Eşle son düzlükte ????acil fikir

Seviyorum aslında, neden cabalamiyor diye de üzülüyorum kızıyorum ama. Orta yolu da bulmak istiyorum
Olaya hala çözümsüz gibi bakmıyorsunuz bakamıyorsunuz çok uzun bi zaman geçmiş hala farkında değilsiniz bu adamın bu durumu çözmeyecek olmasına bi erkek bu durumu çok kolay onur meselesi yapar daha siz anlamadan çözmeye çalışır adamın size yaptığı haksızlık tanına kar kalıyor umrunda bile değil yalan dan üzülüyormuş gibi yapıyo ama bence sakladığı neyse bu durum ortaya çıkmasın diye sizi oyalıyor

Olaya hala çözümsüz gibi bakmıyorsunuz bakamıyorsunuz çok uzun bi zaman geçmiş hala farkında değilsiniz bu adamın bu durumu çözmeyecek olmasına bi erkek bu durumu çok kolay onur meselesi yapar daha siz anlamadan çözmeye çalışır adamın size yaptığı haksızlık tanına kar kalıyor umrunda bile değil yalan dan üzülüyormuş gibi yapıyo ama bence sakladığı neyse bu durum ortaya çıkmasın diye sizi oyalıyor
Evet bende aynen böyle düşünüyorum , sakladığı bişey var gibi geliyor

Aldattığını düşünmüyorum , dün konuşurken bunların hepsini sordum , net bir cevap.gelemdi ya sustu ya da geçiştirdi

Boşanma avukatı ile görüşmenizi tavsiye ederim. 3 sene hiçbir cinsel temasta bulunmayan ve bunu çözmeye dahi çalışmayan eş kusurlu kabul edilir. 'Ya karşı taraf da çirkinleşirse?' gibi çekincelerinizin olduğunu yazmıştınız bir başka mesajınızda ama bu sebep yüzünden boşanan çok insan var. Avukat sizi gerekli olabilecek delil, rapor gibi konularda yönlendirecektir

Uzmandan destek almadığını belirtirse tercihine saygı duyup elveda dersin o da sana saygı duysun. Bunca zaman fırsat tanımışsın. Ama severek evlendiysen ve beklemek istiyorsan değişeceğine dair inancın da varsa karar senin kararın. Elbette altında yatan bir şey vardır. Hastalık olabilir psikolojik olabilir mutlaka bir sebep olmalı. Peki siz yaklaştığınızda nasıl tepki veriyor dokunmak sarılmak erkekleri genelde harekete geçirir 🙄
Sarılıyor , beni itmiyor ki , kirkiyor da ama ilerlemiyor sonucu , bu sefer de o kırılıyor gururu inciniyor üzülüyor ,tekrar başarısız olacak diye de yanaşmıyor

Haklısınız kararsızlık konusunda ama kararsız değilim . Sadece ona son bir şans daha vermek istiyorum evlilik konusunda
ama hıc bır turlu yanıt alamıyoruz sızden ...boyle olunca bızlere soylemeye cekındıgınız sey ne olabılır dıye dusunmeden edemıyoruz
neden 4 yıl hıc bırsey yasamadık dedıkten sonra, ben esınız sızı suclarsa ıspatlayabılırsınız demem uzerıne ılk 8 ay yasadık dedınız mesela...
burada sıze yardımcı olmak ıcın varız, cekınecegınız bırsey yok kendı adıma yargılamayacagıma soz verıyorum

sız bılmeyeceksınız de kım bılecek avukat da soracak hakım de herkes soracak 8. ayda ne oldu dıye
ne olursa olsun bu adamın sızı cezalandırma yontemıyse dogru degıl sorunları cozmek ıstemelıydı esınızın yanlıs davrandıgı gercegını degıstırmeyecek
ama hatırlamaya calısırsanız sızın ıcın daha ıyı olur
Y Yalniz dertli

Son düzenleme:
Evet bende aynen böyle düşünüyorum , sakladığı bişey var gibi geliyor
Doktora gitse durum ortaya çıkacak siz ne kadar dayanırsanız gittiği yere kadar gitsin diyor gözünü Korkutun son bir ay başka bekleyecek zamanım yok deyin ne kaybetçeksiniz ki sizi umursamayan kendisi için sizi bu saçma duruma mahkum eden adamımı
Hastalık olur öyle kaybeder cinsel arzusunu anlarımda bu adam bu fedakarlığı asla haketmiyor
Açıkça deyin son bir ay değiştin tedavi oldun oldun yoksa kendine avukat ara deyin

ılıskı sırasında yetersızsın kucuk falan mı dedınız mesela ? bundan da etkılenıyor erkekler boyle bırsey mı oldu
tekrar basarısız olmaktan korktugu ıcın yaklasmıyor dedınız ya

