Eşle son düzlükte ????acil fikir

sordugum bu ıkı sorunun cevabını asla ama asla vermıyorsunuz
esınızın duzelıcem bırsey yok deyıp bekletmesı gıbı sızde o ıkı sorudan kacınıyorsunuz
tepkı gormekten cekınıyorsanız cekınıyorum deyın bırdaha sormayacagım en azından gormezden gelmeyın yazdıklarımı gordugunuzu bılıyorum

ben 4 sene hiçbir şekilde birlikte olmadık anlamadım ya, 3 sene yazmış hep. 4 yıllık evliymiş zaten
ben mi kaçırdım orasını

ben 4 sene hiçbir şekilde birlikte olmadık anlamadım ya, 3 sene yazmış hep. 4 yıllık evliymiş zaten
ben mi kaçırdım orasını
evet once ne sevısme ne ılıskı asla ama asla olmadı dedı hatta uye arkadas ıkısıde mı ? dıye sordu evet dedı

sonrada ama esım ıftıra atarsa dıye cekınıyorum dedı

bıldıgım bır hıkayeyı anlattım dedım ıspatlayabılırsınız

hemen akabınde ılk 8 ay gayet normal oldu 8 aydan sonra bırden kesıldı dedı

soruyorum ısrarla asla ama asla cevap vermıyor

3 senedir sex yapmaması konusunda ne kadar hakliysaniz ailenize konudan bahsetme hususunda da o kadar haksizsiniz.Direk soylicem kusura bakmayın ama saçmalamıssiniz.Babaya kocanizla sex yapmadığınız söylemek,babanın da duruma eşlik edip kocaya üstü kapalı olarak konuşan bahsetmesi yok artık diorum.Ben olsam size karşı çok daha başka bı tavır takinirdim asla ama asla guvenmezdim.Siz bence çok güvenilmez bı insan ve essiniz.

Eşinize yardım etme isteğiyle duyulan şefkat ile özünüze duyduğunuz acıma hissi arasında sıkışıp kalmışsınız sanırım. Bir yandan umutla düzeleceğini bekliyorsunuz bir yandan da kendinizi yıpratıyorsunuz.
Burada o kadar kişi soruyor noldu da bir anda bitti illa ki Vardır nedeni yardımcı olmaya çalışıyoruz elbette sonunda hayat sizin karar sizin.

başlarda 8 ay varmış. son 3 yıldır ne sevişme ne ilişki ikisi de yokmuş anladığım kadarıyla
ben ard arda okudum yeni girdiğim için, öyle anladim

Kabul etmiyor ki eşim terapisti felan . 4 yıllık evliyiz biz .

başlarda 8 ay varmış. son 3 yıldır ne sevişme ne ilişki ikisi de yokmuş anladığım kadarıyla
ben ard arda okudum yeni girdiğim için, öyle anladim
once 4 yıllık evlıyız hıc asla ılıskı yasamadık dedı
sonrasında ben ıspatlayabılırsınız mahkeme surecınde dedıkten sonra ılk 8 ay oldu dedı ...

konu sahıbı tepkı almaktan cekınıyorsan suan kımsenın sana bır tepkısı olacagını sanmıyorum ne olursa olsun
cunku senınde atladıgın anlatmadıgın bırseyler var arkadasım

Tamam doktordan utanıyor, seven ve bunu cidden isteyen insan ne bileyim netten bi ilaç ya da koca karı tarifi denen şeylere yeltenmez mi, macunlar falan, araştırmaz mı sizinle birlikte yapabileceklerini? Bunları da yapmadıysa bence de eşinizin cinsel tercihi kadınlardan yana değil.

Ailenin bu islere krismasi babanin esine ima yapmasi nekadar hadiszce sizde nasil soylediniz boyle ozel bir konuyu anne babaniz nasil bu konulara karisir ya soktayim. Ayrica cok buyuk sorunlariniz var derdiniz cocukmu yani? Sacmaliklar ust uste ama cok yanlis yapmissiniz ailenize anlatarak ozeliniz yokmudur sizin

bır erkek sertlesme sorunu varsa hıc bırsey olmasa ılac alır gercekten... senelerce oylece kukuman kusu gıbı oturmaz
katılıyorum tercıhı kadınlardan yana degıl... ya da hayatında baska bırı var

Yatak odanızdan ailenize ne yahu? Ailenizin zoruyla mı sevişecek adam sizinle. Senelerdir sorunu kabul etmiyor tedavi olmuyor, sorun yeterince ciddi, aileleri karıştırmaya gerek var mı? Karıştırdınız peki çözüm olacak mı? Adam daha da strese girecek daha çok kaçacak. Bence daha fazla ailenizi bu işe karıştırmayın, eşiniz çözüm arayışına girmezse de herkes yoluna bakar, genceciksiniz böyle evlilik mi olur.

Bence iyi yapmışaınız. Bir ay bir yıl değil ki idare edip şans tanımadın densin. Söylemeniz gerekiyormuş artık

once 4 yıllık evlıyız hıc asla ılıskı yasamadık dedı
sonrasında ben ıspatlayabılırsınız mahkeme surecınde dedıkten sonra ılk 8 ay oldu dedı ...
Canım sanki ilk 8 ay denediler sertleşme olmadı, başarılı olamadılar. Sonrasında da eşi denemeyi bıraktı, konu sahibi de çekindiği için denemeyi teklif edemiyor. İlk 8 ay normal olup, sonrasında bıçak gibi kesilmesi mantıksız.

kesınlıkle bencede oyle konu sahıbı ısrarla bır anda bıcak gıbı kesıldı gayet normaldı dedı

Ay dogruduzgun hic biseye cevap vermiyo ki
kendısıyle ılgılı acaba kendısını suclu mu hıssedıyor ,senın yuzunden boyle olmus derız dıye mı korkuyor, anlayamadım bır turlu

cekınıyorum de bırdaha sormam ama yanıtsız bırakma dedım ona da donus yapmadı

Haklısınız kararsızlık konusunda ama kararsız değilim . Sadece ona son bir şans daha vermek istiyorum evlilik konusunda
Bence bunun son şansı "bir ay içinde eskiye dönüp hayat boyu böyşe devam etmezsen boşanıyoruz" xümlesi ve bunun sonrasında geçecek bir ayda olacaklar. Yerinizde olsam 1 aydan bir gün fazLasını daha vermem bu adama. 3 yıl vermişsiniz zaten daha ne şansı ne zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…