- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
-
- Konu Sahibi Yalniz dertli
Aileler konusunda yorumunuz tamamen benim anlattığım şekilde gelişti .siz anlamissiniz ne demek istediğimi ana fikri . Bende zaten son bir çaba olarak ve de sakladığı birşey mi var onu anlamak için .Aileler evliliğin üstünden uzun süre geçince torun taleplerini şakayla karışık söyleyebilirler. Babada belki o şekilde söylemiş konudaki çiftin bu konuyla ilgili yarası olunca da gergin bir konuşmaya dönmüştür belki.
Ayrıca konu sahibinin 3.5 yıldır hiç bir şekilde birliktelik yaşamaması, eşini tedavi için ikna edememesi yüzünden evliliği bitme noktasına gelmiş. Bu noktada annesine boşanma isteğinin sebebini çıtlatmasında bir sakınca görmedim ben. Normal giden bir evlilikte fantezilerini anlatmış yada haftalık skorlarını söylemiş gibi muamele görmesi, eleştirilmesi doğru değil bana göre.
Y Yalniz dertli sizin evliliğinizin konuşarak yada eşinin keyfini bekleyecek durumu kalmamış artık. Harekete geçip boşanma talebini iletmen daha doğru bir adım olur. Doktora gitmeyi de belki o şekilde kabul eder eşin. Son bir çaba için niyetlisin anladığım kadarıyla.
Baktın seni hala oyalıyor kendine daha fazla yazık etme derim. Adamın evliliği için hiç bir çabası, adımı yok. Vicdan yapacağın bir durumda yok ortada.
Paravan evlilik mi nedir mevzu anlamak için de diye diretiyorum belki de bilmiyorum çok moralim bozukTam aynı şeyi düşündüm yazacaktım sizin yorumunuzu gördüm aynen böyle olduğunu düşünüyorum yani ,ilişki yaşarken zoraki tabi çocuk diye diretmiş konu sahibide erken demiş ee tabi zorla yapılan ilişki daha fazla uzatamamış belki o dönemler ilaç kullanmıştır ,şimdi de yapmak istemediğinden hep zaman ver yoluna gitmiş ,bu adam çocuk yaptıktan sonra tamamen keser ilişkiyi ,çocuktan sonra herşey daha da zorlaşır bizden demesi ,bence konu sahibi biraz araştırma yspsın telini filan erkek arkadaşlarıyla muhabbetine baksın belki bişiler bulur
Yada bilmiyorum testesteron hormonu düşük istemiyor yapmak ayy bilemedim yazık ya valla gençlik yılları boşa geçiyor konu sahibinin dilerim çözüm bulunur inşallah paravan evlilik değildir
Aileler evliliğin üstünden uzun süre geçince torun taleplerini şakayla karışık söyleyebilirler. Babada belki o şekilde söylemiş konudaki çiftin bu konuyla ilgili yarası olunca da gergin bir konuşmaya dönmüştür belki.
Ayrıca konu sahibinin 3.5 yıldır hiç bir şekilde birliktelik yaşamaması, eşini tedavi için ikna edememesi yüzünden evliliği bitme noktasına gelmiş. Bu noktada annesine boşanma isteğinin sebebini çıtlatmasında bir sakınca görmedim ben. Normal giden bir evlilikte fantezilerini anlatmış yada haftalık skorlarını söylemiş gibi muamele görmesi, eleştirilmesi doğru değil bana göre.
Y Yalniz dertli sizin evliliğinizin konuşarak yada eşinin keyfini bekleyecek durumu kalmamış artık. Harekete geçip boşanma talebini iletmen daha doğru bir adım olur. Doktora gitmeyi de belki o şekilde kabul eder eşin. Son bir çaba için niyetlisin anladığım kadarıyla.
Baktın seni hala oyalıyor kendine daha fazla yazık etme derim. Adamın evliliği için hiç bir çabası, adımı yok. Vicdan yapacağın bir durumda yok ortada.
