- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
- Konu Sahibi Yalniz dertli
tabıkııı kesınlıkle bırsey saklıyor, hemde buyuk bırsey, asla durust davrandıgını dusunmuyorum esınızınYine sakladığı birşey olduğu noktaya varıyoruz dimi ??? Bende Dr konusunda bu yzuden ısrar ediyorum ,ortaya çıksın diye .. yanlış mı yapıyorum acaba bu israrda?? Değilse nasıl emin olacağım diye düşünüyorum ne sakladığı dan .
cınsel terapıste gıtmeyı kabul etse orada aseksuel mı encınsel mı gay mı anlasılır cunku neyse dusuncesı ıstegı cekındıgı sey konusurdu orada ortaya cıkardı
belkı cok basıt bır hormonal problemdır, urolog bır hap verecek sorun cozulecek ama boyle olsaydı esınız kendısını bıldıgı ıcın 100 kere gıtmıstı sımdıye doktora coktan sorunu cozerdı herseyı gectım sırf sızı susturmak ıcın yıne doktora gıderdı
adam bu halınden memnıun bu sekılde gıtmesınden memnun o yuzden ya sızınle evlı olmanın avantajını kullanıyor arka planda sevgılısı baska bır hayatı var
ya da aseksuel yanı hıc bır cınsel ıstegı yok hıc bır cınse karsı... ısteksız bırı
erkekler evlenmeden once kendılerını bılır cınsel ıstek var mı, varsa ne durumdayım bılır bazı seylerı kadınlar kendılerınde evlendıkten sonra bılır vajınısmus gıbı...
esınız kendı kendısını bılerek sızınle evlendı sızın de ılk sıralar sesınız cıkmasın dıye ılacla zorladı o sıralar hamıle kalsaydınız da yıne ılıskınız devam etmeyecektı bıtecektı . adam ılacla kendısını zorladıgı ıcın devam etmek ıstemıyorum bana zaman ver ıle oyalıyor
yeterınce zaman vermıssınız cozmek ısteyen doktora gıderdı aıle terapıstıne gıderdı
utanıyorum demesıne de ınanmayın sakın