Eşle son düzlükte ????acil fikir

Zaten bu güne kadar ben hicbirseyime karıştırmayın ki ailemi . Onlarda ses etmediler . Eşim ailesine söylemediğini nerden bileyim herseyimizi . Bu sorun bende olaydı eminim ki erkekler söylerlerdi annesine hatta benim aileme varana kadar , bir kadın olarak ben çoktan rencide edilmiştir. Ben yine de sabrettim bile bu zamana kadar
Anladığım kadarıyla sizin sadece "yatak" sorununuz yok. Birbirinize güven problemi de yaşıyorsunuz. Eşiniz ailesine ne anlatır ne anlatmaz emin olamıyorsunuz sizde ailenizle paylaşıyorsunuz. Her şeyden önce sadakatle güvenle aile birlikteliği oluşması gerekir. Bu şekilde giderse cinsel hayatınız da olsa mutsuz olursunuz

Merhaba hanımlar . Daha öncede de açmıştım bu konuyu . Eşimle cinsel hayatımız hiç yoktu kaç senedir , ve ben bu konuda hep fikir soruyordum buraya . Eşim hiç bahsetmiyor bu konudan rahatsız olmuyor fakat ailesi arkadaşları gibi normal konularda da tartisiyordu benimle diye . Neyse suanki gelinen son nokta , benim ailem torun felan konu açmaya başladı, ben sorun bende değil felan dedim . Ailem Dr a gidin geç bile kaldınız dedi . Eşim de en sonunda ben yokken, babam torun olsun diye damadiyla sohbet ederek kırmadan konuşurken eşim de kızın ilk zaman istemedi şimdide olmayiverdi demis , fakat bizim karı koca hayatimiz bile yok aslında uzun zamandır , eşim de beni suçlar tarzda konuşunca babama , bende asıl konuyu üstü kapalı anlattım , annem daha detaylı anlatmış babama . Ve babam ailem biliyor artık , eşime Dr gidelim diyorum Fakat eşim bu konuda gitmiyor , ailemin bildiğini bilmiyor ama . Babamda sürekli soruyor bana Dr a gittiniz mi randevu aldınız mı diye . Eşim hala yaklasmiyor Dr işine ? İyi yaklaşarak konuşuyorum eşimle fakat o Dr ne yapacak diyor utaniyorum zaman ver diyor ? Ama ben o zamanı 3 yıldır veriyorum ama eşim onemsemedi bile şimdiye kadar .herşey normalmiş gibi yaşadı . Bişey mi saklıyor yoksa Neden Dr a gitmek istemiyor olabilir ??? Kafayı yiyecem düşünmekten , ikna olmuyor , ikimiz basaracaz diyor adam gitmiyor , ama ailem artık söyleyecek yüzüne o zaman daha da karışacak ortalık. Bu adam niye Dr a gitmek istemez?? Acil fikir verin .saolun
Baba damatla niye seyetmiyonuz diye mi konusuyo.
Gercekten aileleri herseye sokmak zorunda mısınız bukadar?

Yani tedavi olması imkansız mı diyorsunuz ? Ya da olunca ne değişecek mi diyorsunuz ?

eşcinsel eğilimi olan birinin tedavi olabileceğini sanmıyorum. yani zaten bunun nesi tedavi edilsin o da ayrı. içinden gelen bu sonuçta. tercihi, eğilimi. hastalık değil bana göre. peki bu konuda dikkatinizi çeken hiçbir tavrı yok mu ?