Bence iyi olmuş 3 yıl yahu 3 yıl, olmayacaksa bitsin bu iş....Kadın belli cirpinmis ama olmamışKaç yıllık evlisiniz? Bence ailenize bahsetmeniz hoş olmamış çocuk konusu biraz hassas ailelerin müdahale etmesini doğru bulmuyorum.
Doktordan önce çift terapisine başlayabilirsiniz.
Zaten bu güne kadar ben hicbirseyime karıştırmayın ki ailemi . Onlarda ses etmediler . Eşim ailesine söylemediğini nerden bileyim herseyimizi . Bu sorun bende olaydı eminim ki erkekler söylerlerdi annesine hatta benim aileme varana kadar , bir kadın olarak ben çoktan rencide edilmiştir. Ben yine de sabrettim bile bu zamana kadarsanırım aileniz sizi sıkıştırmasın diye eşinizi atmışsınız önlerine. tamam eşinizde sıkıntı var ama kayınpederine karşı rencide etmek hoş mu ?
bir erkek karısı için kendi annesin bu özeli anlatsa hoş olur mu misal ?
sizin yaptığınızın da farkı yok.
ayrıca çocuk çok hassas bir konu. ailenizi susturmanız gerekirdi, bu bizim özelimiz, hazır olunca olacaktır şeklinde.
Paravan evlilik mi nedir mevzu anlamak için de diye diretiyorum belki de bilmiyorum çok moralim bozuk
Yani tedavi olması imkansız mı diyorsunuz ? Ya da olunca ne değişecek mi diyorsunuz ?Tedavi tedavi diyip duruyoruz da ortada tedavi edilebilecek bir durum da olmayabilir. Doktor aseksüel birini düzeltemez veya eşcinsel birini kadınlara ilgi duysun diye yönlendiremez.
Hormon dengesi çok bozuksa (testesteron düşüklüğü) takviye yapabilirler veya alternatif yollara gidebilirler.
Tabi bu gittikçe bozulan bir cinsel yaşamda geçerli, başından beridir yoksa farklı şeyler düşünüyorum maalesef.
Evet cirpindim çok çabaladımBence iyi olmuş 3 yıl yahu 3 yıl, olmayacaksa bitsin bu iş....Kadın belli cirpinmis ama olmamış
Zaten bu güne kadar ben hicbirseyime karıştırmayın ki ailemi . Onlarda ses etmediler . Eşim ailesine söylemediğini nerden bileyim herseyimizi . Bu sorun bende olaydı eminim ki erkekler söylerlerdi annesine hatta benim aileme varana kadar , bir kadın olarak ben çoktan rencide edilmiştir. Ben yine de sabrettim bile bu zamana kadar
Evet açıklamak zorunda bıraktı . Çocuk istemiyorum zaten ben . Konunun patlamasının sebebi , çocuk diye ttturmasiydi. Peki ben aileme boşanma sebebi olarak derken bile utanırım . Ne kadar anlayışlı olurlar onu da bilememParavan evliliği olma ihtimali yüksek (90%+)
Bir dönem cinsel yaşantınız olsa ve sonradan azalsa sağlık sorunu derdim de başından beridir yok.
Sorunu kendisi çok iyi biliyor aslında, düzelmesini beklemiyor diye tahmin ediyorum.
Ya aseksüel ya eğilimleri farklı ya da başka birşey.
İlla homoseksüel olmasına gerek yok yani.
Arkadaşların çocuk konusundaki görüşlerine katılıyorum, bu ortamda çocuk yapılamaz.
Bu bahsettiğiniz zaten boşanma sebebi, aslında başından beridir bir kandırma var. Bu vakte kadar evliliği niye iptal ettirmeye çalışmadınız anlamadım ama şu noktada boşanma detaylarını konuşun.
Sizi suçlamaya cüret ederek (komedi) kendisi ilk taşı atmış, o noktada sizi açıklamak durumunda bırakmış.
Ben sizi suçlamıyorum bu konuda.
Eşiniz sizi suçlamasa gidip anne babanıza anlatmayın diyeceğim de bu tip durumlarda susup oturmak insanı haklıyken haksız duruma düşürüyor.
Ne yazık ki paravan olduğunu ben de düşünüyorum, normalde daha evvelden bitmesi gerekirdi.