- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi Yalniz dertli
ben 4 sene hiçbir şekilde birlikte olmadık anlamadım ya, 3 sene yazmış hep. 4 yıllık evliymiş zatentamam aılenıze aslında soylemek ıstemedınız,
asla esınızı rencıde de etmedınız buna ınanıyorum
dıyorum kı
neden once 4 sene hıc bır sekılde asla bırlıkte olmadık dedıkten sonra 8 ay bırlıktelıgımız oldu dedınız gerı bunu merak edıyorum bu onemlı bır detay burada sızı tanımıyoruz verdıgınız bılgıyı neden degıstırdıgınız cok onemlı lutfen bu soruma cevap verebılır mısınız
ve o 8. ay bırden bıre kesıldı dedınız o 8. ay yasadıgınız seyın unutulması teknık olarak mumkun degıl o gun sızın evlılıgınızın donum noktası cunku
o mevzuyuda anlatırmısınız rıca etsem
evet once ne sevısme ne ılıskı asla ama asla olmadı dedı hatta uye arkadas ıkısıde mı ? dıye sordu evet dedıben 4 sene hiçbir şekilde birlikte olmadık anlamadım ya, 3 sene yazmış hep. 4 yıllık evliymiş zaten
ben mi kaçırdım orasını
başlarda 8 ay varmış. son 3 yıldır ne sevişme ne ilişki ikisi de yokmuş anladığım kadarıylaevet once ne sevısme ne ılıskı asla ama asla olmadı dedı hatta uye arkadas ıkısıde mı ? dıye sordu evet dedı
sonrada ama esım ıftıra atarsa dıye cekınıyorum dedı
bıldıgım bır hıkayeyı anlattım dedım ıspatlayabılırsınız
hemen akabınde ılk 8 ay gayet normal oldu 8 aydan sonra bırden kesıldı dedı
soruyorum ısrarla asla ama asla cevap vermıyor
Kabul etmiyor ki eşim terapisti felan . 4 yıllık evliyiz biz .
Her ikisi de
once 4 yıllık evlıyız hıc asla ılıskı yasamadık dedıbaşlarda 8 ay varmış. son 3 yıldır ne sevişme ne ilişki ikisi de yokmuş anladığım kadarıyla
ben ard arda okudum yeni girdiğim için, öyle anladim
bır erkek sertlesme sorunu varsa hıc bırsey olmasa ılac alır gercekten... senelerce oylece kukuman kusu gıbı oturmazTamam doktordan utanıyor, seven ve bunu cidden isteyen insan ne bileyim netten bi ilaç ya da koca karı tarifi denen şeylere yeltenmez mi, macunlar falan, araştırmaz mı sizinle birlikte yapabileceklerini? Bunları da yapmadıysa bence de eşinizin cinsel tercihi kadınlardan yana değil.
Bence iyi yapmışaınız. Bir ay bir yıl değil ki idare edip şans tanımadın densin. Söylemeniz gerekiyormuş artıkEvet işte aynen böyle oldu .yani son duzlukteyim . Ben boşanmak istesem aileler sorun ne derlerdi sıradan sebep zannedip kurtarmaya bak ya da tekrar dene diyebilirler di . ailemden saklasam ilerde eş tarafindan suç atılsa ailem beni suçlu bilirlerdi . Ya bilemiyorum kafam çok karışık
Canım sanki ilk 8 ay denediler sertleşme olmadı, başarılı olamadılar. Sonrasında da eşi denemeyi bıraktı, konu sahibi de çekindiği için denemeyi teklif edemiyor. İlk 8 ay normal olup, sonrasında bıçak gibi kesilmesi mantıksız.once 4 yıllık evlıyız hıc asla ılıskı yasamadık dedı
sonrasında ben ıspatlayabılırsınız mahkeme surecınde dedıkten sonra ılk 8 ay oldu dedı ...
Ay dogruduzgun hic biseye cevap vermiyo kiCanım sanki ilk 8 ay denediler sertleşme olmadı, başarılı olamadılar. Sonrasında da eşi denemeyi bıraktı, konu sahibi de çekindiği için denemeyi teklif edemiyor. İlk 8 ay normal olup, sonrasında bıçak gibi kesilmesi mantıksız.
kesınlıkle bencede oyle konu sahıbı ısrarla bır anda bıcak gıbı kesıldı gayet normaldı dedıCanım sanki ilk 8 ay denediler sertleşme olmadı, başarılı olamadılar. Sonrasında da eşi denemeyi bıraktı, konu sahibi de çekindiği için denemeyi teklif edemiyor. İlk 8 ay normal olup, sonrasında bıçak gibi kesilmesi mantıksız.
kendısıyle ılgılı acaba kendısını suclu mu hıssedıyor ,senın yuzunden boyle olmus derız dıye mı korkuyor, anlayamadım bır turluAy dogruduzgun hic biseye cevap vermiyo ki
Bence bunun son şansı "bir ay içinde eskiye dönüp hayat boyu böyşe devam etmezsen boşanıyoruz" xümlesi ve bunun sonrasında geçecek bir ayda olacaklar. Yerinizde olsam 1 aydan bir gün fazLasını daha vermem bu adama. 3 yıl vermişsiniz zaten daha ne şansı ne zamanıHaklısınız kararsızlık konusunda ama kararsız değilim . Sadece ona son bir şans daha vermek istiyorum evlilik konusunda