Gerçekten hala sorun ne diye ısrarla sormanızı artık dalga geçme olarak algılamaya başladım. Adam doktora gitmiş ilaç bile vermişler. Zaten teşhis koyulmuş bu adama. Önceki konunuzda yazmışsınız

Gerçekten hala sorun ne diye ısrarla sormanızı artık dalga geçme olarak algılamaya başladım. Adam doktora gitmiş ilaç bile vermişler. Zaten teşhis koyulmuş bu adama. Önceki konunuzda yazmışsınız
Adam gitmiş yani he:oha::KK47:

Başta var mıydı yok muydu
Birden mi kesildi isteği
Ya da hep mi zor oluyordu
Birşey anlamadım

3 Yıldır cinsellik olmadan nasıl evli kalabiliyorsunuz? Evli değilim ama bence evliliğin %85i cinsellik. O doyuma ulaşmadan aynı evi aynı yatağı 3 sene paylaşmak çok garip. Ama ne olursa olsun babanızın cinsel hayatınızın olup olmamasını bilmesi de aşırı saçma. Torun isteme konusunda düşünmüyoruz diyip geçebilirsiniz neden bu kadar özele inliyor ki?

Nerden tutsan elde kalıyor ama kocanız 3 senedir bu işe çözüm bulamadıysa bence de paravan evlilik yapmış olabilirsiniz.

Eksik parçalar olduğu belliydi puzzle gibi hikayeyi tamamlamaya çalışıyoruz

Size de bu durum normal mi geliyor?Eşiniz bu durumu dert etseydi bir şekilde giderdi doktora ama böyle bir derdi de yok.Bu durumda çocuk istiyorsanız o zaman sizin içinde sorun yok bu şekilde yaşamayı göze alıyorsunuz.

Yani tedavi olması imkansız mı diyorsunuz ? Ya da olunca ne değişecek mi diyorsunuz ?

Sıkıntının ne olduğuna bağlı.
Eşcinselse düzelmez.
Hormon eksikliği ise takviye yapabilirler.

Şurası kesin ki doktora gitmediği sürece hiç düzelmeyecek. Yalnız doktora gitsin diye şimdiki gibi oturup yıllarınızı da harcamayın, gitmiyorsa bitirin.
Toplumumuzda eşcinsellere yaklaşım belli, aşağılanacağım korkusuyla hiçbir zaman da itiraf etmeyebilir.

Kafanızda tarihiniz net olsun, uzun süre vakit harcamanızı önermem.

boşanmayı düşündüğünü anlatırken söylememiş ki. eşim beni suçlar tarzda konuştu ben de anlattım demiş üstü kapalı.
ki eşi ilk zamanlarda karım çocuk istemedi, şimdide olmadı demiş. cinsel hayatları ile ilgili sorunu yansıtan bir şey de söylememiş.
konu sahibi ben boşanacağım, sebepte bu diye anlatsa anlarım. ama ilk postunda suçlandığı için dayanamayıp anlattığını belirtmiş.
boşanacaksa ve uzamasın istiyorsa zaten mahkemeye bu durumu sunması gerekir herhalde. ama anladığım kadarıyla bir kez daha deneyip görmek istiyor. bu durumda neden anne-babası bilsin bu detayı ?
Ben boşanmayı düşünen bir kadın olarak yorumladım, konu başlığında bile son düzlük demiş çünkü.
Bende özelimi annemi bırak arkadaş ve kardeşlerime dahi anlatıp, konuşmayı sevmem.
Gereksiz müstehcen konuşmalar/şakalar yapan insanlarla iletişim kuramam.
Buna rağmen özelini her ortamda rahatlıkla anlatan değil de problemini anlatan kadın imajı oluştu bende.
Zaten kaç seneden sonra utana sıkıla annesine anlattığını söylemiş kaç yerde.

