Eşle son düzlükte ????acil fikir

iyide çocuk istemiyorum demişsiniz ailenize de ben istemiyorum karışmayın deseydiniz..sonuçta sizin sorununuz çocuk olmaması değil birlikte olunmaması,sevişilmemesi...aileye yansıtmak çok çirkin
Adamı tedaviye zorlamanın tek yolu bu kalmış demek ki bu cümle kurulmuş. Konu sahibi olabilecek son taktiği uygulamış. Çocuk için çabalamanın başında mecburen bunun tedavisi yapılacak çünkü

Eşimle 1 yılık evliyiz ve eşimle son 3 aydır cinsel.hayatımız yok .
agustos 2018 de 3 aydır yok demıssınız
ekım 2018 de 6 ay demıssınız
benım mı kafam karısık ? ben mı anlamıyorum tarıhler suan kafamda dönüp duruyor kafam durmus olabılır gercekten dalga gecersenız alınmam

Mrb bayanlar .hemen konuya gireceğim.esimle biz 1 yıldır evliyiz , cogunlukla da tartismali aramiz , yani biz dusunce farkliyiz .ve yaklaşık 6 aydır cinsel hayatımız yok .

Ailene neden anlattın diye çok üzerine gidildi. Bence bu kadar tepki beklemiyordu, o yüzden tepkilerden çekiniyor.
tum eskı konularına baktım 2 ay arayla konu acmıs bırınde 3 aydır yok dıgerınde 6 aydır hıc yok demıs...
tarıhlerle zaman kavramı karısık geldı
bırde esının asırı derecede telefonla ugrastıgını sureklı telefon basında oldugunu soylemıs

Adamin kadin ya da erkek bi sevgilisi var bence, bu olay da heralde o 8 ayin sonunda basladi. Baska da kafa patlatamiycam

Yaklaşık tarihler vermiştir ya, bir iki aylık farkları bu kadar incelememek lazım bence. Bir hafta önce konu açıp kızım 7 yaşında demişimdir, haftaya konu açarım kızım 8 yaşında derim çünkü 2 gün sonra doğum günü var. Ben çok tutarsızlık göremedim

oda dogru...

Neyle suçluyor kadını anlamadım gitti.

ailene soyle cocuktan once dert etmeleri gereken baska seyler var.

boyle evlilik olmaz, once kendi derdinizi cozun, bir cocugun basini yakmayin

Neyle suçluyor kadını anlamadım gitti.
gercekten adam kadını suclamıs durmus ama neyle ılgılı oldugunu yazmamıs. o neyle ılgılı sucluyorsa onunla ılgılı bır mevzu olmus bellı kı ya da adam o mevzuyu bahane edıyor... konu sahıbıde ne oldugunu bılıyor ama nıye bızımle paylasmıyor

konu sahıbını kocası suclu bıle gorse bu sekıdle cezalandırmaya asla hakkı da yok... bellı kı esı tarafında manıpule edılmıs kendısını suclu zannedıyor ben oyle dusundum sızce nasıldır ?

Artı bı de boşanacak olsam , karşı taraf benim hakkımda atacak.titacak kadinligima bile laf edecekelr ?? Neden ben suçlu olayım hiç bir suçum yokken ??
Bütün sayfaları okumadım bakireyseniz doktor raporunu mahkemeye sununca on dakikada boşanırsınız ve karşı taraf da neyin ne olduğunu öğrenir. O zaman raporu yerel gazeteye vermekle tehdit edersiniz bitti gitti. Az güçlü durun. Sizi neyle suçlayabilirler ki.

bende aynı tavsıyeyı verdıkten sonra ılk 8 ay ılıskımız gayet normal oldu sonra bıcak gıbı bır anda kesıldı dedı

Kabul etmiyor ki eşim terapisti felan . 4 yıllık evliyiz biz
4 yıldır evlisiniz ilk 8 ay ilişki yaşadınız sonra tak diye kesildi. Ve 3 senedir de hiçbir tık yok. Bu inanılmaz anormal bir durum. Bence erken geç boşalma ya da ereksiyon sorununun dışında başka problemler olduğunu düşünüyorum.

Severek isteyerek mi evlendiniz? Bunu şunun için soruyorum bir tanıdığımı ailesi bir kızla evlendirdiler kervan yolda düzelsin oğlan yola gelsin diye. Karı koca ilişkileri hiç olmadan boşanmışlar. Eşinizin aklında ya da hayatında başka bir kadın olabilir.

Bir de eşinizin cinsel tercihi de farklı olabilir dedim ya, hiçbir erkek bu kadar uzun süre dayanamaz o ihtiyacı mutlaka bir şekilde gidermesi lazım.

Konu sahibini üzmek istemiyorum ama eşinin başlarda onu suçlaması çocuk istemedi diye, 8 aydan sonra yaklaşmaması paravan evlilik gibi duruyor. Evlenince çocuk yapacaklardı herkesi susturacaklardı, konu sahibi sonradan ne kadar şikayet ederse etsin e çocuğunuz var ya işte denecekti, kimse adamdan şüphelenmeyecekti. Konu sahibini o yüzden suçluyor. Şunu demeniz lazım kadınların tek başına çocuk yapabileceği teknoloji henüz icat edilmedi. Siz de çok sabırlısınız. Cinselliğin olmadığı bir birliktelik evlilik olamaz.

Bu konudaki bi yorumda da aileme söyledim, çünkü beni suçlarsa tarzı bir şey yazmıştı. Yani o neyse, bu üç senelik sessiz kalışın sebebi de o. Bir şeyden çekiniyor, korkuyor.

Tam aynı şeyi düşündüm yazacaktım sizin yorumunuzu gördüm aynen böyle olduğunu düşünüyorum yani ,ilişki yaşarken zoraki tabi çocuk diye diretmiş konu sahibide erken demiş ee tabi zorla yapılan ilişki daha fazla uzatamamış belki o dönemler ilaç kullanmıştır ,şimdi de yapmak istemediğinden hep zaman ver yoluna gitmiş ,bu adam çocuk yaptıktan sonra tamamen keser ilişkiyi ,çocuktan sonra herşey daha da zorlaşır bizden demesi ,bence konu sahibi biraz araştırma yspsın telini filan erkek arkadaşlarıyla muhabbetine baksın belki bişiler bulur
Yada bilmiyorum testesteron hormonu düşük istemiyor yapmak ayy bilemedim yazık ya valla gençlik yılları boşa geçiyor konu sahibinin dilerim çözüm bulunur inşallah paravan evlilik değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…