diyor eşim...yerim senin yoğunluğunu çocuk kandırıyor hiç mi wc ye gitmezsin hiç mi öğle yemeği yemezsin..1dk ..gönül alma sesini duyma var işin içinde..bahane bulmaya ne var ki..dur bakım yakındaki bahanelerim;ev işi çoktu çamaşırları asıyor bulaşıkları diziyor kızımla uğraşıyordum..yerleri sildim ...güzel fikir aslında..

yatak ayırmak mı??bu nasıl bi yaptırım?? sen kocanın cinsellik işçisi değilsin ki yatak odasında grev yapıyosun .. senin tek silahın vucudun değil bu kendine hakeret seni sadece cinsellik için arıyorsa ters giden bişeler vardır zaten..belliki evliliğiniz ters gidiyor sorun resim çektirmekte değil ben kendi adıma bunu asla ayıp bişey saymam çünkü insan sosyaldir kız arkadaşıda olur erkekte..zaten daha önce bir aldatma olmuş okuduğum kadarıyla ben kendi adıma asla affetmem sen affetmişsin saygı duyarım şartların bunu gerektirmiştir belki..ama bence sorunu kökten çözmen lazım yani ayrıl demiyorum yatak ayırmak surat asmak bunlar işe yaramaz şeyler masaya yumruğunu koy yani ona mecbur olmadğını bilsin naz yapıyor geçer demesin onun kölesi olmadığını göster sosyal olduğunu ailenin arkanda olduğunu hala güzel olduğunu hisettir yada bu konuları yüz yüze konuş..bunları evliliğinizde şiddet olmadığını düşünürek söylüyorum tabi ..çünkü tv'de çok kötü şeyler duymaya başladım neyse sana göre değerlendirmeye çalıştım bana ters bunlar ...ben ilk vakada koparıp atmış ve arkama bile bakmamış olurdum ben bi kere bile şans veremem çünkü

haklısınız hemde çook...
eşiniz e kızdım aa onunla fotoğraf çektiren yalaka bayanlara daha çok kızdım...
ne işin var evli adamla....
konuşmadınız için herşey düzele keşke..
ama asla anlmazlarki..erkek milleti..100/90 nı aynı

zaten eşimle yapamadıklarımı hep kızımla yapıyorum inan.o dokunuyordu bana ama değmeyen için dokunmasın bundan sonra..önce kızıl diyordu kızıla boyattım o geçmeden sarı dedi yani gölge röfle vs yaptırdım..bi ara sinirlendim ben kuklası mıyım ya neyi yakıştırıyorsam o olsun dedim saç konusunu sormadan kestirirm artık ya da boyarım..canım kızıl istedi;fındık istedi boyadım bana sapsarı kısacık olsun diyor..biliyor bunun bana yakışmayacağını;saçlarım çok kalın telli ve sert kısacık saç fena kabarır..ve civciv sarısı da esmere buğday tenliye hiç gitmez...aslında "beni hayal ettiği gibi görmek istiyor" aklı neredeydi sarışın olmadığımı biliyordu...sanırım karadenizliler sarışın olur ya aklı köyünde kaldı sarışın kızlarda ama yağma yok ben ne sitiyorsam o bundan sonra canım sarı gölge ;röfle istedi ve bunu yakıştırıyorum kendime o olsun...ona danışarak yaptım herşeyi bana verdiği değer burada anlattıklarımdan öteye geçmiyor...
evet canım sensiz yapabiliyorum mesajı çok gecikti ona...

eyvaaah beni dolduracak şimdi sevgilişkoma karşı :90: ben de öyle diyorum zaten, aramak isteyen 1 dakika da olsa arar. Ama hakkını yemiyim arıyor, fakat gerçekten de 1 dakika konuşuyoruz sonra kapamam lazım diyor :) Ya tüm terslikler onu buluyor o yüzden kızmıyorum ben ona. Sürekli kendinde ve ailesinde sağlık sorunları oluyor mesela. Onlarla uğraşıyor, hastaneye telefon almıyorlar vesaire. Büyü mü var acaba diyorum. Daha önce zaten evde büyü bulmuşlar. Konuyu nerden nereye getirdim :90: Ama cidden neden oluyor bu kadar terslik ya

sen her dediğini yapınca ulaşılamazlığın kaybolmuş. ve insan ulaşamadığını ister, biliyosun

yatak ayırmayı cinselliği ayırmak anlamında söylemedim aslında;yanında uyumak istemediğimden yanında uyursam yelkenleri suya indirdi diye düşünmesini istemediğimden söyledim.bilirim ki zaten ondaki gurur şuanda aynı yatakta yatınca dokunmaya engeldir ki zaten ben de bunu kaldıramam hiç!

hiimm kizinla oldugun icin merak etmiyor olabilir..nasilsa biliyor hergun ne yaptigini da..bundan sonra rotani ciz ve o yonde git.fotograf falan bunlari gec.hic kendini aciz ve kotu duruma dusurme.guclu ve dik dur karsisinda..

yok canım seni sevgiline karşı doldurmakla alakası yok eşimi söyledim ben ..aramak isteyen arar aramasa da bundan böyle umrumda değil....yine bunca şeyin içinde arıyormuş daha ne istiyorsun:)o büyü yapanların yeri yatağı yok zaten unutma....

Ben onun kuklasimiyim dusuncesi yanlis bence. Esin sarisin halini merak ediyor
ve seni sarisin gormek istiyorsa sarisin ol bunda ne sakinca var? (bu arada bugday tenliysen bal kopugu rengi cok yakisir, civciv sarisi degil en azindan:)Insan mutlu olmak ve mutlu etmek için evlenir, o sebeple tabiki eslerin birbirleri hakkindaki
gorusleri ve istekleri cok onemlidir bana gore.

Ama su anki skintili durumdan dolayi kizgin olmani anliyorum, haklisinda. Fakat
arkadasin dedigine katiliyorum, kendine bak al giy, gez, suslen ama bu yaptiklarinla
esinin antipatisini ve ofkesini degil, hayranligini kazan, merakini celbet... Mesela umursamiyor gibi hareket etmek sayet
dogru yapilirsa karsidakinin ilgisini ceker ve musbet seylere sebep olabilir. Fakat umursamamayi takmiyor kale almiyor
gibi yaparsak karsimizdaki insani kendimizden sogutur ve ofkelendiririz. Ayarlamak lazim, havali ve kendinden emin olmak
her daim is getirir:)
eminim planli ve dusunerek adim atarsan basarirsin arkadasim...

hiimm kizinla oldugun icin merak etmiyor olabilir..nasilsa biliyor hergun ne yaptigini da..bundan sonra rotani ciz ve o yonde git.fotograf falan bunlari gec.hic kendini aciz ve kotu duruma dusurme.guclu ve dik dur karsisinda..

kızımla olduğum için bi yere çıkmak istememesi dayanak olmasın ona..doğru evde ev işi niye merak etsin..aklıma bazı şeyler belirginleşmeye başlıyor yavaş yavaş .rotamı çizip ona gel demiyeceğim...öğrensin artık dünyamı onun çevresinde döndürmediğimi...valla iyi ki açmışım konuyu çook teşekkürler herkese ben de akşam üstü vicdan azabı duyuyordum acaba haksız mıyım diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…