Ben boşanmayı düşünen bir kadın olarak yorumladım, konu başlığında bile son düzlük demiş çünkü.
Bende özelimi annemi bırak arkadaş ve kardeşlerime dahi anlatıp, konuşmayı sevmem.
Gereksiz müstehcen konuşmalar/şakalar yapan insanlarla iletişim kuramam.
Buna rağmen özelini her ortamda rahatlıkla anlatan değil de problemini anlatan kadın imajı oluştu bende.
Zaten kaç seneden sonra utana sıkıla annesine anlattığını söylemiş kaç yerde.

ben sadece hala son da olsa bir çare aradığı için boşanmama ihtimaline karşın düşündüm. bana kalırsa zaten adamın tercihi ve yolu belli. en iyi ihtimalle aseksüel diyebilirim.
gönlü olsa 3 senede illa kabullenir bir doktorla görüşürdü.
ama konu sahibi bir kez daha denemek ve emin olmak istiyor.
demek ki boşanma kararı net değil.
diyelim ki bir mucize oldu ve devam ettiler, bu anlattıkları daha büyük sıkıntı yaşatabilir.

ben sadece hala son da olsa bir çare aradığı için boşanmama ihtimaline karşın düşündüm. bana kalırsa zaten adamın tercihi ve yolu belli. en iyi ihtimalle aseksüel diyebilirim.
gönlü olsa 3 senede illa kabullenir bir doktorla görüşürdü.
ama konu sahibi bir kez daha denemek ve emin olmak istiyor.
demek ki boşanma kararı net değil.
diyelim ki bir mucize oldu ve devam ettiler, bu anlattıkları daha büyük sıkıntı yaşatabilir.
Bana göre de adamın rahatsız olduğu bir durum yok, halinden memnun.
Eşini arzulayan, evliliğin devamını isteyen adam çözmek için çareler arardı.
Yada ciddi bir iktidarsızlık problemi var çözülemeyeceğinden emin, evli kalarak bu problemi çevreden gizlemeye çalışıyor.
Her halukarda konu sahibi boşa vakit harcıyor, harekete geçmeli.
Evli yada ilişkisi olan kadınlar normal bir erkeğin bu konuda ki taleplerini biliyor ve o yüzden konu sahibine bunun evlilik olmadığını söylüyor. Ama konu sahibi ilk baştan olması gerektiği gibi yaşamadığı için bilinçli davranmıyor.
Flört evresinde bile normal arkadaşlarımızdan farklı olarak el tutmak, sarılmak isteriz. Çünkü duygusal ilişki temas ister.

Konu sahibi bu evliliğini bitirip başka bir evlilik yaşasa, karı koca ilişkilerinin nasıl olması gerektiğini tecrübe etse, ara sıra başım ağrıyor bahanesine başvurtacak kadar normal bir erkek partneri olsa yaşadığı durumun ne kadar üzücü olduğunu anlayacak. Hatta nasıl katlanmışım diyecek. Şu anda ki çabası yaşadığı psikoloji şiddetin yansıması bana göre.

Merhaba hanımlar . Daha öncede de açmıştım bu konuyu . Eşimle cinsel hayatımız hiç yoktu kaç senedir , ve ben bu konuda hep fikir soruyordum buraya . Eşim hiç bahsetmiyor bu konudan rahatsız olmuyor fakat ailesi arkadaşları gibi normal konularda da tartisiyordu benimle diye . Neyse suanki gelinen son nokta , benim ailem torun felan konu açmaya başladı, ben sorun bende değil felan dedim . Ailem Dr a gidin geç bile kaldınız dedi . Eşim de en sonunda ben yokken, babam torun olsun diye damadiyla sohbet ederek kırmadan konuşurken eşim de kızın ilk zaman istemedi şimdide olmayiverdi demis , fakat bizim karı koca hayatimiz bile yok aslında uzun zamandır , eşim de beni suçlar tarzda konuşunca babama , bende asıl konuyu üstü kapalı anlattım , annem daha detaylı anlatmış babama . Ve babam ailem biliyor artık , eşime Dr gidelim diyorum Fakat eşim bu konuda gitmiyor , ailemin bildiğini bilmiyor ama . Babamda sürekli soruyor bana Dr a gittiniz mi randevu aldınız mı diye . Eşim hala yaklasmiyor Dr işine ? İyi yaklaşarak konuşuyorum eşimle fakat o Dr ne yapacak diyor utaniyorum zaman ver diyor ? Ama ben o zamanı 3 yıldır veriyorum ama eşim onemsemedi bile şimdiye kadar .herşey normalmiş gibi yaşadı . Bişey mi saklıyor yoksa Neden Dr a gitmek istemiyor olabilir ??? Kafayı yiyecem düşünmekten , ikna olmuyor , ikimiz basaracaz diyor adam gitmiyor , ama ailem artık söyleyecek yüzüne o zaman daha da karışacak ortalık. Bu adam niye Dr a gitmek istemez?? Acil fikir verin .saolun
3 yıldır hiç mi olmadı.

