Eşle son düzlükte ????acil fikir

Bende o yüzden Dr diye diretiyorum .

Acaba kadınlara ilgi duymuyor mu ? Bu şekil evlilik yapan çok maalesef
Bazı kadınlar nasıl cinsellikten çok uzaklarsa öyle erkekler de var. Bazen hiçbir problemleri olmuyor doğuştan ‘aseksüel’ olanlar var. Nasıl gay lez vs varsa aseksüeller de var Yani cinsel anlamda zayıf ya da ilgisiz her erkek gay değildir.

Öyle değil saçmalama diyor bana .
Başta iyiydi, çünkü çocuk yapıp yaftadan kurtulacaktı. Baktı olmuyor bıraktı. Sizce bunu kabul eder mi? Bi ara tele çok düşkün demişsiniz. Kiminle konuşuyor, yazışmalarda atıyorum Ahmetle olan yazışmalarını okudunuz mu? İlla el kol, hareketi ya da kıyafet merakı olmak zorunda değil ki, zaten eğiliminde pasif değilse olmaz da.

Yıllardır cinsellik yoksa neden hala evlisiniz?
evliliğin belli başlı paylaşımları vardır, cinsellik bunlardan biri.
Böyle bir adamdan bir de çocuk düşünüyorsunuz.
Cinsel olarak size iyi gelmeyen sizi tatmin etmeyen birine ömrünüzü harcamak zorunda değilsiniz. Cinsellik doğru şekilde yaşanınca çok güzel bişey hanımlar

Kuzum yanlış okumuşsun. Arka arkaya yeni okuyunca net oluyor. 4 yıldır evliyiz, son 3 yıldır hiç yakınlaşma olmuyor dedi konu sahibi başından beri. Sevişme de birleşme de olmadı diye son 3 yılı söyledi, evliliğin başından beri değil.

Bence adam aseksüel bu arada.

Ya üç yıl boyunca sevişmeyen bir adam cok kötu yanı, dusunemedim. Boşuna sabretmişsiniz bence bunca zaman, saglıklı bir erkek bir aydan fazla duramaz bence, bir ay bile fazla ama yani maksimum diyorum. Buyuk bir sıkıntı olduğu açık. Hiç öpüşmüyor mu bıle yani öpüşünce hani orada bir hareketlenme olur falan :/ Doktora gitmemek ne yani, hayat boyu böyle mi yaşayacak, kendisi de bu durumdan utanıyor ki bence doktora gidip sorunu anlatmaya cekınıyor babanız sorduğunda sizin üstünüze atıyor falan. Açık açık konuşmak dısında baska yapacak hıcbır sey yok su an.

e hanı 4 yıl boyunca hıc bırsey olmadı dıyordunuz ?
Biz evleneli 4 yıl oldu , ilk 8 ay cinsel hayatımız vardı bir şekilde , daha sonra olmadı , eşim denedi bir kaç kez olmadı ve bı daha da denemedi , ben yaklassam da ve Dr a git desemde kabul etmedi zaman istedi felan . Bu 8 ayın sonunda da , öyle çok etkileyecek kadar ciddi bişi yaşamadık , benim bildiğim eşimde yaşamadı (ki yaşasa bile bu kadar zaman bu durumu görmezden gelmesini gerektiri mi ona malum) . Benim kafamı kurcalayan şey , ve sizden de fikir almak istemem , acaba bu adam o dönemde de ,cinsel gücü artırıcı ilaçlarla bana yaklaşıyordu da , sonra almayı bırakınca mi böyle oldu ? Olabilir mi kandirabilir mi diye ?? ( Ki ben 8. Ayın sonrası bı dönemde yakaladım çantasinda, ben sorunca belki etkisi olur diye kullandım felan gibi şeyler saçmaladı ) Diyeceksiniz ki insan kocasının o ilacı aldığını yakalamaz mi bilmez mi , saklayan insan saklıyor malesef ... aldattığını düşünmüyorum soracak olursanız .. Allah razı olsun hepinizden ,yardımcı olmaya çalışıyorsunuz farkındayım .

Doktora gitmenin yanında cinsel terapiste de gidin derim.
İkisi birlikte daha iyi sonuç verir.
Bakalım gidecek mi terapiste . Şimdilik urologa gidecek once

bu dedıgınızde olabılır evet belkı ılacla zorlamıstır kendı kendısını sırf olsun dıye ...
fakat eger oyleyse bunu yıne yapmazmıydı ? evlılıgını rıske atmaz ılac kullanmaya devam ederdı nıye bıraksın degıl mı

o yuzden baska bırsey var

tabı canım ılac alsa aldıgını nereden bıleceksınız eve gelmeden once alır eve gelır ılacıda ıs yerınde veya aracta bır yerde bırakır hergun sahıp oldugu herseyı kurcalayacak degılsınız haberınız bıle olmaz aldıgı ılactan
bu sebeple ıstese ılac alır ve ılacla devam ettırırdı rahat rahat onuda yapmıyor ıstemıyor
sıze senı sevıyorum da dıyor ayrılmakta ıstemıyor cunku gorunurde duzgun bır evlılıgı varmıs gıbı gostermek ıstıyor

İlk aylar ilaç almış olma ihtimali göz ardı edilemez bence. Pek çok ilaç uzun vadeli kullanıldığında vücutta direnç geliştirir ve bir süre etkisini kaybeder. Ağrı kesiciler bunun en belirgin örneğidir. Bahsettiğiniz tarz ilaçların böyle bir durumu var mı bilmiyorum ama ilaçları çantasında bulduğunuz kullandığını bildiğiniz halde size hiç yaklaşmaması buna işaret olabilir.

Bende zaten bı hayat boyu bu ilacı neden nasıl kullanacak olmaz diye inat ediyorum eşime ,Dr a bı gidelim diye

Yine sakladığı birşey olduğu noktaya varıyoruz dimi ??? Bende Dr konusunda bu yzuden ısrar ediyorum ,ortaya çıksın diye .. yanlış mı yapıyorum acaba bu israrda?? Değilse nasıl emin olacağım diye düşünüyorum ne sakladığı dan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…