Eşlerin asli görevleri

Kirayı ödemiyodu değil ödemediği zaman kontrat benim üstüme olduğu için beni arıyorlardı. Aradılar dediğimde verdiği cevaplar canımı sıkıyodu(aradılarsa nolmuş geciktiyse nolmuş GB)

Tamam gidiyim teşekkür ederim

Tamam gidiyim teşekkür ederim
Evde izole bir şekilde yaşıyorsanız gidin tabi ki.
Hic gitmemis olsaydınız gitmeyin derdim,baska gidecek secenek yoksa, babanızın evinde bir odada da izoleye alabilirsiniz kendinizi en azından içiniz rahat etsin ama o evde kalıp daha da canınız sıkılmasın.

Yarısına kadar anca okudum.Bir erkek için neden işten ayrıldınız ki? Boşanmıssınız gidin babanızın evine.Evet yaşlı pandemi var ama kendinizi bir odaya hapsedersiniz maske takarsiniz dikkat edersiniz...14 geçer nihayetinde.Boşandığınızıda söyleyin.

1 gece kaldım mecbur ve korka korka. Uzun süreli kaldığımda risk daha yüksek neden açık aramaya yönelik yorumunuz.
Madem öyle niye babama gideyim mi diye soruyorsunuz? İnsanlar git deyince de tersliyorsunuz. O zaman boşandığınız adamla nikahsız olduğunuz adamla yaşayın aynı evde. 10 tl koysun 20 tl koysun diye bekleyin. Bu cevabı mı istiyorsunuz

Sonuna kadar haklısın sülük ve ergenlikten çıkamamış biriyle evlenmişsin kurtulmussun,eşya içinde etrafında ikinci el satın alıp satan bir yer yok mu arastirsan ne verirse sat gitsin, babanızın yanına gidin bu adam çekilmez inşallah iyi bir iş bulursun

Kusura bakmayin ben sizi haksiz buldum
Hadi bu adamla evlenmissiniz isinizden ayrilmissiniz , evden kovmussunuz, neden sonra bir de ev aldiriyorsunuz?
Coktan birakip gitmeniz lazimdi , boyle evlilik mi olur?
Evlilikte tek cuzdan vardir , bunu bilmeyen adamla evlenilmez
İki kere evlendim ikisinde de babam once bana soyledi kizim evlilikte cuzdan tektir , sakin para girmesin araniza diye , sonradan ogrendim ki esimi de kenara cekip baba tavsiyesi vermis , evlilikte cuzdan tek olur diye
Yani hata ustune hata yapmissiniz , bari simdi gonderin evden gitsin esyanin derdine dusmeyin ya babaniza gidin ya da bir is arayin evde kalin ama beraber yasamayin , babaniza da soyleyin bosandiginizi

Konuyu daha net anlamak icin soruyorum: Türkiyede ilk covid hastasi 10 mart da açıklandı. Siz martda boşanmışsiniz. Yani pandemi Türkiye yi bu kadar vurmamis bir zamanda. Neden o evde kalmayi tercih ettiniz?
Bayağı detay vereyim o halde; Boşanma için başvurduk ve 2 ay GB fln sürer diye düşünüyordum. Bu arada ben ev tutup taşınma sürecine girecektim. Bu da bir süreç haliyle.hayatımda ilk defa boşanıyorum karşılıklı talep olmayınca hiçbişey istemeyince adliyede erkene aldırmak isterseniz kaleme başvurun dediler aynı hafta içinde boşanma gerçekleşti.benin derdim bu değil yalnız sizde yargılayacaksınız belki ama ben eşşek gibi çalışıp ev düzenimi bekarken kurdum. Yeniden o düzeni kuracak extra para harcama lüksüm yok

Kendinizi neden böyle saçma bi durumun içine soktunuz? Boşandınız madem gitseydiniz baba evine. Bence siz içten içe belki yürütebiliriz diye kalıyorsunuz o evde. Ama yürümez. 20 lira bırakmayla 30 lira bırakmayla ne kadar idare edeceksiniz? Boşanmışsınız zaten size para bırakma zorunluluğu filan yok. Zaten evde oturuyosunuz niye riske atacaksınız ki babanızı?

Eşyaları bırak babana git diyenlere olmaz diyorsunuz. O zaman eşyalar satilana kadar bekleyin adamla aynı evde. Bunu mu yapmak istiyorsunuz?

Çok teşekkür ederim 1haftadır eşyaları satmak için girişimde bulundum Bi taraftan da kıyamıyorum. Moral bozukluğuda cabası. Dirençli olmaya çalışıyorum. Umarım kıza zamanda düzelir

Yarısını okudum. İşinizi bırakmanız birikmis paranızı kullanmanız sizin hatanız. Benim de bekarken biriktirdiğim bir miktar para var aileme vermistim onlarda şu an.
Geçmişi boşverin zten boşanmışsiniz o zmn ne yaşadığınizin bir önemi yok. Önünüze bakın. Daha hayırlı biri çıkar karşına inşallah

Babamı riske atma durumu şöyle burda evdeyim çünkü ev alışverişini eş yapıyor. Bende 1 aydır düzenli aralıklarla babamın yemeğini ekmeğini onun aracılığıyla gönderiyorum kapıdan verip geliyor. Şimdi gittiğimde dışarı sürekli çıkıp eve gelicem. Benmi yanlış düşünüyorum.

Ben sizi yargılamiyorum. Sadece süreci anlamak için soruyorum. Babaniz belli ki evliliğinizin sallantida olduğunu biliyordu. Mesele tek eşya olsa alıp bir depoya koyulabilirdi. Sizin ailenizi bilmem, ama benim ailem bosanmamdan çok, bosandigim halde ayni adamla ayni evde kaldigima patlar herseyi yazili olarak tutsaydiniz sonradanda gelip satabilirdiniz.sonuc olarak böyle yaşamak yıpratıcı olmalı

Depo olayını da düşündüm ama inanın maddiyat olmayınca olmuyor Bi babam bi ben varım şu anda bu süreci yürütecek ama durumlar malum.

Hayır hakim sordu bişey istememişsin çalışıyomusun dedi evet dedim. Tamam dedi. (çünkü 1 hafta sonra pandemi süreci başladı ve İşyerinin ücretsiz izine çıkarma durumu ortada yoktu)
Keske isteseydin. Maasin hic kesilmese bile. Bunca sorumsuzluğun bedelini biraz odeseydi. Evliyken vermedigini zorla vermek istemese bile odemek zorunda kalsaydi...
Benim dusuncem. Bence babanıza soyleyin. O adamla ayni evde hala kalmak yerine babanizin yanina gidin. Bircok insanin evinde yasli ailesi var. Ve illaki alisveris yapmak zorundalar. Babanizin yardimiyla esyalari koyacak bir yer bulun. Ki babaniz onunla kalmanizdansa bi yer bulacaktir. Yada 2. El esya satan birini getirin eve ne var ne yok ne kadara alirsa satabildiginizi satin. Kalani babanizin evinde sıkıstırın. Kontrat zaten sizde. Oyle bir halledin ki eve gelsin hicbir sey yok gorsun. Gitsin de bakalim annesi ona bakacak mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…