Bana göre de adamın rahatsız olduğu bir durum yok, halinden memnun.
Eşini arzulayan, evliliğin devamını isteyen adam çözmek için çareler arardı.
Yada ciddi bir iktidarsızlık problemi var çözülemeyeceğinden emin, evli kalarak bu problemi çevreden gizlemeye çalışıyor.
Her halukarda konu sahibi boşa vakit harcıyor, harekete geçmeli.
Evli yada ilişkisi olan kadınlar normal bir erkeğin bu konuda ki taleplerini biliyor ve o yüzden konu sahibine bunun evlilik olmadığını söylüyor. Ama konu sahibi ilk baştan olması gerektiği gibi yaşamadığı için bilinçli davranmıyor.
Flört evresinde bile normal arkadaşlarımızdan farklı olarak el tutmak, sarılmak isteriz. Çünkü duygusal ilişki temas ister.

Konu sahibi bu evliliğini bitirip başka bir evlilik yaşasa, karı koca ilişkilerinin nasıl olması gerektiğini tecrübe etse, ara sıra başım ağrıyor bahanesine başvurtacak kadar normal bir erkek partneri olsa yaşadığı durumun ne kadar üzücü olduğunu anlayacak. Hatta nasıl katlanmışım diyecek. Şu anda ki çabası yaşadığı psikoloji şiddetin yansıması bana göre.

olabilir. bence de 3 yılın sonunda hala beklemek, denemek boşa kürek çekmek ancak iç dünyasını kendisi daha iyi bilir.
ama son kez denemeler ne yazık ki genelde son deneme olarak kalamıyor, ardından bir son deneme daha hep geliyor.
ben de olsam sanırım hadi ilk yılı geçtim, 2. yıl sonunda ayrılmış olurdum.
ki zaten konu sahibinin de kendisini toparlamak için terapi ihtiyacı var diye düşünüyorum.

3 sene cinsel problemler için çok uzun bir süre. Daha doğru dürüst cinsel hayatınız olmadan çocuk yapmaya kalkışmayın. Aileniz yüz göz olmasın kesinlikle. Boşanma konusunda ailenize nedenini söylemeden boşanmaya kalksaydınız muhtemelen baskı görür/ destek göremezdiniz, en azından şimdi sizi destekler/ hak verirler. Ama aileniz konuşursa onu küçük dürmüş olursunuz (hukuken kullanabilir belki bilemiyorum). Tedavi olmayacağı takdirde boşanacığınızı söyleyin açık açık, böyle bir hayatı sürdürmek zorunda değilsiniz. Eşiniz tedavi olsa ama tedavi sonuç vermese aynısını söylemezdim ama açık açık tedavi olmuyor, cinsellik ihtiyacınızı nasıl karşılamanızı bekliyor ki? Yaptığı mantıklı değil.

ben konu sahibi son bir ümit denemek ve çabalamak noktasında olduğu için anlatmasını doğru bulamadım. diyelim aklımıza gelen farklı tercih durumu yok, belki sadece psikolojik ve düzelebilir bir durum. ee devam ederse bu sefer anlatmış olduğundan daha farklı baskılar ve meraklar olacak.
3 yılın sonunda hala zaman ver diyen adam bence düzelmez.

X