- 27 Ağustos 2024
- 365
- 772
-
- Konu Sahibi Sen ne anlatiyon be abla
Bende daha çok böyle düşünüyorum sanırım ya. Karşılıklı akşam kahvelerimiz eksik kalırsa benim huzurum kaçarGecen sene annemle ikimiz tatile ciktik babam yoktu ama uzun degildi 5 gun filan.
Ben normalde tercih etmiyorum ayri gezme, tatil filan.
Anne babamla gidiyor olsam eşim niye gelmesin ki.
Ha şey olabilir bak sebep, sallıyorum ikinizde çalışıyorsunuz. Sen iznini ayarlayamadın iş yerinden, eşin diyor ki "Hayatım ben gideyim".Gecen sene annemle ikimiz tatile ciktik babam yoktu ama uzun degildi 5 gun filan.
Ben normalde tercih etmiyorum ayri gezme, tatil filan.
Anne babamla gidiyor olsam eşim niye gelmesin ki.
Son 5 yılda ne değiştiBen 12 senedir evliyim, bana bu soru bi 5/6 sene once sorulsaydi hayiiiiiir kocam beysiz olmadan tatile gitmek istemem derdim, simdi ozellikle annem ve kiz kardesim ile memlekete cok istiyorum gitmeyi fakat bu sene nasip olmadi. Gecen sene gorumcelerimle (tabi cocuklar dahil) kiz kiza tatile gittik 7 gun kocalar olmadan, cokta guzeldi
Son 5 yılda ne değişti
Gayet de gidilir.Niyetlendik ama gidememiştimBende daha çok böyle düşünüyorum sanırım ya. Karşılıklı akşam kahvelerimiz eksik kalırsa benim huzurum kaçar
Göbeğimiz birlikte kesilmediğine göre ailemizle, arkadaşlarımızla vs tatil programları yapabiliriz.Evett, yine fikrinizi merak ettiğim bir konu ile geldim.
Kim olduğunu söylemeden çok yakın çevremden birinin (kadın), eşini bırakarak ailesiyle sürekli tatile gittiğine tanık oluyorum.
Eşi halinden memnun sanırım, bende sormadım "Eşin bir şey demiyor mu?" diye hem beni ilgilendirmez hem de herkesin kendi hayatı. :)
Kendim bu konuda ne düşünüyorum henüz emin değilim
O sebeple sizlerin fikirlerini merak ettim.
Siz eşinizi bırakıp anne babanızla tatile gider misiniz ya da eşiniz gitsin ister misiniz??
Kesinlikle olmaz, elimde kapı gibi tapusu var. Evliyiz artık biz her yere yapışık ikiz gibi gidip suyunu çıkarmalıyız, kimse diğeri olmadan nefes almamalı ki hayat zindan olsun.Evett, yine fikrinizi merak ettiğim bir konu ile geldim.
Kim olduğunu söylemeden çok yakın çevremden birinin (kadın), eşini bırakarak ailesiyle sürekli tatile gittiğine tanık oluyorum.
Eşi halinden memnun sanırım, bende sormadım "Eşin bir şey demiyor mu?" diye hem beni ilgilendirmez hem de herkesin kendi hayatı. :)
Siz eşinizi bırakıp anne babanızla tatile gider misiniz ya da eşiniz gitsin ister misiniz??
Eş ailesiyle iyiysem ben de giderim değilsem tatilleri denk getirir ikimiz de aynı anda kendi ailemizle oluruz. Benim çok da kafama takip üstüne düşüneceğim bir durum olmaz.Evett, yine fikrinizi merak ettiğim bir konu ile geldim.
Ha şey olabilir bak sebep, sallıyorum ikinizde çalışıyorsunuz. Sen iznini ayarlayamadın iş yerinden, eşin diyor ki "Hayatım ben gideyim".
kv,kp,kaynın, elti, görümce vs topluca gittiler. Sen kalakaldın böyleAy ben delirirdim galiba