Sarılıyor , beni itmiyor ki , kirkiyor da ama ilerlemiyor sonucu , bu sefer de o kırılıyor gururu inciniyor üzülüyor ,tekrar başarısız olacak diye de yanaşmıyor
Buradan anladığım kadarıyla sertleşme sorunu var yani. Bununla ilgili yazılar okuyabilirsiniz eşinizle birlikte düzelecek bir sıkıntı olduğunu anlatırsınız ama şimdiye kadar yapmışsınızdır diye düşünmek istiyorum. Bu utanılacak bir sey değil sağlıklı bir ilişki için yapılması gerekenler doktora gidecek enişteye yol göründü

Merhaba hanımlar . Daha öncede de açmıştım bu konuyu . Eşimle cinsel hayatımız hiç yoktu kaç senedir , ve ben bu konuda hep fikir soruyordum buraya . Eşim hiç bahsetmiyor bu konudan rahatsız olmuyor fakat ailesi arkadaşları gibi normal konularda da tartisiyordu benimle diye . Neyse suanki gelinen son nokta , benim ailem torun felan konu açmaya başladı, ben sorun bende değil felan dedim . Ailem Dr a gidin geç bile kaldınız dedi . Eşim de en sonunda ben yokken, babam torun olsun diye damadiyla sohbet ederek kırmadan konuşurken eşim de kızın ilk zaman istemedi şimdide olmayiverdi demis , fakat bizim karı koca hayatimiz bile yok aslında uzun zamandır , eşim de beni suçlar tarzda konuşunca babama , bende asıl konuyu üstü kapalı anlattım , annem daha detaylı anlatmış babama . Ve babam ailem biliyor artık , eşime Dr gidelim diyorum Fakat eşim bu konuda gitmiyor , ailemin bildiğini bilmiyor ama . Babamda sürekli soruyor bana Dr a gittiniz mi randevu aldınız mı diye . Eşim hala yaklasmiyor Dr işine ? İyi yaklaşarak konuşuyorum eşimle fakat o Dr ne yapacak diyor utaniyorum zaman ver diyor ? Ama ben o zamanı 3 yıldır veriyorum ama eşim onemsemedi bile şimdiye kadar .herşey normalmiş gibi yaşadı . Bişey mi saklıyor yoksa Neden Dr a gitmek istemiyor olabilir ??? Kafayı yiyecem düşünmekten , ikna olmuyor , ikimiz basaracaz diyor adam gitmiyor , ama ailem artık söyleyecek yüzüne o zaman daha da karışacak ortalık. Bu adam niye Dr a gitmek istemez?? Acil fikir verin .saolun
Burada tek sorun çocuk mu? Allah aşkına bir kendinize gelin, bu adam çocuk istese de yapmayın. Bir erkeğin karısına cinsel olarak bu kadar uzak olması çok anormal bir durum. Ayrıca ailenizin konunun bu kadar içinde olması da tüy dikmiş herseye.

adam bu sorunla senelerdır yasamak yerıne bence coktan doktora gıderdı konu sahıbının haberı bıle olmazdı
daha once ılıskı yasamıs olmasına ragmen suan doktora gıtmeye gerek duymuyorsa akıla sadece bır sebep gelıyor

iyide çocuk istemiyorum demişsiniz ailenize de ben istemiyorum karışmayın deseydiniz..sonuçta sizin sorununuz çocuk olmaması değil birlikte olunmaması,sevişilmemesi...aileye yansıtmak çok çirkin

Anladığım kadarıyla eşinizde sertleşme problemi var ve sürekli başarısız olmaktan korkuyor durum bu bence
Bunun yanı sıra testesteron hormonu da düşüktür ve bu da isteksizlik yapıyodur
Hepsi birlikte seyreden şeyler bunların

sağlıklı bir erkeğin evlilikte 3 sene ilişkiye girmemesi asla normal bir şey değil siz de farkındasınız. hastalık vs dışında 3 ay bile normal değil. aileye bu şekilde anlatılması zaten baştan yanlış oraya hiç girmiyorum artık. yani doktora gitmeyi neden utanılacak bir şey gibi görüyor orasını anlamadım. hele ki erkekler için çok önemlidir bu, yani bir hafta bile cinsellik istemeyişi ya da sertleşmemesi psikolojik olarak fazlaca etkiler ve birden kesildiyse ne oluyor diye bir sorgular. 3 sene boyunca adım atmıyor oluşunu ben de paravan evliliğe bağladım. peki siz bunca sene nasıl dayandınız? sadece cinsel istek olarak dayanmaktan da bahsetmiyorum. bu bir kadın için de çok onur kırıcı bir şey.
ben olsam ve böyle bir durum yaşasam -bu kadar bekleyemezdim de- alır eşimi karşıma, bu hafta doktora gitmezsen, çözüm bulmaya çalışmazsan ben yokum. ya beni arzulamıyorsun ya da belli ki bir hastalık söz konusu. kararını ver artık derdim.

