Eşle son düzlükte ????acil fikir

Normal sıklıkta .ama.su da var , iş boşanma noktasına gelse , her iki tarafta birbirini suçlayıcı konuşacak ve o zaman karşı taraf beni suclasa ne olacak ? Bunu yapan ailelerde var cirkinlesip
sız bıze olanı bır dosdogru anlatırsanız daha ıyı yardımcı oluruz
once 4 yıl boyunca hıc olmadı dedınız
sonra ılk 8 ay normal sıklıkta oldu dedınız bunuda ben bır avukatla gorusun doktor muayenesıyle falan ortaya cıkıyor dedıkden sonra dedınız
sımdıde benı suclarsa ne olacak dıyorsunuz

bırsey olmus bellı ... ne oldu ,ne olduktan sonra oyle oldu bır hatırlamaya calısın lutfen

Normal sıklıkta .ama.su da var , iş boşanma noktasına gelse , her iki tarafta birbirini suçlayıcı konuşacak ve o zaman karşı taraf beni suclasa ne olacak ? Bunu yapan ailelerde var cirkinlesip
Canım senin şuan odaklanman gereken durum
Eşini karşına alıp konuşman
Bu durum bu şekilde devam ettiği sürece senin bazı kararlar alacağını anlatman
Eşin ikna olup doktora giderse ki bu durum cinsel terapistlerle çözülüyor , (eğer farklı bir eğilimi yok ise)
İşte ozaman yani birşeyler çözülürse evliliğini kurtarıp kaldığı yerden cinselliğinizi de yaşamaya devam edersiniz
Ama yok eşin kabul edip yanaşmıyor ve hala zaman istiyorsa ozaman boşanmaya odaklanırsın

Normal sıklık nedir? Ayda 1 2 ise normal değil mesela. Hele yeni evlenen bir çiftte ilk aylar normalin de üzerinde olur yani.
8 ay sonra birden mi kesildi? Çat diye bir günde kesildiyse aldatılma hatta bir erkek ile aldatılma ihtimali gelir benim aklıma.
İlac yüzünden olsa, psikolojik olsa falan yani 3 senede 1 kere de mi istemez insan. Fizyolojik olarak mümkün değil bir erkek açısından bu zaten. Eğer size yanaşmıyorsa evde kendi kendine mi hallediyor işini peki? Yok hayır hiç yapmaz derseniz o zaman başka yerde hallediyordur bu doğal ihtiyacını.
Çok net bir boşanma sebebi.

Aldattığını düşünmüyorum , dün konuşurken bunların hepsini sordum , net bir cevap.gelemdi ya sustu ya da geçiştirdi

Peki bu paravan evliliği uzmanlar çözebilir mi ? Sebebini felan

Ne gibi anlayamadım
mesele bırıyle bırlıktedır belkı erkek belkı kadın farketmez
ama dısarıdan sızınle duzgun bır hayatı varmıs gıbı gorunmek ıcın evlenır
buna paravan evlılık denır
bunu uzmanlar nasıl anlasın anlayamaz

ılk 8 ay hersey yolundaydı dedınız
ama oncesınde ılk 4 sene hıcbırsey yasamadık demıstınız
sız boyle kararsız kalırsanız esınız her turlu seyıde soyler ben yaklastım o ıstemedı dıye

Evet öyle yapıyor . Bunu da dedim eşime , sen yıllarımı çaldın dedim , haklısın özür dilerim duzelecem diyor
esınızde tutturmus bır duzelıcem 3 bucuk senedır... duzeleceksen duzel be adam deseydınız keske

Haklısınız kararsızlık konusunda ama kararsız değilim . Sadece ona son bir şans daha vermek istiyorum evlilik konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…