Çok teşekkür ederim. Bende doğru karar verdiğimi düşünüyorumÜzülmeyin Allah kat be kat çıkarır onlardan emin olun hep iyi niyet kurbanı olmuşsunuz ..
Boşanmanıza sevindim biran önce de kacın o evden
Bu sızın dusuncenız ama gercek degıl.1 gece kaldım mecbur ve korka korka. Uzun süreli kaldığımda risk daha yüksek neden açık aramaya yönelik yorumunuz.
Haklısınız yanlış yaptığımın farkındayım.Yarısından fazlasını okuyamadım. Her şeyi geçin sizin boşandığınız adamla aynı evde olmanız çok saçma. Şartlar oluştuktan sonra boşanmalıydınız, önceden düşünmeniz gereken ayrıntılar bunlar. Boşanmışsınız bitmiş artık neyi düşünüyorsunuz?
Bahane değil nolur anlayın artık. yani bahane istesem taleplerim olurdu süreci uzatırdım hiçbişey istemeden ayrıldım zaten. Aynı evde kalmak için bahaneler değil.. Eşyalarım.. çünkü elimde kalan ve gerçekten evliliğim dışında bana ait olan şeylerBu sızın dusuncenız ama gercek degıl.
Bır saat bi gun bir hafta. Bulaşınca her turlu bulasıyor zaten.
Bır gun bir araya geldiler dur bulasmayım demiyor Vırus.
Zaten gıtmıssın gene git.
Ve hayatına bi yerden basla.
Aynı evde kalmak ıcın neden bahane sıraladığınızı anlamadım.
Barısmak ıcın desem, bosanmıssınız zaten
Eşyalarını babanın yanındayken satamıyor musun ? Yokuşa sürüyorsunuz farkınde mısınz ? Babanız size her kapıyı açtı ama siz koronayı bahane edip gitmiyorsunuz.. sevmeyen, mutsuz olan insan para, pul, mal, mülk düşünmez biran önce çıkar giderBen dalga geçilmeden yapılan yorumcularla yazışıyorum Bi bakın isterseniz tekrar.
Sizin mantığınız AA öylemi boşandın bırak herşeyi git Bi 5.000 gönderin sizin istediğinizi hemen yaparım
Evet malesef yaptığım hataların cezasını çekiyorumSizin isler baştan ters gitmis
İnsanlar önce evi terkeder sonra boşanma davası açar
Siz tam tersini yapmaya çalışıyorsunuz
Keske baştan kenara para koysaydınız
Bukadar sorunlu evlilikte insan önünü görmeli
En kötü ihtimali düşünmeli
Yasiniz da küçük degil
umarim kisa zamanda duzelirEvet malesef yaptığım hataların cezasını çekiyorum
Corona nın bahanesimi olur hanımefendiEşyalarını babanın yanındayken satamıyor musun ? Yokuşa sürüyorsunuz farkınde mısınz ? Babanız size her kapıyı açtı ama siz koronayı bahane edip gitmiyorsunuz.. sevmeyen, mutsuz olan insan para, pul, mal, mülk düşünmez biran önce çıkar gider
... Babanızn yanında belli bir müddet babanızın desteğiyle eksiklerinizi giderir o sırada eşyalarınızı satar kendinize bir düzen kurabilirsiniz..
Sadece siz değil herkes benzer şekilde yaşıyor .Sadece market alışverişini yapıp geri geliyor .Ben de ailemleyim ve market alışverişi için cıkıp geliyorum .sizin öqntıgınıza göre sokakta kalmam lazım .bana kalırsa siz o adamın psikolojisinden çıkamamıssınız,burda insanları boşuna terslemeyin .Babamı riske atma durumu şöyle burda evdeyim çünkü ev alışverişini eş yapıyor. Bende 1 aydır düzenli aralıklarla babamın yemeğini ekmeğini onun aracılığıyla gönderiyorum kapıdan verip geliyor. Şimdi gittiğimde dışarı sürekli çıkıp eve gelicem. Benmi yanlış düşünüyorum.
Sizin ailem dediğiniz sadece babanız 65 yaş üstü ve kalp hastası olsaydı belki daha hassas olurdunuz.Sadece siz değil herkes benzer şekilde yaşıyor .Sadece market alışverişini yapıp geri geliyor .Ben de ailemleyim ve market alışverişi için cıkıp geliyorum .sizin öqntıgınıza göre sokakta kalmam lazım .bana kalırsa siz o adamın psikolojisinden çıkamamıssınız,burda insanları boşuna terslemeyin .
Babam tam da dediğiniz gibi ve gayet de hassasım.Sizin ailem dediğiniz sadece babanız 65 yaş üstü ve kalp hastası olsaydı belki daha hassas olurdunuz.
esyasi zaten bekarlik esyasiymis.. epey kotu durumdalardir.Ya şunu özet geç. Kim okuyacak bunu? Bu kadar ayrıntıya ne gerek var. Dayak yemişsin, bosanmissin. Daha ne eşya derdindesin. Kanepe filan mı? Topla bavulunu, aynı şehirde isen git babanın yanina. Zaten evdesin, ne riski?
Sizin ailem dediğiniz sadece babanız 65 yaş üstü ve kalp hastası olsaydı belki daha hassas olurdunuz.