Anladığım kadarıyla eşinizde sertleşme problemi var ve sürekli başarısız olmaktan korkuyor durum bu bence
Bunun yanı sıra testesteron hormonu da düşüktür ve bu da isteksizlik yapıyodur
Hepsi birlikte seyreden şeyler bunların
Anladım
sağlıklı bir erkeğin evlilikte 3 sene ilişkiye girmemesi asla normal bir şey değil siz de farkındasınız. hastalık vs dışında 3 ay bile normal değil. aileye bu şekilde anlatılması zaten baştan yanlış oraya hiç girmiyorum artık. yani doktora gitmeyi neden utanılacak bir şey gibi görüyor orasını anlamadım. hele ki erkekler için çok önemlidir bu, yani bir hafta bile cinsellik istemeyişi ya da sertleşmemesi psikolojik olarak fazlaca etkiler ve birden kesildiyse ne oluyor diye bir sorgular. 3 sene boyunca adım atmıyor oluşunu ben de paravan evliliğe bağladım. peki siz bunca sene nasıl dayandınız? sadece cinsel istek olarak dayanmaktan da bahsetmiyorum. bu bir kadın için de çok onur kırıcı bir şey.
ben olsam ve böyle bir durum yaşasam -bu kadar bekleyemezdim de- alır eşimi karşıma, bu hafta doktora gitmezsen, çözüm bulmaya çalışmazsan ben yokum. ya beni arzulamıyorsun ya da belli ki bir hastalık söz konusu. kararını ver artık derdim.
Aileme söylemek istemezdim zaten ama elimde değil istemeden oldu ne yaapbilrim , çok üzgünüm ve utancim çok fazla zaten bu konuda :KK43:

tamam aılenıze aslında soylemek ıstemedınız,
asla esınızı rencıde de etmedınız buna ınanıyorum

dıyorum kı
neden once 4 sene hıc bır sekılde asla bırlıkte olmadık dedıkten sonra 8 ay bırlıktelıgımız oldu dedınız gerı bunu merak edıyorum bu onemlı bır detay burada sızı tanımıyoruz verdıgınız bılgıyı neden degıstırdıgınız cok onemlı lutfen bu soruma cevap verebılır mısınız

ve o 8. ay bırden bıre kesıldı dedınız o 8. ay yasadıgınız seyın unutulması teknık olarak mumkun degıl o gun sızın evlılıgınızın donum noktası cunku
o mevzuyuda anlatırmısınız rıca etsem

Anladım

Aileme söylemek istemezdim zaten ama elimde değil istemeden oldu ne yaapbilrim , çok üzgünüm ve utancim çok fazla zaten bu konuda :KK43:
ben aileye söylemek üzerinde durmadım, çünkü arkadaşlar yeterince söylemişler
sen aileyi filan bir kenara koy şimdi, ben 2 buçuk yıldır evliyim. regl ya da herhangi hastalık dışında bir iki hafta ilişkiye girmek istememesi söz konusu olsa sıkıntıdan sıkıntıya girerim ne oluyor diye. 4 yıllık eşin, artık utanma filan olmamalı, açık açık konuş. yoksa olan sana olacak.

Merhaba hanımlar . Daha öncede de açmıştım bu konuyu . Eşimle cinsel hayatımız hiç yoktu kaç senedir , ve ben bu konuda hep fikir soruyordum buraya . Eşim hiç bahsetmiyor bu konudan rahatsız olmuyor fakat ailesi arkadaşları gibi normal konularda da tartisiyordu benimle diye . Neyse suanki gelinen son nokta , benim ailem torun felan konu açmaya başladı, ben sorun bende değil felan dedim . Ailem Dr a gidin geç bile kaldınız dedi . Eşim de en sonunda ben yokken, babam torun olsun diye damadiyla sohbet ederek kırmadan konuşurken eşim de kızın ilk zaman istemedi şimdide olmayiverdi demis , fakat bizim karı koca hayatimiz bile yok aslında uzun zamandır , eşim de beni suçlar tarzda konuşunca babama , bende asıl konuyu üstü kapalı anlattım , annem daha detaylı anlatmış babama . Ve babam ailem biliyor artık , eşime Dr gidelim diyorum Fakat eşim bu konuda gitmiyor , ailemin bildiğini bilmiyor ama . Babamda sürekli soruyor bana Dr a gittiniz mi randevu aldınız mı diye . Eşim hala yaklasmiyor Dr işine ? İyi yaklaşarak konuşuyorum eşimle fakat o Dr ne yapacak diyor utaniyorum zaman ver diyor ? Ama ben o zamanı 3 yıldır veriyorum ama eşim onemsemedi bile şimdiye kadar .herşey normalmiş gibi yaşadı . Bişey mi saklıyor yoksa Neden Dr a gitmek istemiyor olabilir ??? Kafayı yiyecem düşünmekten , ikna olmuyor , ikimiz basaracaz diyor adam gitmiyor , ama ailem artık söyleyecek yüzüne o zaman daha da karışacak ortalık. Bu adam niye Dr a gitmek istemez?? Acil fikir verin .saolun
Bence 3 yıl çok uzun bir süre, sorunu çözmeye gönlü olan adım atardı. Sizin suyunuz kaynamış, aileniz de arkanızdaysa boşanmak en gerçekçi ve kolay çözüm. Gerekçeniz de gayet makul, çocuk istiyorum doktora gitmiyor. Kendi sağlığınızın yerinde olduğunu ispatladığınız bir rapor, bir kaç watsap yazışması delil olarak yeterli

X