Eşlerin asli görevleri

O sırada mutfakta konuşuyorduk kalkıp yatmaya giderken söyledi

Ben hepsini okudum. Bence vazgeçtiysen tamamen kafanda geri dönüş gibi bir planın yoksa ki bence olmasında zaten . Şahsi eşyalarını al babanın evine git . Sonuçta sende evdesin kendi evindesin. Bir süre de çok yaklaşmasın babana. Babanda kalırken birikimini de yapabilirsin bir yandan pandemi süreci geçtikten sonra da davanız sonuçlanır mal paylaşımı vs olur kurtulursunuz . Gençliğinize yazık . Yolunuza bakın inşallah herşey çok güzel olur

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim

Çok uzun yazmışsınız hepsini okudum herkes okumaz ama sıkılırlar
bir arlanmaz uslanmaza denk gelmişsiniz sizi her türlü kullanmış tabir i caizse inek gibi sağmışlar ailecek bu adamdan hayır çıkmaz kaybettiklerinizin üstüne bir bardak su için elinizde kalan eşyaları mümkün olduğunca satıp gidin onları orda bırakmayın onları bari kaptırmayın babanızla da 14 gün ayrı odalarda oturursunuz bişey olmaz

Hepsini ve diger sayfalari da okudum. Oncelikle cok gecmis olsun, kurtulmussuunuz.. sorumsuz, aman oluversin'ci bir adamla eş olmussunuz.

Erkek dinen evet bakmak zorunda size. Kaldiki siz onun yuzunden işi birakmissiniz,bekarlik esyalarinizi kullanmissiniz,birikmis paranizi harcamissiniz..
Sizi maddi olarak sömürmüs.

Neyse olan olmus. 40 yasinda olgun bir bayansiniz ,kendinizi ifade edebilmissiniz.

Yerinizde olsam,
Esyalarin resmini cekip internete koyarim satış icin.
Yada apt. kiler vs varsa yapabildigimi oraya tasirim.
Veya esin/ailesi 5bin versin hesap kapansin.
Kardesleri vs imece usulu yardim etsinler bu paraya
Okdrini yapsinlar bi zahmet, sizde duzeninizi kurarsiniz. Hakkinizi gasp etmisler.
Yada senet vs imzalatin 6ay icinde odemeli?
Aklima cozum gelmedi esya konusunda
Pandemi var hemen satis da olmayabilir.
Yada öldüm pahasina satip o adami dımdızlak birakirdim o evin icinde

Bence riskli de olsa babanizda kalin. Bosanmissiniz,nikah düsmus.
Artik elloglu sizin icin.
Inanin o evden cikinca daha rahat toparlanirsiniz.
Babaniza belki hemen degil de yavas yavas çıtlatip dersiniz.
Ama babaniz da arkanizda destek ne guzel. (Keske benim de babacigim da sağ olsaydi.)

Madfi alacaginizi alin belki hemen belki 6ay icinde..
Derhal sahsi esyalarinizi alip babanizin evine gecin.
Dikkat ederseniz,izole olursaniz birsey olmaz.
Tedbirinizi alin takdir Allah'tan.
Babaniza ve size birlikte saglikli uzun omurler dilerim.
Allah sasirtmasin,bunaltmasin, gonul ferahligi versin..

Son sozum , derhal cik o evden.
Yapamiosan da esin ailesinin evine gitsin esya satilana kadar.
Yada parani versin senin
5bin lanet olsun senin olsun der gecerdim de yeniden ev kuracak olunca , maddiyatta olmayinca tekrar niye borca giresiniz.
Cok imkanim olsaydi keske, dokunabilseydim hayatiniza.
Allah gonul ferahligi versin size

O konuda haklısınız o kadar pişmanımki anlatamam. yaşım 40 çocuk yaparım diye düşünmüştüm çok yanlış Bi karar vermişim
Çok uzun olmuş bir yere kadar okudum.
Maddi sorunlar yüzünden birbirinizi yemişsiniz olay bu
Olan olmuş artık
Zaten ayrılmışsınız
Git ailenin yanına yeni bir hayata başla orada

Hepsini okudum. Birincisi boşanmışsınız artık, neden hala aynı evdesiniz, adamsa kendi gider evden gitmiyorsa siz çkın gidin boşverin eşyayı falan sonra düşünürsünüz.
İkincisi de bana göre bu adamdan bi cacık olmaz, o kadar kavga dövüşten sonra hala size bıraka bıraka 30 tl mı bırakmış? Ömrünüzü dilenci gibi bu adamdan 10 tl dilenerek mi geçireceksiniz? Ben kadının kocasından para almasına karşı değilim, kendi geliri yoksa tabi ki eşi bakımını karşılayacak, benim çalışmayan ama eşinin asla para sıkıntısı yaşatmadığı arkadaşlarım var ama sizin eşinin maalesef öyle bir adam değil, hatta k.bakmayın ama adam değil. Çok sinirlendim.
Sıkmayın canınızı ve babanızın yanına dönün şimdilik. İnşallah bir işe girer toparlasınız kendinizi. Kambur gibi ömür boyu bu adamı taşımayın

Okuyan varsa helal olsun

Sonuc ne oldu?

Boşandığınız halde aynı evde kalmanıza şaşırdım. Bu bana ters geldi zaten biten bitmiş kendisi gitsin evden o niye gitmiyor! Bu ne yüzsüzlük. Sizin yaşadıklarınızı kuzenimin yaşadıklarına benzettim.. Yıllarca böyle koca yüzünden çok çekti. Ve bir kızı olduğu için bide severek evlenmişti seviyordu da ama yetmedi işte erkek böyle vurdum duymaZ olunca.. Eniştemde kuzenimi erkek gibi olmasından şikayet ederdi ama o da zaten onu erkek gibi görürdü.. Garip ya.. Neyse kurtulmssnz daha da uzatmayın artık.

Yine bahanelerle bosandigi kocasinin yaninda duran bir kadin. Hepimizin annesi babasi var yasli babannesi vs var calisiyoruz evimize gidiyoruz cok sukur bisey olmuyor boyle sacma bahanede olmaz yani cocukmu kandiriyosunuz esyalar ikinci el degilmiydi zaten yok esyaymis gidemiyomus birak git ayrilirken bisey istememissin 5binlik esya peşindesin sacma sapan davraniyosun kusura bakma kim bilir sonra ne oldu

Hepsini okudum çok üzüldüm, babanın ya ona git, sat eşyalarını paranı da kimseye söyleme bankada hesaba yatır. Pamdemi bitince hem paran birikmiş olur hem moralin düzelmiş olur inşallah.

Enayi gibi kendinizi kullandirmayin maddi manevi. Yazdıklarından onu okudum.
Babanın yanına dön . Yaşin 40 mis. Geç olmadan daha fazla ayrıl . Belli mi olur ileride karşına biri çıkar evlenir cocuj yaparsın.

Bu adam senin anne olmanı bile elinden alacak böyle giderse .değmez inan bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…