Eşlerin işyerinde bayanlarla resim çektirmesi doğru mu?

evin eksigini ihtiyacını almayacakta ne yapacak?! bi sahip oldugu organ mı onu adam yapacak

farklı ciciler tabii :90: yalnız uyumamalı bence. seni cicilerle görüp bi şey yapamaması daha büyük ceza, ayrı yerde yatmasının ne anlamı var Gözlerinin önündeyken özlesin seni biraz. İslam'da da böyle durumlar için izinler vardır, bilirsin. Evliliğiniz için iyi olacaksa bir süre bunu yapmanda sakınca yoktur :)

Ama çok da abartmamak lazım. Kendini özletmekle kendi yokluğuna alıştırmak arasında fark vardır. Kızınla yatma bence =)

insallah öyle bir seyler olmaz canim benim... yoksa bana oldugu gibi, kizin biri sana da facebook üzerinden mesaj atar da senin özel hayatinla ilgili detaylari bir bir siralar, kocanin isyerine ve disarda oldugu tarihe kadar bilir ve benim yanimdaydi derse cok ama cok kötü olursun.. Allah korusun evlerden uzak.... Allah kimsenin basina vermesin.. ama sakin ha sakin izin verme.. corap sökügü gibiymis bu seyler.. anlamadan insan kendini icinde buluveriyor

annesi bile hak veriyor bana çoğu kez...ama tabi el kızıyım yine de!hayır ihtiyaçlarını gidermezsem söylesin..ama ihtiyaçları giderilecek benden yüz bulamıcak buna yansın bundan böyle! bi ara dışarıya çıkmaktan hoşlanmadığını evinde vakit geçirmekten hoşlandığını söyledi..iyi de evde oturken tv pc ye bakarken bize nasıl vakit gelecek...lafla peynir gemisi yürütmeyi seviyor...icraat nerede? aynen öyle evinde umutla beklediğim için yolunu cesareti artıyor..ama artık dünya öküzün boynuzlarında indi! ve benimle kızımın üstüne döndürüyorum bundan böyle uzaydan bakakalsın aynı evin içinde!

izin durumu sadece kadının adet olduğu zamanlardır canım benim o zamaan hevesi mecburi kursağında kalır erkeğin
şuan yanına yatarsam ne bileyim yelkenleri suya indirdiğimi de düşünebilir....sırf bu yüzden yanında yatmak istemiyorum.ama adet döneminde o ciciler iyi bir intikam aracı olur bak!

üzüldüm canım ;Allah bu erkeklere hidayet akıl fikir ve de vicdan versin....yazık yazık böyle erkeğe...

O zaman hep birlikte adet dönemini bekliyoruz

ya insanlar nasıl kıyabiliyorlar onca yıllarını beraber geçirdikleri insanlara. hadi onu da geçtim, kendilerine nasıl yakıştırıyorlar? O zaman evlenmesinler yaa, yemeklerini ütülerini bilmem nelerini yaptırmak için ne üzüyorlar eşlerini. Evlenmesinler gitsinler bi onla bi bunla yatıp kalksınlar o zaman rahatça, başkalarının hayatlarını mahfetmesinler.

Kızgınken kadınların ağzı feci laf yapıyor yav :90:

okurken kendimi yerine koyuyorum düşünüyorum fazla empati...bazen forumda bişey okudugumda gidip kocama sataşasım bile geliyo yani hadi kızlar hucummm deseler önde koşarım herhalde

Alemsinnn ya iyi ki varsınız....arkaadaşsızlığımı yanlızlığımı unutturdunuz Allah da sizin derdinize şifa versin unuttursun acılarınızı..

amin sağol :) hak ettiğin muameleyi kocan göstermiyorsa biz gösteririz hıh

okurken kendimi yerine koyuyorum düşünüyorum fazla empati...bazen forumda bişey okudugumda gidip kocama sataşasım bile geliyo yani hadi kızlar hucummm deseler önde koşarım herhalde

zuhahahaha hakkaten yaa insanın feminist duyguları kabarıyor bu forumda :90:

sahi evli olanlarınız varsa belki benden tecrübeli olanlar vardır;
böyle durumda kaç gün yatak ayırırdınız?yatak ayırmakta doğru yapıyor muyum ben..?hani yatak ayırma demiş ya ceyar arkadaş.

Son düzenleme:
sahi evli olanlarınız varsa belki benden tecrübeli olanlar vardır;
böyle durumda kaç gün yatak ayırırdınız?yatak ayırmakta doğru yapıyor muyum ben..?hani yatak ayırma demiş ya ceyar arkadaş.

ben 22 yaşındayım ve bekarım. bana güvenme hehe. ama hayatımdaki en büyük amaç güzel bir evlilik yapmak olduğu için eşler arası iletişimden tut cinselliğe kadar her konuda çok okurum. onlara dayanarak ve mantık yürüterek konuşuyorum ben :)

amin sağol :) hak ettiğin muameleyi kocan göstermiyorsa biz gösteririz hıh

hea tabi benimkde böle yorgunum çıkmayalım etmeyelim yapmaya başlamıştı dedim hemen biletimi al ben ananeneme arkadaşlarımı ziyarete gitcem şehir şehir gezcem diye bir de numaradan çanta bavul topluyuyorum ayagına iki parça eşyamı koydum çantaya...dönüştedede dedim akıbetimiz nolur bilmem... baktım ertesi güne arkadaşlarını ayarlamış sabahtan bi çıktık yola gezmedigimiz yer kalmadı gece 1 de eve girdik... bir de dedim e biletimi yarın alırsnı tatile götürmüyorsun madem ben gitcem dedim..tatil sözüde aldım.. bayramı bekliyorum benimkide fotograf çekilmeyi sevmez inadına çekerim ben birde fotograf makinası aldırcam perşembe günü...o da başka bişeyin acısı biz kadınlar istedik mi var ya oooo siyasi ol,fevri olma,gerekitiginde erkegi bazen kullanmak gerekiyormuş gerektiginde kadınlıgını ben bunu ögrendim..uyguladım faydasını gördüm...

olsun yine de sormak istedim ola ki tecrübesi benden fazla birisinin farklı fikirleri de çıkabilir..istişare etmek her zaman iyidir canım

hehhe, gerekiyorsa yapcan, başka çare bırakmıyo bazıları. yalnız o tehdit işi bir söker üç söker beş söker, sonra hiçbir inandırıcılığın kalmaz. dozu iyi ayarlamak lazım

Son düzenleme:
yooo sakın yatak ayırma...özellikle ona karşı giyindigini belli etmeyecek tarzda abartısız giyin bakımlı ol sana bakınca şaşırsın hatta kıyafetin sen istemeden açılıyormuş havası yarat bugün başım agrıyor,yarın dişim evde bunaldım,çok sıkıldım,hergün bitane buluruz biz sana ama surat asmak yok surat yapmadan davetkar ol...insan ulaşamadımı daha da kudurur eşide olsa..erkek ulaşamadımı daha da

işte budur. sen işini biliyosun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…