- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
-
- Konu Sahibi Yalniz dertli
sız bıze olanı bır dosdogru anlatırsanız daha ıyı yardımcı oluruzNormal sıklıkta .ama.su da var , iş boşanma noktasına gelse , her iki tarafta birbirini suçlayıcı konuşacak ve o zaman karşı taraf beni suclasa ne olacak ? Bunu yapan ailelerde var cirkinlesip
Canım senin şuan odaklanman gereken durumNormal sıklıkta .ama.su da var , iş boşanma noktasına gelse , her iki tarafta birbirini suçlayıcı konuşacak ve o zaman karşı taraf beni suclasa ne olacak ? Bunu yapan ailelerde var cirkinlesip
Sebebini bilmiyor .baskı felan dedi bende ne baskısı dedim ses etmediNe aciklama yapiyo bunla ilgili, sebebi neymis, o dönem bisey mi yaşadınız?
Normal sıklıkta .ama.su da var , iş boşanma noktasına gelse , her iki tarafta birbirini suçlayıcı konuşacak ve o zaman karşı taraf beni suclasa ne olacak ? Bunu yapan ailelerde var cirkinlesip
Siz de ailenize ben istemiyorum deseydiniz.Neden adamı ortaya attınız?Böyle bir evlilikten çocuk da yapmayın bir zahmet.Daha kendiniz anlaşamıyorsunuz.Çocuk istemiyorum ben zaten . O yüzden bekledim bunca zaman , ailem böyle büyük bir sorun olduğunu önceden bilmiyordu o yüzden torun diyorlardı.
Aldattığını düşünmüyorum , dün konuşurken bunların hepsini sordum , net bir cevap.gelemdi ya sustu ya da geçiştirdiNormal sıklık nedir? Ayda 1 2 ise normal değil mesela. Hele yeni evlenen bir çiftte ilk aylar normalin de üzerinde olur yani.
8 ay sonra birden mi kesildi? Çat diye bir günde kesildiyse aldatılma hatta bir erkek ile aldatılma ihtimali gelir benim aklıma.
İlac yüzünden olsa, psikolojik olsa falan yani 3 senede 1 kere de mi istemez insan. Fizyolojik olarak mümkün değil bir erkek açısından bu zaten. Eğer size yanaşmıyorsa evde kendi kendine mi hallediyor işini peki? Yok hayır hiç yapmaz derseniz o zaman başka yerde hallediyordur bu doğal ihtiyacını.
Çok net bir boşanma sebebi.
Önceden istemiyorum çocuk felan dedim zaten . Adam kendisi beni suçlar tarzda konusmus gibi ,Siz de ailenize ben istemiyorum deseydiniz.Neden adamı ortaya attınız?Böyle bir evlilikten çocuk da yapmayın bir zahmet.Daha kendiniz anlaşamıyorsunuz.
Bu adamı seviyormusunuz hisleriniz nedirAldattığını düşünmüyorum , dün konuşurken bunların hepsini sordum , net bir cevap.gelemdi ya sustu ya da geçiştirdi
Peki bu paravan evliliği uzmanlar çözebilir mi ? Sebebini felanAilenize anlatmanız hoş olmamış,bu konuda ilerde başınız ağrıya bilir.Esiniz sorunun farkında ve çözüm için çabalamiyorsa ya sizden gizlediği bir şey var ya da sizi sevmiyor.Arkadaslara katılıyorum bana da paravan evlilik gibi geliyor.
Utanıyorum Dr a gitmeye diyor . Onu da sordum sevmiyor musun istemiyor musun beni , insan eşini istemez mi dedim , ne alakası var seviyorum tabi diyor
paravan evlılıgın ne demek oldugunu bılıyor musunuz ?Peki bu paravan evliliği uzmanlar çözebilir mi ? Sebebini felan
Bu adamı seviyormusunuz hisleriniz
Seviyorum aslında, neden cabalamiyor diye de üzülüyorum kızıyorum ama. Orta yolu da bulmak istiyorumBu adamı seviyormusunuz hisleriniz nedir
Ne gibi anlayamadımparavan evlılıgın ne demek oldugunu bılıyor musunuz ?
Birden olduHangi durumdan sonra soğuma oldu peki 3 yıldır cinsel ilişkinizin olmadığını belirtmiştiniz
mesele bırıyle bırlıktedır belkı erkek belkı kadın farketmezNe gibi anlayamadım
Evet öyle yapıyor . Bunu da dedim eşime , sen yıllarımı çaldın dedim , haklısın özür dilerim duzelecem diyorYalnis anlamayin. Sizi kirmak istemem..Esiniz keske bu durumda daha akli basinda davransa ama sizinde saglikli bir evlilik yasamaya hakkiniz var. Sizin hakkiniza giriyor resmen
Bu konuda uzman değilim,paravansa, bu kişinin cinsel tercihi uzmanla çözülecek bir şey değil Eşinizin zaten çözmek gibi bir isteği yok sürekli oyalama taktiği uyguluyor.Peki bu paravan evliliği uzmanlar çözebilir mi ? Sebebini felan
esınızde tutturmus bır duzelıcem 3 bucuk senedır... duzeleceksen duzel be adam deseydınız keskeEvet öyle yapıyor . Bunu da dedim eşime , sen yıllarımı çaldın dedim , haklısın özür dilerim duzelecem diyor
Haklısınız kararsızlık konusunda ama kararsız değilim . Sadece ona son bir şans daha vermek istiyorum evlilik konusundamesele bırıyle bırlıktedır belkı erkek belkı kadın farketmez
ama dısarıdan sızınle duzgun bır hayatı varmıs gıbı gorunmek ıcın evlenır
buna paravan evlılık denır
bunu uzmanlar nasıl anlasın anlayamaz
ılk 8 ay hersey yolundaydı dedınız
ama oncesınde ılk 4 sene hıcbırsey yasamadık demıstınız
sız boyle kararsız kalırsanız esınız her turlu seyıde soyler ben yaklastım o ıstemedı dıye