Madem öyle niye babama gideyim mi diye soruyorsunuz? İnsanlar git deyince de tersliyorsunuz. O zaman boşandığınız adamla nikahsız olduğunuz adamla yaşayın aynı evde. 10 tl koysun 20 tl koysun diye bekleyin. Bu cevabı mı istiyorsunuz
Bütün babana git yorumlarını terslemiyorumMadem öyle niye babama gideyim mi diye soruyorsunuz? İnsanlar git deyince de tersliyorsunuz. O zaman boşandığınız adamla nikahsız olduğunuz adamla yaşayın aynı evde. 10 tl koysun 20 tl koysun diye bekleyin. Bu cevabı mı istiyorsunuz
Aslında olmaz demiyorum zaten fikir alma seçeneğime onuda eklemişim. İçim rahat olmadığı için siz her ne kadar dalga geçsenizde pandemi sebebiyle içim tam rahat değil ha şunuda söyliyim ş. Dışı engeli kalktıktan sonra babam memlekete gidecek onuda bekliyorum. Yani derdim burda boşanıp boşanma ma kararsızlığı değil resmi olarak boşandım zaten.Eşyaları bırak babana git diyenlere olmaz diyorsunuz. O zaman eşyalar satilana kadar bekleyin adamla aynı evde. Bunu mu yapmak istiyorsunuz?
Evet aşkı memnu çekiyoruz çekimlere katılmak istermisinizBosanıp aynı evde askı memnu mu cekiyorsunuz arkadasım?Diz cökmeler flaan?
Git babana ,bosandım ben de.
Adam zaten arkandaymıs.
Hala eski esyanın derdine düsmek nedir?
Barısıp evlenirsiniz siz korkarım
Babamı riske atma durumu şöyle burda evdeyim çünkü ev alışverişini eş yapıyor. Bende 1 aydır düzenli aralıklarla babamın yemeğini ekmeğini onun aracılığıyla gönderiyorum kapıdan verip geliyor. Şimdi gittiğimde dışarı sürekli çıkıp eve gelicem. Benmi yanlış düşünüyorum.
Dalga geçmiyoruz ki.Aslında olmaz demiyorum zaten fikir alma seçeneğime onuda eklemişim. İçim rahat olmadığı için siz her ne kadar dalga geçsenizde pandemi sebebiyle içim tam rahat değil ha şunuda söyliyim ş. Dışı engeli kalktıktan sonra babam memlekete gidecek onuda bekliyorum. Yani derdim burda boşanıp boşanma ma kararsızlığı değil resmi olarak boşandım zaten.
kurtulmak için bu şekilde davrandım dediğiniz GB keşke isteseydim.. ama en azından bekarken çalışıp aldığım eşyalarımı kimseye bırakmak istemiyorum.bazı yorumlarda 3 - 5 eşya deniyor.Kıyafet değilki bu 25. 000 değerinde eşyamı niye bırakıyım. Sizin dediğiniz GB yapıcam inşallah kısa sürede satılacak ve ben iş bulana kdar cebime harçlık yapıp en azından babamı riske atmadığım düşüncesi ile geçici olarak idare edicemKeske isteseydin. Maasin hic kesilmese bile. Bunca sorumsuzluğun bedelini biraz odeseydi. Evliyken vermedigini zorla vermek istemese bile odemek zorunda kalsaydi...
Benim dusuncem. Bence babanıza soyleyin. O adamla ayni evde hala kalmak yerine babanizin yanina gidin. Bircok insanin evinde yasli ailesi var. Ve illaki alisveris yapmak zorundalar. Babanizin yardimiyla esyalari koyacak bir yer bulun. Ki babaniz onunla kalmanizdansa bi yer bulacaktir. Yada 2. El esya satan birini getirin eve ne var ne yok ne kadara alirsa satabildiginizi satin. Kalani babanizin evinde sıkıstırın. Kontrat zaten sizde. Oyle bir halledin ki eve gelsin hicbir sey yok gorsun. Gitsin de bakalim annesi ona bakacak mi.
Haketmişim dimi teşekkür ederimçDayak yemişsiniz, dört gün sonra aradılar diye trip atmışsınız ve ev alacağız dediler diye geri dönmüşsünüz. Bana göre mağduriyetiniz burada bitmiş. Babanıza gidip 14 gün kendinizi bi odaya kapatın maskesiz de çıkmayın. Salgın bitince de uygun bir iş bakarsınız.
anliyorum. Bitsin de biran once nolursa olsun demissiniz. Peki o neden sizin yaninizda kaliyor. Siz gitmeseniz bile kontrat sizin ustunuzeyse onun zaten gitmesi gerekir. Almayin eve. Ben eşinizden cok annesine ailesine sinir oldum. Gitsin annesinin evine baksin ordakiler bakalim kac gun bakacak...kurtulmak için bu şekilde davrandım dediğiniz GB keşke isteseydim.. ama en azından bekarken çalışıp aldığım eşyalarımı kimseye bırakmak istemiyorum.bazı yorumlarda 3 - 5 eşya deniyor.Kıyafet değilki bu 25. 000 değerinde eşyamı niye bırakıyım. Sizin dediğiniz GB yapıcam inşallah kısa sürede satılacak ve ben iş bulana kdar cebime harçlık yapıp en azından babamı riske atmadığım düşüncesi ile geçici olarak idare edicem
İyide şehir detayı versem ne olacakki adana Adıyaman bursa desem şunu özet geç ya yorumunuza eklememi yapacaksınızDalga geçmiyoruz ki.
Siz anlatamiyorsunuz bence.
Mesela babanız hangi şehirde, siz hangi sehirdeniz, memleket nere, babanızın memlekete gitmesi ile konunun alakası ne? Bunları ben bilemem.
Yok ilk ayrılık sonrası annesinin maaşı ile ev alındı şu anda o evdeyiz. Yani ev annesinin. Benim gitmem gerekiyorGidecek yeriniz olmasa herkes an
anliyorum. Bitsin de biran once nolursa olsun demissiniz. Peki o neden sizin yaninizda kaliyor. Siz gitmeseniz bile kontrat sizin ustunuzeyse onun zaten gitmesi gerekir. Almayin eve. Ben eşinizden cok annesine ailesine sinir oldum. Gitsin annesinin evine baksin ordakiler bakalim kac gun bakacak...
Bazı şehirlerde giriş çıkış yasağı var ya hani. Sen babanla aynı şehirde isen al onlemini git. Kaç lira yol parası lazım, 500 mu sanki? Babandan iste gerekirseİyide şehir detayı versem ne olacakki adana Adıyaman bursa desem şunu özet geç ya yorumunuza eklememi yapacaksınız
Cebimde para yok anlıyomusunuz kalıp eşyaları satma derdine düşmem o sebepten sizin dediğiniz GB iki kaneoe değil
Yok ilk ayrılık sonrası annesinin maaşı ile ev alındı şu anda o evdeyiz. Yani ev annesinin. Benim gitmem gerekiyor
Evet şimdi haberleri izliyorum 27 mayısta süreç bitiyormuş çok şükür
Yaaa. Internetten bunundugunuz ilden 2. El esya satan kisilerle iletisim kurun. Insallah cabuk satılır. Yine de mumkun oldugunca hizli babanizin yanina dönün. Hastalik eskisi kadar cok degil. Dikkat ederseniz birsey olmaz Allahin izniyle
Ben dalga geçilmeden yapılan yorumcularla yazışıyorum Bi bakın isterseniz tekrar.Konu sahibi söylenen hiçbirşeyi kabul etmyorsunuz.. Aklınızda olan ve bizden duymak istediğinz şeyi söyleyn de söyleyelm size..